La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Za mene lično Alisson, Robertson, Virgil, TAA i Mane su jedini koji bi vjerovatno ostali na istom nivou da odu iz Liverpoola. Za Salaha ne garantujem jer je u Romi bio qarina i to teška, apstraktan pojam mu je bio zabiti zicer, nevjerovatno koliko je frajer napredovao. Sve zbog trenera.
Glupo je pljuvati po ostalima sad, ali ostali ti čine strašan vojni potencijal i svako obavi svoj zadatak perfektno. Možda zato Liverpool i jeste najbolja ekipa Evrope, imaju apsolutno sve posloženo. Ako i dogodine osvoje ligu, svaka im čast.
Glupo je pljuvati po ostalima sad, ali ostali ti čine strašan vojni potencijal i svako obavi svoj zadatak perfektno. Možda zato Liverpool i jeste najbolja ekipa Evrope, imaju apsolutno sve posloženo. Ako i dogodine osvoje ligu, svaka im čast.
"We need to suffer. And we need to fight."
time da Firmino moze biti prva opcija u ekipi koja ganja najvece trofeje, a Benzema ne moze sto se vidjelo i prosle sezone.Epidaurus je napisao/la: ↑29 jun 2020, 01:32Ja samo cekam da mi utemeljenim argumentima objasnis na koji je to nacin Firmino bolji od Benzeme u roli koju je ovaj bukvalno doktorirao. Opet obzirom da si napisao da su Hendo i Gini ove sezone bolji od Kroosa i Fabinho od Casemira na osnovu, pazi sad, dvije utakmice poslije korone, nesto nisam siguran da ces pronaci ijedan smislen argument osim lupetanja.

Ovo za Hendu je no brainer da je bolji od Kroosa. Bit ce proglasen najboljim igracem najbolje lige u ovom trenutku i to u ekipi koja ce imat najvise bodova ikad, a samim tim i postati najbolja ekipa lige ikad.Za Ginia vazi slicno
Fabinho versus Casemiro pa dvije tekme su mi sasvim dovoljno, jedino je jos Vieira onako igrao jbt
Ključna dodavanja i asistencije postali opet relevantni u diskusijama za madridiste 

Ajde da razbijemo tu mitomaniju o Salahu. Obzirom da si 2001 godiste i da si tad imao 14-15 godina vjerovatno se i ne sjecas.Captain4 je napisao/la: ↑29 jun 2020, 01:32Za mene lično Alisson, Robertson, Virgil, TAA i Mane su jedini koji bi vjerovatno ostali na istom nivou da odu iz Liverpoola. Za Salaha ne garantujem jer je u Romi bio qarina i to teška, apstraktan pojam mu je bio zabiti zicer, nevjerovatno koliko je frajer napredovao. Sve zbog trenera.
Sezone u Romi 15/16 : 15 golova i 7 asistencija ;
16/17 : 19 golova i 15 asistencija
Za nekoga ko je fan Serie A pricas nebuloze
Obzirom da sam pratio tada Seriu A mnogo više nego sada reći ću ti da ti utakmice nisi pogledao, pa se oslanjaš na statistiku. Čovjek je svaku utakmicu zicer minimalno mašio. Raspitaj se na temi malo Serie A ako mi ne vjeruješ, nije sramota.Geerroo je napisao/la: ↑29 jun 2020, 01:39Ajde da razbijemo tu mitomaniju o Salahu. Obzirom da si 2001 godiste i da si tad imao 14-15 godina vjerovatno se i ne sjecas.Captain4 je napisao/la: ↑29 jun 2020, 01:32Za mene lično Alisson, Robertson, Virgil, TAA i Mane su jedini koji bi vjerovatno ostali na istom nivou da odu iz Liverpoola. Za Salaha ne garantujem jer je u Romi bio qarina i to teška, apstraktan pojam mu je bio zabiti zicer, nevjerovatno koliko je frajer napredovao. Sve zbog trenera.
Sto znaci da bi zabio oko 57 golova da svaku utakmicu nije promasio zicer? Uh jbtCaptain4 je napisao/la: ↑29 jun 2020, 01:42Obzirom da sam pratio tada Seriu A mnogo više nego sada reći ću ti da ti utakmice nisi pogledao, pa se oslanjaš na statistiku. Čovjek je svaku utakmicu zicer minimalno mašio. Raspitaj se na temi malo Serie A ako mi ne vjeruješ, nije sramota.Geerroo je napisao/la: ↑29 jun 2020, 01:39Ajde da razbijemo tu mitomaniju o Salahu. Obzirom da si 2001 godiste i da si tad imao 14-15 godina vjerovatno se i ne sjecas.Captain4 je napisao/la: ↑29 jun 2020, 01:32Za mene lično Alisson, Robertson, Virgil, TAA i Mane su jedini koji bi vjerovatno ostali na istom nivou da odu iz Liverpoola. Za Salaha ne garantujem jer je u Romi bio qarina i to teška, apstraktan pojam mu je bio zabiti zicer, nevjerovatno koliko je frajer napredovao. Sve zbog trenera.
Čovjek je u Romi bio solidno krilo. U Liverpoolu je dosegnuo WC nivo. To je to.
Mogao je imati istu statistiku kao i u Liverpoolu da je zabijao 50% promašenog vjeruj. Od njega je Jurgen životinju napravio.
Mogao je imati istu statistiku kao i u Liverpoolu da je zabijao 50% promašenog vjeruj. Od njega je Jurgen životinju napravio.

Pa ja kao jedan od najvecih hejtera tog transfera prije par godina priznajem da sam pogrijesio. U Romi je bio jako dobro krilo, solidna krila su igraci poput Bernadeskog, Chiese i slicno koji ne mogu ni statistiku nabildati. Sada je najbolje krilo lige.
On masi i u Liverpoolu, valjda ja kao neko ko ne propusta utakmice redsa to znam, najbitnije je da ulazi u sanse. Gdje god da ode garantuje ti 20 golova u ligi u sezoni samo, tu nema price.
On masi i u Liverpoolu, valjda ja kao neko ko ne propusta utakmice redsa to znam, najbitnije je da ulazi u sanse. Gdje god da ode garantuje ti 20 golova u ligi u sezoni samo, tu nema price.
Iz Liverpula bi samo Karius mogao igrati u Madridu,jer je ljudina.
Takvi su kod vas izumrli. Posljednji primjerci tih osobina su bili Raul i Iker.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Veći ljudi svakako nego hinja Messi, i mučki provokator Pique. Obzirom kako je odigrao protiv Celte, bolje bi mu bilo da se samo Twittera drži.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ja postujem Pepea strasno jer je ovog isutao, lik pokazao svoje emocije i ljutnju. Nije se mogao suzdrzati, budala jbg

Bunch of ljudina's.
Frajer postavlja klipove od prije 10+ godina, fudbal i Pepe se izmijenili naglavačke u tom periodu.
Remember, remember the 5th of November.
Ispizdio našuto ovog lika dobio 10 utakmica suspenzije i ajmo dalje.
Da mi je nesto pao u ocima zbog toga - nije.
Da je ovaj iz Getafea usto i nasuto njeg - trebo je.
Al vidio ovo pade plasticna boca jbt ko da je imala detonaciju.
Najzalije mi sto Busquets ne skonta na vrijeme kakav bi to dajv bio.
Vec dok se skonta e jbg prodje fazon.
Da mi je nesto pao u ocima zbog toga - nije.
Da je ovaj iz Getafea usto i nasuto njeg - trebo je.
Al vidio ovo pade plasticna boca jbt ko da je imala detonaciju.

Najzalije mi sto Busquets ne skonta na vrijeme kakav bi to dajv bio.

Vec dok se skonta e jbg prodje fazon.
Kako kari neinteligentno trola 

Najjači dribling koji lik ima je stati na loptu i vratiti je u odbranu... Za mene to nije bek...Dzoni je napisao/la: ↑28 jun 2020, 17:19Jel realno da gledas Madrid i da smtras Carvajala raspadnutim?
To sto on (Hakimi) za sebe smatra da je Cafu jbg.
Niko nista ne dobije beđa pa tako nece ni on.
Cuj da mu se garantuje pozicija u prvom timu?
Ko si kralju?
Odigro si sezonu u Bundesligi i vec bi sve moguce pogodnosti ovog svijeta.
Da je imao muda dosao bi u Madrid pa jbg,kako se pokaze.
Evo Mendy imas vise minuta od Marcela,a koliko Zizu rotira i zajebaje se ne mora znaciti da bi bio zacementiran za RB.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- anonymousHD
- Kontakt:
Štetočina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.