FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u 5 utakmica zijane 4 a Kukesi sve uzme onda i ne moramo ić u Evropu, a kamoli bit nosioci 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Tirana neka odigra sve naredne utakmice nerijeseno, prvak je, Kukesi bi u tom slucaju mogao maksimalno osvojiti 13 bodova, i na kraju bi zaostajao za Tiranom bod...ali svakako bi naredno kolo moglo sve da prakticno odluci, prvo u cetvrtak Ararat-Alashkert gdje gostima samo pobjeda igra dok u slucaju remija(pri tome Shirak kuci dobija) ili pobjede Ararata oni vise nece imati ni teoretske sanse, a pobjeda Tirane nad Kukesijem bi donijela 12 bodova prednosti 4 kola do kraja i sasvim moguce bi kraj price i tu bio, ne znam samo ko je bolji u medjusobnom duelu u tom slucaju, ili se mozda gleda gol razlika ali kako god to se ne stize
Pyro is not a crime !
U Kantonu je novih 50 zaraznih znaci uprava mora izolovati ekipu maksimalno. Ima vremena do prve utakmice jos mjesec i pol ali mi sebi ne mozemo priuštiti tih mjesec dana za dio ekipe.
Na stranu i to sto smo nosioci ali nama sada najveci protivnik je svaka vrsta nemara i opustenosti.
Ovo oko korone ce se kod nas bas zakomplikovati.
Ljudi cuvajte se.
Na stranu i to sto smo nosioci ali nama sada najveci protivnik je svaka vrsta nemara i opustenosti.
Ovo oko korone ce se kod nas bas zakomplikovati.
Ljudi cuvajte se.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
ima jos mjesec je do prve tekme, liga pocinje 1. augusta i realno savez ce morati donijeti neka pravila, propise, sta raditi u slucaju zaraze, ne svidja mi se ono sto se u Rusiji radi, gdje mozes bez citave ekipe ostati a igras, no opet ne mogu se ni odgadjati tekme do u nedogled, neko rjesenje ce se morati naci
Pyro is not a crime !

-
- Kontakt:
Gleda se međusobni duel kod njih i tu je bolji Kukesi imaju dvije pobjede od 2-1 i 3-1, te jedan poraz od 2-1THEC je napisao/la: ↑28 jun 2020, 22:16Tirana neka odigra sve naredne utakmice nerijeseno, prvak je, Kukesi bi u tom slucaju mogao maksimalno osvojiti 13 bodova, i na kraju bi zaostajao za Tiranom bod...ali svakako bi naredno kolo moglo sve da prakticno odluci, prvo u cetvrtak Ararat-Alashkert gdje gostima samo pobjeda igra dok u slucaju remija(pri tome Shirak kuci dobija) ili pobjede Ararata oni vise nece imati ni teoretske sanse, a pobjeda Tirane nad Kukesijem bi donijela 12 bodova prednosti 4 kola do kraja i sasvim moguce bi kraj price i tu bio, ne znam samo ko je bolji u medjusobnom duelu u tom slucaju, ili se mozda gleda gol razlika ali kako god to se ne stize
-
- Kontakt:
Kako su lijepe, ove ljubljanske Stožice, jedan ovakav stadion, bi nam pravo legao 

05.07.prijateljska sa Bosna Visoko
Za mladje nase navijace jedna kultna utakmica

-
- Kontakt:
05.07
NK Bosna Visoko -FK Sarajevo
Dali ovi nasi imaju u planu igrati sa nekim iz PL ove pripremne.Koliko cujem da je upitan odlazak u Sloveniju na pripreme zbog ovog virusa.A mi nesto generalno uvijek igramo sa ovim drugoligasima po Butmiru,dok ostali premijerligasi "rokaju" izmedju sebe.
Dali ovi nasi imaju u planu igrati sa nekim iz PL ove pripremne.Koliko cujem da je upitan odlazak u Sloveniju na pripreme zbog ovog virusa.A mi nesto generalno uvijek igramo sa ovim drugoligasima po Butmiru,dok ostali premijerligasi "rokaju" izmedju sebe.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma odigrat cemo sigurno i jacih tekmi,ima jos do pocetka ligemiky_hz je napisao/la: ↑28 jun 2020, 23:2005.07

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Danas svi rezultati isli na ruku
Atalanta i Atletiko se ucvrstili u top4
Atalanta i Atletiko se ucvrstili u top4
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kako smo se provukli ovu utakmicu nevjerovatno. Široki ima 10 šansi mi jednu i gol, Stanko Bubalo se nafulao a strašan igrac. Al isto u finalu mi razbijemo zeljeznicar a oni pobjede tako je to u fudbalu nekad dobijes nekad izgubis.
-
- Kontakt:
E da hoce jedna bomba potpisat da padnemo svi u delirijum
-
- Kontakt:
Trebali smo, bar još dvije titule imati.Realno, te 1998 bili smo, ubjedljivo najjači u državi, kao i 2000, ali nesreća i razni pehovi, su nas koštali.bordobijeli je napisao/la: ↑28 jun 2020, 23:45Kako smo se provukli ovu utakmicu nevjerovatno. Široki ima 10 šansi mi jednu i gol Stanko Bubalo se nafulao a strašan igrac. Al isto u finalu mi razbijemo zeljeznicar a oni pobjede tako je to u fudbalu nekad dobijes nekad izgubis.
ajdohordas je napisao/la: ↑28 jun 2020, 23:49E da hoce jedna bomba potpisat da padnemo svi u delirijum

Proberi

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dobro je pa nije Kaltak
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Burberry46, JavierBosnia, juka55, KarlMarx, Samba71 i 48 gostiju.