FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bilo bi lijepo, za svaki slučaj, da Atalanta pobjedi Udinese, i ode Romi na + 9 (Atalanta ima i bolji međusobni).Ali svakako, da je prioritet, pobjeda Tirane večeras.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Jebote hans kristijan golubovic sta ovaj hudnik prica ...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jun 2020, 16:54Ne znam jesi li upucen koliko je trazio,ali kad mi rekose,ja se sjebao..za te pare mozemo 2 kapitalca dovesti..Dovedemo napadaca i desnog bekaElCartel11 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 16:51Ja ne znam na osnovu cega bi taj Nigel trazio vise od Benke, kad usporedis njihove klubove, Benko je za njega Messi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jun 2020, 16:45Previse traze,ja ne kazem da treba neke igrace za 5 milja dovesti,ali brate mili Nigel trazi previse para...Benki plata bila 20 milja,a kakav je golgeter bio
Zato se okrenuti novom napadacu koji ce za te pare doci igrati, a sigurno možemo naci boljeg od njega.
Bravo za Milan, sad Atalanta da potvrdi
-
- Kontakt:
Imam dojavu da je @pantelija zaglavio sa pojacanjima na nekom privatnom partiju i da su popili bruku alkohola... Sramota za jednig uhljeba Uprave. Selam !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Ma nije @Beli brate, reci cu ti istinu, isao je po dva nasa pojacanja koja su ostala u Hrvatskoj pa ih dovodio nekim planinama, imam i dokaz...belosevic28 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 19:42Imam dojavu da je @pantelija zaglavio sa pojacanjima na nekom privatnom partiju i da su popili bruku alkohola... Sramota za jednig uhljeba Uprave. Selam !
Ono da je uhljeb to jeste, ali evo dokaza kud ih je krijumcario, sigurno ce i naplatiti i od njih nesto...

- AngelDiMaria
- Kontakt:
Jel moze ko u pp da mi pojasni za sta su nam bitni napoli, atalanta i lyon
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Tirana gubi...
Ovaj crnac mi je pao u kanjon a ovaj iz austrije je prezivioVanja8 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 19:55Ma nije @Beli brate, reci cu ti istinu, isao je po dva nasa pojacanja koja su ostala u Hrvatskoj pa ih dovodio nekim planinama, imam i dokaz...belosevic28 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 19:42Imam dojavu da je @pantelija zaglavio sa pojacanjima na nekom privatnom partiju i da su popili bruku alkohola... Sramota za jednig uhljeba Uprave. Selam !
Ono da je uhljeb to jeste, ali evo dokaza kud ih je krijumcario, sigurno ce i naplatiti i od njih nesto...
![]()

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Laz je ovo, pantelija je kancelarijski tip ne ide na teren. Jeli pripremljena skupština ??
Unaprijedila ga Sabra, sad je terenski covjek , nosi lovu sa sobom, yebi ga...bordobijeli je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:15Laz je ovo, pantelija je kancelarijski tip ne ide na teren. Jeli pripremljena skupština ??

-
- Kontakt:
@vanja, jaka su mu pojacanja, jedan fula kao Heba, drugi nervozan k'o Regoje
al da su dobri momci, jesu !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ma nafat'o ih na autobuskoj stanici u Križevcima, sad prica kako je jedan igrao za Salcburg, a drugi za Feynord...belosevic28 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:24@vanja, jaka su mu pojacanja, jedan fula kao Heba, drugi nervozan k'o Regojeal da su dobri momci, jesu !

Moj @Beli ti i @Nobel ste male mace za ovog mafijasa...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E jjebo te grob
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja sam samo izvrsiteljVanja8 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:31Ma nafat'o ih na autobuskoj stanici u Križevcima, sad prica kako je jedan igrao za Salcburg, a drugi za Feynord...belosevic28 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:24@vanja, jaka su mu pojacanja, jedan fula kao Heba, drugi nervozan k'o Regojeal da su dobri momci, jesu !
![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
NalogodavacPantelija je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:39Ja sam samo izvrsiteljVanja8 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:31Ma nafat'o ih na autobuskoj stanici u Križevcima, sad prica kako je jedan igrao za Salcburg, a drugi za Feynord...belosevic28 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:24@vanja, jaka su mu pojacanja, jedan fula kao Heba, drugi nervozan k'o Regojeal da su dobri momci, jesu !
![]()

Pored toga sto na taj nacin takodje osiguravamo mjesto nosioca to nam takodje donosi i moguce laske protivnike kao nosioce u drugom pretkolu. Npr ukoliko se sve to poslozi Sheriff ce biti nosioc u drugom pretkolu.AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:02Jel moze ko u pp da mi pojasni za sta su nam bitni napoli, atalanta i lyon
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Previše je to kalkulacija u junuShofaII je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:55Pored toga sto na taj nacin takodje osiguravamo mjesto nosioca to nam takodje donosi i moguce laske protivnike kao nosioce u drugom pretkolu. Npr ukoliko se sve to poslozi Sheriff ce biti nosioc u drugom pretkolu.AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:02Jel moze ko u pp da mi pojasni za sta su nam bitni napoli, atalanta i lyon

Joj gledam Maribor-Olimpija Handanovic sa 42 godine skinuo Pirica sa gola,navijaci likuju tome,Husara u nevjerici 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jeste. Ali sta mozemo kad je sve povezano jedno sa drugim. Ovo utice i na nosioce u trecem pretkolu pa i POu.MortemHz je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:57Previše je to kalkulacija u junuShofaII je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:55Pored toga sto na taj nacin takodje osiguravamo mjesto nosioca to nam takodje donosi i moguce laske protivnike kao nosioce u drugom pretkolu. Npr ukoliko se sve to poslozi Sheriff ce biti nosioc u drugom pretkolu.AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:02Jel moze ko u pp da mi pojasni za sta su nam bitni napoli, atalanta i lyon![]()
Pogubim se nekad i pitam se sto pratim sve to kad cemo dobiti najjaceg protivnika.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Trenutno korisnika/ca: boki86, Fouzi1, Ghost67, Google Adsense [Bot], napoleon72 i 78 gostiju.