FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

tuzlac
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la tuzlac » 25 jun 2020, 15:04

...............................................Fejzić(Muminović)

........Đerić...................Morris..................Kojić (Kostić)......................Rugašević

........................Milaković......................Hasanović..................Maksimović

........................Nukić (Kulović)......................Ubiparip.................Burić (Badji)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

......................................................Fejzić (Muminović)

.............Đerić...................Morris..................Kojić (Kostić)......................Rugašević

............................................Milaković.........................Hasanović(Karjašević)

......................Nukić(Kulović) .........................Maksimović........................Burić (Badji)

...................................................................Ubiparip

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 25 jun 2020, 21:19

Gdje li odlazi Efendić i ko mu je povodadžija?

"Zanimljivo da je u jednom ranijem intervjuu upravo za SporSport.ba proslavljeni bh. reprezentativac i sportski direktor Tuzla City Samir Muratović istakao da je Efendić igrač za bh. reprezentaciju.

"Trebalo bi se obratiti malo više pažnje na ovo naše prvenstvo. Ima tu sigurno fudbalera koji su jako kvalitetni, a, evo, danas kada nam škripi na tom desnom beku, usudio bih se da preporučim našeg Samira Efendića koji bi sigurno mogao pomoći. Ne mogu utjecati na to hoće li ga Prosinečki zvati, ne znam ni je li mu interesantan, ali da sam selektor, razmislio bih o njemu", rekao je Muratović.

Efendić smatra da je lijepo znati da u klubu imaju takvo mišljenje o njemu.

"Cijenim Muratovića kao igrača i osobu i naravno da mi je bilo jako drago pročitati njegovu izjavu u kojoj me preporučuje Prosinečkom. Gode mi njegove riječi i dodatno me motivišu. Reprezentacija je velika stvar, svako želi da bude dio tog tima, ne krijem da je to i moja velika želja, ali postoje ljudi koji odlučuju u tome, a moje je da nastavim raditi. Reprezentaciju sam pratio i sinoć, pratit ću i svaku narednu utakmicu, svim srcem želim da odemo na to Evropsko prvenstvo", zaključio je Efendić."

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 25 jun 2020, 21:43

tuzlac je napisao/la:
25 jun 2020, 21:19

"Zanimljivo da je u jednom ranijem intervjuu upravo za SporSport.ba proslavljeni bh. reprezentativac i sportski direktor Tuzla City Samir Muratović istakao da je Efendić igrač za bh. reprezentaciju.

"Trebalo bi se obratiti malo više pažnje na ovo naše prvenstvo. Ima tu sigurno fudbalera koji su jako kvalitetni, a, evo, danas kada nam škripi na tom desnom beku, usudio bih se da preporučim našeg Samira Efendića koji bi sigurno mogao pomoći. Ne mogu utjecati na to hoće li ga Prosinečki zvati, ne znam ni je li mu interesantan, ali da sam selektor, razmislio bih o njemu", rekao je Muratović.

"Cijenim Muratovića kao igrača i osobu i naravno da mi je bilo jako drago pročitati njegovu izjavu u kojoj me preporučuje Prosinečkom. Gode mi njegove riječi i dodatno me motivišu. Reprezentacija je velika stvar, svako želi da bude dio tog tima, ne krijem da je to i moja velika želja, ali postoje ljudi koji odlučuju u tome, a moje je da nastavim raditi. Reprezentaciju sam pratio i sinoć, pratit ću i svaku narednu utakmicu, svim srcem želim da odemo na to Evropsko prvenstvo", zaključio je Efendić."
Nekad dođe do zasićenja. Pretpostaviti je da je Efe pošto mu je ugovor istekao našao neku finansijski bolju ponudu. Ili su u klubu procijenili da im više nije potreban. Ovaj Đerić je doveden kao zamjena a vidjeli smo da i Nukić može solidno odigrat tu poziciju. Vjerovatno će biti još prinova ono što se sa slika da vidjeti da ima još igrača kao što je npr. Milaković koji su možda na probi. Ja lično vjerujem da će Nala pripremiti dobro ekipu i da rezultati neće izostati.

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 25 jun 2020, 21:46

tuzlac je napisao/la:
25 jun 2020, 15:04

........Đerić...................Morris..................Kojić (Kostić)......................Rugašević

........................Milaković......................Hasanović..................Maksimović

........................Nukić (Kulović)......................Ubiparip.................Burić (Badji)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

.............Đerić...................Morris..................Kojić (Kostić)......................Rugašević

............................................Milaković.........................Hasanović(Karjašević)

......................Nukić(Kulović) .........................Maksimović........................Burić (Badji)

Imaš ti ovdje Mitrovića, Beganovića, Ramića i Budu koji će se boriti za pozicije u prvoj postavi. E da ima i ovaj mladi Duraković od koga se puno očekuje lijevi bek. Očekuje se sigurno još koji napadač i igrač sredine terena.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 26 jun 2020, 12:41

DOBRO DOŠAO U TUZLACITY DRILON CENAJ

slika

Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 26 jun 2020, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 26 jun 2020, 12:47

tcity055 je napisao/la:
25 jun 2020, 21:43
tuzlac je napisao/la:
25 jun 2020, 21:19

Nekad dođe do zasićenja. Pretpostaviti je da je Efe pošto mu je ugovor istekao našao neku finansijski bolju ponudu. Ili su u klubu procijenili da im više nije potreban. Ovaj Đerić je doveden kao zamjena a vidjeli smo da i Nukić može solidno odigrat tu poziciju. Vjerovatno će biti još prinova ono što se sa slika da vidjeti da ima još igrača kao što je npr. Milaković koji su možda na probi. Ja lično vjerujem da će Nala pripremiti dobro ekipu i da rezultati neće izostati.
PRED NAMA JE .VIDJET ĆEMO.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 26 jun 2020, 12:50

tcity055 je napisao/la:
25 jun 2020, 21:46
tuzlac je napisao/la:
25 jun 2020, 15:04

Imaš ti ovdje Mitrovića, Beganovića, Ramića i Budu koji će se boriti za pozicije u prvoj postavi. E da ima i ovaj mladi Duraković od koga se puno očekuje lijevi bek. Očekuje se sigurno još koji napadač i igrač sredine terena.
JA BIH ZADRŽAO MITROVIĆA.RAMIĆ MOŽE BITI SAMO REZERVA UBIPARIPU.BEGANOVIĆ , BUDO I IVKOVIĆ TREBA DA IDU U DRUGE KLUBOVE.

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 26 jun 2020, 13:37

tuzlac je napisao/la:
26 jun 2020, 12:41

slika
Ovaj bi mogao biti solidan. Dobra zamjena za Sesara.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 26 jun 2020, 13:59

tcity055 je napisao/la:
26 jun 2020, 13:37
tuzlac je napisao/la:
26 jun 2020, 12:41

slika
Ovaj bi mogao biti solidan. Dobra zamjena za Sesara.
On ti je za onog Nalićevog hrkljuša ,"Izbi nabi" dušu dao.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 26 jun 2020, 14:23, ukupno mijenjano 2 puta.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 26 jun 2020, 14:02

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 26 jun 2020, 19:58

tuzlac je napisao/la:
26 jun 2020, 14:02
Tesko da Milakovic moze igrat znacajnu ulogu u PL. Al korektno mu je data prilika da se dokaze sad je do njega. Nije onaj isti prije povrede.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 26 jun 2020, 22:36

Ova dosadašnja pojačanja ukazuju da se (zasada) ne angažuju "zvučna" i skupa fudbalska imena nego da se ide na manje afirmisane igrače koji su potencijalno željni dokazivanja.Na prvi pogled ova dvojica Cenaj i Milaković imaju dobre fizičke predispozicije-visinu i snagu (pa i tehniku) da mogu da iznesu teret držanja sredine terena ali kako će to izgledati u praksi teško je predvidjeti.Nadam se da Nalić zna šta radi i vjerujem u njega da će izvući iz igrača maksimum.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 27 jun 2020, 11:58

Dio intervjua Miljenka Bošnjakovića.

"Trpio uvrede

– Mogu slobodno reći da je meni ova pauza dobro došla da se malo odmorim od svega. Dođu vam neki ljudi i vrijeđaju vas bez ikakvog razloga i igraju na to kako nisam bio veliki fudbaler, da nisam šutnuo loptu, i kao takav, po njima, ne mogu raditi ovaj posao. Užasno je to. Ja kažem kako danas svako može biti trener jer dovoljno je čitati knjige poznatih svjetskih stručnjaka, gledati kako drugi rade treninge i edukovati se, te sve to prenijeti na svoje treninge. Ali je teško biti dobar psiholog, a to je ono na čemu sam mnogo radio kao i na tom kontaktu sa igračima, dodao je."

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 27 jun 2020, 12:03

tcity055 je napisao/la:
26 jun 2020, 19:58
tuzlac je napisao/la:
26 jun 2020, 14:02
Tesko da Milakovic moze igrat znacajnu ulogu u PL. Al korektno mu je data prilika da se dokaze sad je do njega. Nije onaj isti prije povrede.
Ovo što ti mene zezaš za Milakovića,halalim ti ,jer ,ti si čovjek odskora u fudbalu.Drži se ti politike to je tvo teren.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 27 jun 2020, 12:11

CityCity je napisao/la:
26 jun 2020, 22:36
Ova dosadašnja pojačanja ukazuju da se (zasada) ne angažuju "zvučna" i skupa fudbalska imena nego da se ide na manje afirmisane igrače koji su potencijalno željni dokazivanja.Na prvi pogled ova dvojica Cenaj i Milaković imaju dobre fizičke predispozicije-visinu i snagu (pa i tehniku) da mogu da iznesu teret držanja sredine terena ali kako će to izgledati u praksi teško je predvidjeti.Nadam se da Nalić zna šta radi i vjerujem u njega da će izvući iz igrača maksimum.
Mi smo dosta fulali sa zvučnim imenima.Poturalić,Husejinović,Šećerović,Mahmutović,Stojčev,Arežina,Baljić, Muratović...........
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 27 jun 2020, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 27 jun 2020, 12:35

tuzlac je napisao/la:
27 jun 2020, 12:11
CityCity je napisao/la:
26 jun 2020, 22:36
Mi smo dosta fulali sa zvučnim imenima.Poturalić,Husejinović,Stojčev,Arežina,Baljić...........
Tu si u pravu. Sve tzv. zvijezde koje su prodefilovale vise su bile usmjerene na zaradu nego na igru. I sve ce biti tako dok za koju godinu ne budemo imali sopstveni kadar. Ne zaboravi da je kod nas besplatan trening i oprema. Tu samo treba imat dobre trenere i bit ce abd. igraca.

Goran90
Kontakt:

Post Postao/la Goran90 » 27 jun 2020, 12:38

Vidjecete Milakovića, pred nama je. Bice najpozitivnije iznenađenje ekipe. U ovom trenutku najspremniji igrac ekipe.

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 27 jun 2020, 12:53

Goran90 je napisao/la:
27 jun 2020, 12:38
Vidjecete Milakovića, pred nama je. Bice najpozitivnije iznenađenje ekipe. U ovom trenutku najspremniji igrac ekipe.
Da ti iskren budem bilo bi mi drago. Momak je vrijedan, radan i posten. Kazem malo ga je povreda izbacila i nije mi jasno jel igrao gdje ovu zadnju godinu. Mislim da je u TC na nekoj vrsti probe.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 27 jun 2020, 14:24

02.juni 2018. Veliki dan u istoriji naše kuba.Proslava igrača povodom ulaska u premijer ligu bih.
[url [/url]

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 28 jun 2020, 19:05

Goran90 je napisao/la:
27 jun 2020, 12:38
JA MISLIM DA MURATOVIĆ NEĆE DOZVOLITI DA MILAKOVIĆ ZAIGRA ZA NAS.MILAKOVIĆ NEMA MENADŽERA , NIKO NE STOJI IZA JEGA SAMIM TIM NE MOŽE SE MURATOVIĆ UTALITI.OSIM TOGA IMA SVOJE LJUDE KOJI NA FORUMU ILI FACEBOOKU ODMAH KAO OSICE PO NJEGOVOM NAREĐENJU POČNU OMALOVAŽAVATI MILAKOVIĆA.Ovaj Muratović će i Husiću ohladiti fudbal ako ga pusti da odriješenih ruku vedri i oblači u klubu.Gledam ovog šiptara što ga je doveo , đe on njega samo nađe i šta će on nama?

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 5 gostiju.