FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sutra skupština vidjeo sam o cemu je rijec, ima li insajdera da li je formalna sjednica ili ce biti ozbiljni promjena u statutu.
Pantelija ??
Pantelija ??
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tesko do takvih informacija mozes doci,to ti jedino mozda zna Vanjabordobijeli je napisao/la: ↑28 jun 2020, 11:46Sutra skupština vidjeo sam o cemu je rijec, ima li insajdera da li je formalna sjednica ili ce biti ozbiljni promjena u statutu.
Pantelija ??
Uglavnom,sve bitno ti pise u tekstu,a sutra ce se znati vise
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dns dosta interesantan dan
Albanija
Pobjedom Tirane i porazom Kukesija razlika ide na +12 pet kola do kraja - fakticki rijeseno prvenstvo
Armenija
Pobjeda Aratrat Armenije i poraz Alashkerta znsci +8 Ararsta i Alashkert ispada iz borbe za titulu.
Italija
Nsvijamo za Atalantu i da Milan pobjedi Romu sto bi znacilo da se Atalanta odvojila na +9 u odnosu na petoplasiranog
Španija
Atletiko juce pobijedio 90% siguran u TOP4
Slovenija
Celje pobijedilo juce, dns Olimpija-Maribor
Albanija
Pobjedom Tirane i porazom Kukesija razlika ide na +12 pet kola do kraja - fakticki rijeseno prvenstvo
Armenija
Pobjeda Aratrat Armenije i poraz Alashkerta znsci +8 Ararsta i Alashkert ispada iz borbe za titulu.
Italija
Nsvijamo za Atalantu i da Milan pobjedi Romu sto bi znacilo da se Atalanta odvojila na +9 u odnosu na petoplasiranog
Španija
Atletiko juce pobijedio 90% siguran u TOP4
Slovenija
Celje pobijedilo juce, dns Olimpija-Maribor
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam upratio Celje jučer, razočarali su me
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ti stvarno misliš, da su ublehe, Ibraković i Selimović, čisti u tom transferuDenchi je napisao/la: ↑28 jun 2020, 07:55Strumfe nas, to nije tacno, optuzbe moze iznijeti svako, kao npr. sisoje, ali dokazat izmisljotinu bas nije jednostavno, predmet nije otvoren nikada, niti postoji....Cimirot igra najnormalnije, menadzeri mu rade, Ibrakovic, Dino i svi dakle "upetljani" najnormalnije rade svoje poslove.....Historicar je napisao/la: ↑28 jun 2020, 01:14Bilo je dosta muljaža i kriminala u klubu, u toj sezoni 2015/2016. Sve je krenulo naopako, sredinom augusta, 2015 godine, onim kriminalnim transferom Gojka Cimirota u Paok, kada je javnosti predstavljeno, da je klub uzeo 1.300.000 eura, a u stvarnosti, na račun kluba, nije leglo, ni 100.000 eura.Ima, na fokus ba, dobar tekst iz aprila 2018, gdje neki skaut, Aleksander Petrović Čatana, priča o kriminalu, u tom transferu Cimirota, te direktno kao saučesnike, optužuje Dinu Selimovića i Abdulaha Ibrakovića, te Miroslava Stevića i par menadžera iz Srbije, koji godinama muljaju u Partizanu i srpskom fudbalu.Čak je u tužilaštvu Kantona Sarajevo, otvoren predmet, koji se bavi tim transferom Cimirota.

-
- Kontakt:
Boli nekoga za Ibraka i Dinu, ali kada blatis klub za koji navijamo, ocekuj ovakve reakcije :historicar:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ama koga ba vise boli kurko sta se desilo. Bilo proslo, idemo dalje. Naprijed gledat ne nazad.Historicar je napisao/la: ↑28 jun 2020, 12:15Ti stvarno misliš, da su ublehe, Ibraković i Selimović, čisti u tom transferuDenchi je napisao/la: ↑28 jun 2020, 07:55Strumfe nas, to nije tacno, optuzbe moze iznijeti svako, kao npr. sisoje, ali dokazat izmisljotinu bas nije jednostavno, predmet nije otvoren nikada, niti postoji....Cimirot igra najnormalnije, menadzeri mu rade, Ibrakovic, Dino i svi dakle "upetljani" najnormalnije rade svoje poslove.....Historicar je napisao/la: ↑28 jun 2020, 01:14Bilo je dosta muljaža i kriminala u klubu, u toj sezoni 2015/2016. Sve je krenulo naopako, sredinom augusta, 2015 godine, onim kriminalnim transferom Gojka Cimirota u Paok, kada je javnosti predstavljeno, da je klub uzeo 1.300.000 eura, a u stvarnosti, na račun kluba, nije leglo, ni 100.000 eura.Ima, na fokus ba, dobar tekst iz aprila 2018, gdje neki skaut, Aleksander Petrović Čatana, priča o kriminalu, u tom transferu Cimirota, te direktno kao saučesnike, optužuje Dinu Selimovića i Abdulaha Ibrakovića, te Miroslava Stevića i par menadžera iz Srbije, koji godinama muljaju u Partizanu i srpskom fudbalu.Čak je u tužilaštvu Kantona Sarajevo, otvoren predmet, koji se bavi tim transferom Cimirota.![]()
-
- Kontakt:
Gledam ove špekulacije oko zarazni igraca i izbacivanja iz takmičenja. To ne da je glupost nego je kršenje ljudskih prava. Neko bolestan i njegov tim kaznjavaju to je van svake pameti, po meni se treba tretirati kao i svaka druga povreda ko je zarazen ne moze igrati, ako imaš vise zarazeni ubaci juniore igra koje zdrav, ha ja.
Što je plač , pa ovde ljudi se toliko raspisali i sve znaju kao da su u Mijanmaru na godišnjem bili.
Prekuco

FKS
-
- Kontakt:
Je.bem mu misa i teorije zavjera vise mi je pun k.Zip je napisao/la: ↑28 jun 2020, 00:54Jesic je dosao u klub da se izvuku pare, jer u to vrijeme mislim da je Ibrakovic bio duzan velike pare nekim agentima. Jedini nacin je bio da preko Sarajeva se to rijesi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jun 2020, 23:33To sa Ješićem su bile opasne mućke..Pricao mi covjek koji je tad radio u klubu,da su bukvalno dobili mail gdje je napisano da ce Jesic biti novi trener,bez ikakvog prava glasa i icega..Tad je atmosfera katastrofa bila,a najgore od svega je sto je onaj celavi majmun pola tima rastjerao,a doveo jos vece ublehe..Jos slag na tortu,Benko mu bio na klupi
**** mu pas mater,unazadio nas je 20 godina..Davno je to bilo,ali nikad necu zaboraviti tog majmuna..Ja sam htio onu tekmu kad smo izgubili od Slobode na Kosevu uletit na teren i zadavit ga.Onakvu sramotu nikad nisam vidio,ono je necuveno bilo
Koliko sam cuo bukvalno je bila glava u pitanju.
E sad, nisam bio tu i iz prve ruke vidio i cuo al tako nekako je bilo.
Ne branim Ibrakovica al zar je tesko skontati sa pressa predstavljanja jesica da ibrakovic nije bio za njegovo postavljanje.
Ovo pravilo u vezi korone ce natjerati ekipe da se 2x dnevno testiraju svi u klubu prijebutakmice na tri dana
- ElCartel11
- Kontakt:
Ima li sta kvalitetno da se probere iz ovog Debrecena 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ne znam sto se vracate u ta vremena. Istina je da su oni ostali mi bi sada bili u situaciji ko kone, razni kriminalci su se vrtili oko kluba, tipa Tigar koji se odjedamput poceo pojavljivat na Kosevu. Ti ljudi su otisli, daj Boze da nikako nisu bili, kriminal, pranje para, ofirno je to sve bilo, hvala Bogu pa nas nisu previse ostetili i sad imamo ispravnu i strucnu upravu.Pitaristok je napisao/la: ↑28 jun 2020, 12:58Je.bem mu misa i teorije zavjera vise mi je pun k.Zip je napisao/la: ↑28 jun 2020, 00:54Jesic je dosao u klub da se izvuku pare, jer u to vrijeme mislim da je Ibrakovic bio duzan velike pare nekim agentima. Jedini nacin je bio da preko Sarajeva se to rijesi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jun 2020, 23:33To sa Ješićem su bile opasne mućke..Pricao mi covjek koji je tad radio u klubu,da su bukvalno dobili mail gdje je napisano da ce Jesic biti novi trener,bez ikakvog prava glasa i icega..Tad je atmosfera katastrofa bila,a najgore od svega je sto je onaj celavi majmun pola tima rastjerao,a doveo jos vece ublehe..Jos slag na tortu,Benko mu bio na klupi
**** mu pas mater,unazadio nas je 20 godina..Davno je to bilo,ali nikad necu zaboraviti tog majmuna..Ja sam htio onu tekmu kad smo izgubili od Slobode na Kosevu uletit na teren i zadavit ga.Onakvu sramotu nikad nisam vidio,ono je necuveno bilo
Koliko sam cuo bukvalno je bila glava u pitanju.
E sad, nisam bio tu i iz prve ruke vidio i cuo al tako nekako je bilo.
Ne branim Ibrakovica al zar je tesko skontati sa pressa predstavljanja jesica da ibrakovic nije bio za njegovo postavljanje.
Ovo pravilo u vezi korone ce natjerati ekipe da se 2x dnevno testiraju svi u klubu prijebutakmice na tri dana
Sada sam i ja zvao @Panteliju, u klubu je trenutno priprema materijal za sutra...bordobijeli je napisao/la: ↑28 jun 2020, 11:46Sutra skupština vidjeo sam o cemu je rijec, ima li insajdera da li je formalna sjednica ili ce biti ozbiljni promjena u statutu.
Pantelija ??
Javice se kasnije...

-
- Kontakt:
Dobar radnik i nedjeljom radi, nema kod Sabrine trte mrteVanja8 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 13:25Sada sam i ja zvao @Panteliju, u klubu je trenutno priprema materijal za sutra...bordobijeli je napisao/la: ↑28 jun 2020, 11:46Sutra skupština vidjeo sam o cemu je rijec, ima li insajdera da li je formalna sjednica ili ce biti ozbiljni promjena u statutu.
Pantelija ??
Javice se kasnije...![]()

-
- Kontakt:
Upravo sam pročitao, da je jedan Čukarički, od prodaje igrača, u zadnjih pet godina, zaradio preko 14 miliona eura.Naša liga, ne može ni u istu rečenicu, sa ligama Srbije, Hrvatske i Slovenije, možemo se porediti sa CG i Makedonijom, a ne treba zaboraviti, da je Vardar igrao, grupnu fazu Evropske lige.
Jbg kad oni mogu više stranaca da dovedu a i bolji im igrači dolaze... Dosta ih savezi pomažu a i nama treba 10 klubova u ligi pa će se tek nešta desiti ovdjeHistoricar je napisao/la: ↑28 jun 2020, 13:41Upravo sam pročitao, da je jedan Čukarički, od prodaje igrača, u zadnjih pet godina, zaradio preko 14 miliona eura.Naša liga, ne može ni u istu rečenicu, sa ligama Srbije, Hrvatske i Slovenije, možemo se porediti sa CG i Makedonijom, a ne treba zaboraviti, da je Vardar igrao, grupnu fazu Evropske lige.
FKS
-
- Kontakt:
Metno ja napadaca neki dan, prati malo

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: bvsic, DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot], HordasFks, Kyle88, mosarajvosa83, WeekendOffender, zagorski i 34 gosta.