Nekako kontam da nece biti evrope , evo zabranili nam putovanje pa sad dokle ce boga pitaj...ShofaII je napisao/la: ↑28 jun 2020, 09:50Bez obzira na Armeniju i Albaniju, gdje bi trebalo da se zavrsi kako nama odgovara, treba nam i da se poslozi Lyon, Napoli i Atletiko zbog drugog pretkola. Razlika je kad imas mogucnost dobiti Sheriffa kao nosioca u drugom pretkolu.jer su Dinamo Zagreb i Midtjylland prebaceni u drugo pretkolo, a ako nam se ovo poslozi oni bi poceli od treceg pretkola i oslobodili mjesto za sheriff. Pored Sheriffa mozda samo Molde je ekipa sa kojom smo tu negdje, od ostalih bih Qarabag a Astanu bih u trecem pretkolu![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Sutra skupština, bit ce promjena Ken coo odlazi a neki novi ulece, bit ce promjene statuta i finansijski izvjestaj.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sve po planu ili...?bordobijeli je napisao/la: ↑28 jun 2020, 09:53Sutra skupština, bit ce promjena Ken coo odlazi a neki novi ulece, bit ce promjene statuta i finansijski izvjestaj.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Apsolutno podržavam to, treba nam neko aktivniji.bordobijeli je napisao/la: ↑28 jun 2020, 09:53Sutra skupština, bit ce promjena Ken coo odlazi a neki novi ulece, bit ce promjene statuta i finansijski izvjestaj.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na ovoj online sjednici očekuju se i određene promjene u strukturi FK Sarajevo, pa će tako biti usvojena ostavka dosadašnje članice Upravnog odbora Eme Bukovice, dok će njeno mjesto popuniti Damir Kasum.
Neki članovi Nadzornog odbora bit će razriješeni pozicija, a među njima i Ken Choo, koji se smatrao jednim od najpovjerljivijih ljudi bivšeg vlasnika većinskih prava u Sarajevu Vincenta Tana.
Osim smjena i imenovanja članova UO i NO, sutra se također očekuje rasprava o izmjenama Statuta, kao i o finansijskom izvještaju šampiona Premijer lige BiH
Neki članovi Nadzornog odbora bit će razriješeni pozicija, a među njima i Ken Choo, koji se smatrao jednim od najpovjerljivijih ljudi bivšeg vlasnika većinskih prava u Sarajevu Vincenta Tana.
Osim smjena i imenovanja članova UO i NO, sutra se također očekuje rasprava o izmjenama Statuta, kao i o finansijskom izvještaju šampiona Premijer lige BiH
Ima li tih slika, reportaža.. ubi mi ovo vise
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jeko Kasum?MortemHz je napisao/la: ↑28 jun 2020, 10:21Na ovoj online sjednici očekuju se i određene promjene u strukturi FK Sarajevo, pa će tako biti usvojena ostavka dosadašnje članice Upravnog odbora Eme Bukovice, dok će njeno mjesto popuniti Damir Kasum.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Vlasnik Geotesta
ja sto sam pronasao o njemu da je direktor GEOTEST d.o.o. Sarajevoledesma je napisao/la: ↑28 jun 2020, 10:24Jeko Kasum?MortemHz je napisao/la: ↑28 jun 2020, 10:21Na ovoj online sjednici očekuju se i određene promjene u strukturi FK Sarajevo, pa će tako biti usvojena ostavka dosadašnje članice Upravnog odbora Eme Bukovice, dok će njeno mjesto popuniti Damir Kasum.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Baja je neki zajeban izgleda dobro pliva u biznisu.U odnosu na zaledjene kamile dodje ko da smo Šisica zamjenili Ronaldom
Moglo bi se malo Cesko trziste igraca istraziti

POTPUNI NAZIV
GEOTEST Društvo za projektovanje, inženjering i konsalting d.o.o. Sarajevo
ODGOVORNO LICE
Damir Kasum, Direktor
Kompanija GEOTEST d.o.o. Sarajevo je sastavni dio grupacije GEOtest. Centrala grupacije, koja postoji već od 1968. godine, nalazi se u Brnu, Republika Češka. GEOtest, osim sarajevske kompanije, čine firme u Češkoj, Holandiji i Slovačkoj. GEOTEST d.o.o. Sarajevo pruža, samostalno i u saradnji s firmama iz grupacije GEOtest, lokalnim i međunarodnim partnerima, širok spektar usluga iz oblasti:
-Zaštita okoliša
-Upravljanje otpadom
-Geologija i geotehnika
-Konsalting i nadzor
-Edukacija
-Laboratorijska ispitivanja
Moglo bi se malo Cesko trziste igraca istraziti

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mozda ce protivnicke ekipe biti zarazne pa ce registrovat 3:0 za nas.HeraklitMracni je napisao/la: ↑28 jun 2020, 09:52Nekako kontam da nece biti evrope , evo zabranili nam putovanje pa sad dokle ce boga pitaj...ShofaII je napisao/la: ↑28 jun 2020, 09:50Bez obzira na Armeniju i Albaniju, gdje bi trebalo da se zavrsi kako nama odgovara, treba nam i da se poslozi Lyon, Napoli i Atletiko zbog drugog pretkola. Razlika je kad imas mogucnost dobiti Sheriffa kao nosioca u drugom pretkolu.jer su Dinamo Zagreb i Midtjylland prebaceni u drugo pretkolo, a ako nam se ovo poslozi oni bi poceli od treceg pretkola i oslobodili mjesto za sheriff. Pored Sheriffa mozda samo Molde je ekipa sa kojom smo tu negdje, od ostalih bih Qarabag a Astanu bih u trecem pretkolu![]()
Nama je najvznije da eipa bude zdrava i nece to praviti problem da ekipa putuje. Bar ja tako mislim.
Drago mi je sto u klubu pridaju vaznosti ovoj epidemiji i sto su otkazali tu revijalnu utakmicu. Nadam se da ce se igraci u slobodno vrijeme distancirati od shisha barova i slicnih mjesta. Kao i drugim klubovima i nama je to najveci prepreka koja bi nas mogla udaljiti od dobrih rezultata u Evropi.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Kasum je za zemljiste ekspert, ima veza sa cesima....moglo bi nesta bit od tog stadiona...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
UEFA razmatra prijedlog da klub u cijim redovima bude neko pizitivan na virus automatski gubi rezultatom 0:3.
Ja gluposti!
Ja gluposti!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma dobro, to ćete samo natjerati da redovno testiraš igrače i to je to.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dobar je ovaj Damir Kasum,u odnosu na Bukovicu je odlican.To ti je isto kad smo Velkoskog zamjenili Jukićem,nebo i zemlja
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Loše poredjenje, Krste je zasluzio poštovanje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jun 2020, 11:17Dobar je ovaj Damir Kasum,u odnosu na Bukovicu je odlican.To ti je isto kad smo Velkoskog zamjenili Jukićem,nebo i zemlja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sigurno neće biti slučajno doveden.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jun 2020, 11:17Dobar je ovaj Damir Kasum,u odnosu na Bukovicu je odlican.To ti je isto kad smo Velkoskog zamjenili Jukićem,nebo i zemlja
Definitivno, na stranu losije partije sto je prizao u prosloj sezoni treba imati prema Krsteu respekt puno je on nama radosti donio u posljednjih 5-6 godina.bordobijeli je napisao/la: ↑28 jun 2020, 11:22Loše poredjenje, Krste je zasluzio poštovanje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jun 2020, 11:17Dobar je ovaj Damir Kasum,u odnosu na Bukovicu je odlican.To ti je isto kad smo Velkoskog zamjenili Jukićem,nebo i zemlja
@GiS trebao si usporediti Milanovica sa Jukice, imalo bi vise smisla.
Bordo bijeli za život cijeli!!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Apsolutno,to mu nigdje nisam ni umanjio..Vrh njegove karijere je bila dupla kruna,i tu sezonu je fakat pokidao..Jedna od njegovih najboljih utakmica je bila protiv Zelje na grbavici,0:3..On i Ahmetovic su tad izdominirali,trcali su ko ludibordobijeli je napisao/la: ↑28 jun 2020, 11:22Loše poredjenje, Krste je zasluzio poštovanje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jun 2020, 11:17Dobar je ovaj Damir Kasum,u odnosu na Bukovicu je odlican.To ti je isto kad smo Velkoskog zamjenili Jukićem,nebo i zemlja
Ali jednostavno nije islo dobro ove sezone,i bilo je vrijeme za klupu i da pusti mlađe nade
@Benjolos e i ta ti je dobra
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli i 27 gostiju.