FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HeraklitMracni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HeraklitMracni » 28 jun 2020, 09:52

ShofaII je napisao/la:
28 jun 2020, 09:50
Bez obzira na Armeniju i Albaniju, gdje bi trebalo da se zavrsi kako nama odgovara, treba nam i da se poslozi Lyon, Napoli i Atletiko zbog drugog pretkola. Razlika je kad imas mogucnost dobiti Sheriffa kao nosioca u drugom pretkolu.jer su Dinamo Zagreb i Midtjylland prebaceni u drugo pretkolo, a ako nam se ovo poslozi oni bi poceli od treceg pretkola i oslobodili mjesto za sheriff. Pored Sheriffa mozda samo Molde je ekipa sa kojom smo tu negdje, od ostalih bih Qarabag a Astanu bih u trecem pretkolu :D
Nekako kontam da nece biti evrope , evo zabranili nam putovanje pa sad dokle ce boga pitaj...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 jun 2020, 09:53

Sutra skupština, bit ce promjena Ken coo odlazi a neki novi ulece, bit ce promjene statuta i finansijski izvjestaj.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 jun 2020, 10:15

bordobijeli je napisao/la:
28 jun 2020, 09:53
Sutra skupština, bit ce promjena Ken coo odlazi a neki novi ulece, bit ce promjene statuta i finansijski izvjestaj.
Sve po planu ili...?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jun 2020, 10:17

28 jun 2020, 09:53
Apsolutno podržavam to, treba nam neko aktivniji.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jun 2020, 10:21

Na ovoj online sjednici očekuju se i određene promjene u strukturi FK Sarajevo, pa će tako biti usvojena ostavka dosadašnje članice Upravnog odbora Eme Bukovice, dok će njeno mjesto popuniti Damir Kasum.

Neki članovi Nadzornog odbora bit će razriješeni pozicija, a među njima i Ken Choo, koji se smatrao jednim od najpovjerljivijih ljudi bivšeg vlasnika većinskih prava u Sarajevu Vincenta Tana.

Osim smjena i imenovanja članova UO i NO, sutra se također očekuje rasprava o izmjenama Statuta, kao i o finansijskom izvještaju šampiona Premijer lige BiH

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 28 jun 2020, 10:22

Ima li tih slika, reportaža.. ubi mi ovo vise
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 28 jun 2020, 10:24

MortemHz je napisao/la:
28 jun 2020, 10:21
Na ovoj online sjednici očekuju se i određene promjene u strukturi FK Sarajevo, pa će tako biti usvojena ostavka dosadašnje članice Upravnog odbora Eme Bukovice, dok će njeno mjesto popuniti Damir Kasum.

Neki članovi Nadzornog odbora bit će razriješeni pozicija, a među njima i Ken Choo, koji se smatrao jednim od najpovjerljivijih ljudi bivšeg vlasnika većinskih prava u Sarajevu Vincenta Tana.

Osim smjena i imenovanja članova UO i NO, sutra se također očekuje rasprava o izmjenama Statuta, kao i o finansijskom izvještaju šampiona Premijer lige BiH
Jeko Kasum?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 28 jun 2020, 10:32

Vlasnik Geotesta

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 28 jun 2020, 10:35

ledesma je napisao/la:
28 jun 2020, 10:24
MortemHz je napisao/la:
28 jun 2020, 10:21

Jeko Kasum?
ja sto sam pronasao o njemu da je direktor GEOTEST d.o.o. Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jun 2020, 10:35

Baja je neki zajeban izgleda dobro pliva u biznisu.U odnosu na zaledjene kamile dodje ko da smo Šisica zamjenili Ronaldom :mrgreen:

POTPUNI NAZIV

GEOTEST Društvo za projektovanje, inženjering i konsalting d.o.o. Sarajevo

ODGOVORNO LICE

Damir Kasum, Direktor

Kompanija GEOTEST d.o.o. Sarajevo je sastavni dio grupacije GEOtest. Centrala grupacije, koja postoji već od 1968. godine, nalazi se u Brnu, Republika Češka. GEOtest, osim sarajevske kompanije, čine firme u Češkoj, Holandiji i Slovačkoj. GEOTEST d.o.o. Sarajevo pruža, samostalno i u saradnji s firmama iz grupacije GEOtest, lokalnim i međunarodnim partnerima, širok spektar usluga iz oblasti: 

-Zaštita okoliša 
-Upravljanje otpadom 
-Geologija i geotehnika
-Konsalting i nadzor 
-Edukacija
-Laboratorijska ispitivanja

Moglo bi se malo Cesko trziste igraca istraziti :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 28 jun 2020, 10:40

HeraklitMracni je napisao/la:
28 jun 2020, 09:52
ShofaII je napisao/la:
28 jun 2020, 09:50
Bez obzira na Armeniju i Albaniju, gdje bi trebalo da se zavrsi kako nama odgovara, treba nam i da se poslozi Lyon, Napoli i Atletiko zbog drugog pretkola. Razlika je kad imas mogucnost dobiti Sheriffa kao nosioca u drugom pretkolu.jer su Dinamo Zagreb i Midtjylland prebaceni u drugo pretkolo, a ako nam se ovo poslozi oni bi poceli od treceg pretkola i oslobodili mjesto za sheriff. Pored Sheriffa mozda samo Molde je ekipa sa kojom smo tu negdje, od ostalih bih Qarabag a Astanu bih u trecem pretkolu :D
Nekako kontam da nece biti evrope , evo zabranili nam putovanje pa sad dokle ce boga pitaj...
Mozda ce protivnicke ekipe biti zarazne pa ce registrovat 3:0 za nas.
Nama je najvznije da eipa bude zdrava i nece to praviti problem da ekipa putuje. Bar ja tako mislim.
Drago mi je sto u klubu pridaju vaznosti ovoj epidemiji i sto su otkazali tu revijalnu utakmicu. Nadam se da ce se igraci u slobodno vrijeme distancirati od shisha barova i slicnih mjesta. Kao i drugim klubovima i nama je to najveci prepreka koja bi nas mogla udaljiti od dobrih rezultata u Evropi.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 jun 2020, 10:51

Kasum je za zemljiste ekspert, ima veza sa cesima....moglo bi nesta bit od tog stadiona...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 jun 2020, 11:10

UEFA razmatra prijedlog da klub u cijim redovima bude neko pizitivan na virus automatski gubi rezultatom 0:3.
Ja gluposti!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jun 2020, 11:17

zagorski je napisao/la:
28 jun 2020, 11:10
UEFA razmatra prijedlog da klub u cijim redovima bude neko pizitivan na virus automatski gubi rezultatom 0:3.
Ja gluposti!
Ma dobro, to ćete samo natjerati da redovno testiraš igrače i to je to.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 28 jun 2020, 11:17

Dobar je ovaj Damir Kasum,u odnosu na Bukovicu je odlican.To ti je isto kad smo Velkoskog zamjenili Jukićem,nebo i zemlja
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 jun 2020, 11:22

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
28 jun 2020, 11:17
Dobar je ovaj Damir Kasum,u odnosu na Bukovicu je odlican.To ti je isto kad smo Velkoskog zamjenili Jukićem,nebo i zemlja
Loše poredjenje, Krste je zasluzio poštovanje.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jun 2020, 11:23

Sigurno neće biti slučajno doveden.

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 28 jun 2020, 11:29

28 jun 2020, 11:22
Definitivno, na stranu losije partije sto je prizao u prosloj sezoni treba imati prema Krsteu respekt puno je on nama radosti donio u posljednjih 5-6 godina.

@GiS trebao si usporediti Milanovica sa Jukice, imalo bi vise smisla.
Bordo bijeli za život cijeli!!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 28 jun 2020, 11:30

28 jun 2020, 11:22
Apsolutno,to mu nigdje nisam ni umanjio..Vrh njegove karijere je bila dupla kruna,i tu sezonu je fakat pokidao..Jedna od njegovih najboljih utakmica je bila protiv Zelje na grbavici,0:3..On i Ahmetovic su tad izdominirali,trcali su ko ludi
Ali jednostavno nije islo dobro ove sezone,i bilo je vrijeme za klupu i da pusti mlađe nade
@Benjolos e i ta ti je dobra
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.