Evo tebi posla

Plač

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jesic je dosao u klub da se izvuku pare, jer u to vrijeme mislim da je Ibrakovic bio duzan velike pare nekim agentima. Jedini nacin je bio da preko Sarajeva se to rijesi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jun 2020, 23:33To sa Ješićem su bile opasne mućke..Pricao mi covjek koji je tad radio u klubu,da su bukvalno dobili mail gdje je napisano da ce Jesic biti novi trener,bez ikakvog prava glasa i icega..Tad je atmosfera katastrofa bila,a najgore od svega je sto je onaj celavi majmun pola tima rastjerao,a doveo jos vece ublehe..Jos slag na tortu,Benko mu bio na klupi
**** mu pas mater,unazadio nas je 20 godina..Davno je to bilo,ali nikad necu zaboraviti tog majmuna..Ja sam htio onu tekmu kad smo izgubili od Slobode na Kosevu uletit na teren i zadavit ga.Onakvu sramotu nikad nisam vidio,ono je necuveno bilo
Ma pitaj Boga sta se tad muckalo..Zip je napisao/la: ↑28 jun 2020, 00:54Jesic je dosao u klub da se izvuku pare, jer u to vrijeme mislim da je Ibrakovic bio duzan velike pare nekim agentima. Jedini nacin je bio da preko Sarajeva se to rijesi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jun 2020, 23:33To sa Ješićem su bile opasne mućke..Pricao mi covjek koji je tad radio u klubu,da su bukvalno dobili mail gdje je napisano da ce Jesic biti novi trener,bez ikakvog prava glasa i icega..Tad je atmosfera katastrofa bila,a najgore od svega je sto je onaj celavi majmun pola tima rastjerao,a doveo jos vece ublehe..Jos slag na tortu,Benko mu bio na klupi
**** mu pas mater,unazadio nas je 20 godina..Davno je to bilo,ali nikad necu zaboraviti tog majmuna..Ja sam htio onu tekmu kad smo izgubili od Slobode na Kosevu uletit na teren i zadavit ga.Onakvu sramotu nikad nisam vidio,ono je necuveno bilo
Koliko sam cuo bukvalno je bila glava u pitanju.
E sad, nisam bio tu i iz prve ruke vidio i cuo al tako nekako je bilo.
https://sport.ske.ba/mladi-reprezentati ... -karijere/GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jun 2020, 01:05Inace,jedna zanimljiva cinjenica o Ivanu Jukicu je ta,da nedavno je Borrusia Mönchenglädbach poslala ponudu Koroni za njega..Ja sam se sokirao tom cinjenicom
Historicar je napisao/la: ↑28 jun 2020, 01:14Bilo je dosta muljaža i kriminala u klubu, u toj sezoni 2015/2016. Sve je krenulo naopako, sredinom augusta, 2015 godine, onim kriminalnim transferom Gojka Cimirota u Paok, kada je javnosti predstavljeno, da je klub uzeo 1.300.000 eura, a u stvarnosti, na račun kluba, nije leglo, ni 100.000 eura.Ima, na fokus ba, dobar tekst iz aprila 2018, gdje neki skaut, Aleksander Petrović Čatana, priča o kriminalu, u tom transferu Cimirota, te direktno kao saučesnike, optužuje Dinu Selimovića i Abdulaha Ibrakovića, te Miroslava Stevića i par menadžera iz Srbije, koji godinama muljaju u Partizanu i srpskom fudbalu.Čak je u tužilaštvu Kantona Sarajevo, otvoren predmet, koji se bavi tom transferom Cimirota.
Nesmijete babuku zapostavljati
Ispitan je taj i ispostavilo se da je slagao skoro sve, ustvari je trazio od kluba postotak jer je posredovao tom tranaferu iako ga niko u paok-u ni Sarajevu nije znao. Vjerovatno neki nesredjeni racuni sa Gojkovim menadzerom. Istina je da Sarajevo nije dobilo 1.3 miliona koliki je bio transfer ali se to znalo jer se pricalo da klub nije drzao njegov ugovor vec je njegova agencija imala jak procenat a cini mi se da je i Leotar imao nesto pa je klub njih isplatio da bi imao vecinu i odlucivao o transferu.Historicar je napisao/la: ↑28 jun 2020, 01:14Bilo je dosta muljaža i kriminala u klubu, u toj sezoni 2015/2016. Sve je krenulo naopako, sredinom augusta, 2015 godine, onim kriminalnim transferom Gojka Cimirota u Paok, kada je javnosti predstavljeno, da je klub uzeo 1.300.000 eura, a u stvarnosti, na račun kluba, nije leglo, ni 100.000 eura.Ima, na fokus ba, dobar tekst iz aprila 2018, gdje neki skaut, Aleksander Petrović Čatana, priča o kriminalu, u tom transferu Cimirota, te direktno kao saučesnike, optužuje Dinu Selimovića i Abdulaha Ibrakovića, te Miroslava Stevića i par menadžera iz Srbije, koji godinama muljaju u Partizanu i srpskom fudbalu.Čak je u tužilaštvu Kantona Sarajevo, otvoren predmet, koji se bavi tim transferom Cimirota.
A Nihada Alibegovića ko yebe?ElCartel11 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 02:10Nesmijete babuku zapostavljati
Strumfe nas, to nije tacno, optuzbe moze iznijeti svako, kao npr. sisoje, ali dokazat izmisljotinu bas nije jednostavno, predmet nije otvoren nikada, niti postoji....Cimirot igra najnormalnije, menadzeri mu rade, Ibrakovic, Dino i svi dakle "upetljani" najnormalnije rade svoje poslove.....Historicar je napisao/la: ↑28 jun 2020, 01:14Bilo je dosta muljaža i kriminala u klubu, u toj sezoni 2015/2016. Sve je krenulo naopako, sredinom augusta, 2015 godine, onim kriminalnim transferom Gojka Cimirota u Paok, kada je javnosti predstavljeno, da je klub uzeo 1.300.000 eura, a u stvarnosti, na račun kluba, nije leglo, ni 100.000 eura.Ima, na fokus ba, dobar tekst iz aprila 2018, gdje neki skaut, Aleksander Petrović Čatana, priča o kriminalu, u tom transferu Cimirota, te direktno kao saučesnike, optužuje Dinu Selimovića i Abdulaha Ibrakovića, te Miroslava Stevića i par menadžera iz Srbije, koji godinama muljaju u Partizanu i srpskom fudbalu.Čak je u tužilaštvu Kantona Sarajevo, otvoren predmet, koji se bavi tim transferom Cimirota.
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin i 38 gostiju.