Mrtav ozbiljan kao i uvijek. Definitivno nema 2 čiste svako ko bi ga prodao.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja mislim iskreno da je ovo vise do Ronalda nego do Sarrija. Moglo se lijepo vidjeti kako tjera saigrace naprijed kod 2:0, da igraju ne bi li zabio jos koji gol. To nije nista novo, taj mentalitet je imao i u Realu, i to je dio razloga zasto je smijesnim spanskim odbranama zabijao po 40 golova u sezoni.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mislim da bi se u klubu sto prije trebali aktivirati da srede s Bocom stvari oko Bentancura. Prema trenutnom sporazumu, u slucaju odlaska, Juventus mora prepustiti pola odstete Boci. Ne znam koliko vas vidi da ce momak za godinu dana vjerovatno vrijediti 80-90m eura. Ove sezone je sa 23 godine nas ubjedljivo najbolji vezni igrac, pored trke i presinga, ima i 7 asista u ligi sto je za svaki respekt. I sinoc je njegov potez na neki nacin prelomio utakmicu, kod crvenog kartona.
Gdje si procitao da pola odstete ide boci?BuffonGigi je napisao/la: ↑27 jun 2020, 11:03Mislim da bi se u klubu sto prije trebali aktivirati da srede s Bocom stvari oko Bentancura. Prema trenutnom sporazumu, u slucaju odlaska, Juventus mora prepustiti pola odstete Boci. Ne znam koliko vas vidi da ce momak za godinu dana vjerovatno vrijediti 80-90m eura. Ove sezone je sa 23 godine nas ubjedljivo najbolji vezni igrac, pored trke i presinga, ima i 7 asista u ligi sto je za svaki respekt. I sinoc je njegov potez na neki nacin prelomio utakmicu, kod crvenog kartona.
- BuffonGigi
- Kontakt:
https://www.goal.com/en/news/juventus-w ... k8igs74khb
Imas sa milion izvora.He arrived in Turin on 3 April 2017 and completed his medical on the same day. On 21 April 2017 Juventus completed their acquisition of Bentancur, signing him on a five-year deal effective from 1 July 2017 until 30 June 2022 for a €9.5 million transfer fee, plus additional performance based bonuses. Boca Juniors are also entitled to 50% of any future transfer fee that Juventus receive for Bentancur. Bentancur subsequently returned to Argentina to play out the remainder of the 2016–17 season with Boca Juniors.
Pokusano je to vec par puta dogovoriti ali je svaki put Boca to odbila... zadnja ponuda je bila mescini 2mil svake godine do 2027 ili tako nesto i to su odbili... kontaju ubosti corak...
Super je što ima tu klauzulu jer ga Juve nikada neće htjeti prodati samim tim. Istini za volju, nema on toliki prag da vrijedi preko 70 miliona pa da ti je u interesu da klauzulu eliminišeš. Mada, na današnjem tržištu gdje Tonali i slični vrijede 50 bez da su išta specijalno pokazali i to je više nego moguće.
Koliko sutra medicinski Arthura
Oba testa će se obaviti u Torinu uz prisustvo ljekara Barcelone.
Koliko sutra medicinski Arthura

Oba testa će se obaviti u Torinu uz prisustvo ljekara Barcelone.
#MaxOUT
#MaxOUT
- Burberry46
- Kontakt:
Arthur will officially join Juventus on 2nd September. Same for Pjanic who'll go to Barcelona. [Sky]
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Haj Mire zbogom!
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mandragora ponovo pokidao krizne ligamente, drugi igrac kod nas, nakon Pjace, koji je 2 puta razvalio koljeno. Cak mislim da je i Spinazzola 2 puta isto povrijedio... Ako je i postojala sansa da se nekad vrati, sad je vise nema. RIP.
Prodali smo njega. Mislim preko 20m.BuffonGigi je napisao/la: ↑27 jun 2020, 23:28Mandragora ponovo pokidao krizne ligamente, drugi igrac kod nas, nakon Pjace, koji je 2 puta razvalio koljeno. Cak mislim da je i Spinazzola 2 puta isto povrijedio... Ako je i postojala sansa da se nekad vrati, sad je vise nema. RIP.
Max Allegri
Juventus U23 have won their first trophy ever after beating Ternana 2-1 tonight in the final of the Coppa Italia Serie C.
WELL DONE!

#juventus @khaledalnouss2

WELL DONE!

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Treba reći i da su djevojke opet prvakinje Italije jer je prvenstveno završeno. Bilo je govora da se ne dodijeli nikome što bi bila sramotna odluka obzirom na prednost od 9 bodova i top sezonu kao i sve od osnivanja ekipe.

#MaxOUT
#MaxOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma jesmo ali je postojala opciia da se vrati za 26m, i vjerovatno bi se vratio u slucaju odlaska Khedire i Matuidija. Ali sad od toga vise nema nista.Mig_Mig je napisao/la: ↑28 jun 2020, 00:00Prodali smo njega. Mislim preko 20m.BuffonGigi je napisao/la: ↑27 jun 2020, 23:28Mandragora ponovo pokidao krizne ligamente, drugi igrac kod nas, nakon Pjace, koji je 2 puta razvalio koljeno. Cak mislim da je i Spinazzola 2 puta isto povrijedio... Ako je i postojala sansa da se nekad vrati, sad je vise nema. RIP.
Inace, pocelo je podmladjivanje, samo mi suhveli sto se ne prica ni o jednom besplatnom igracu a vec juli na pragu.
Septembar je novi juli.
I sta sad pjanic dns potpise za barcelonu i onda kao on ce ginuti za Juventus preostalih 10 kola plus liga sampiona?
I sta sad pjanic dns potpise za barcelonu i onda kao on ce ginuti za Juventus preostalih 10 kola plus liga sampiona?
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja iskreno ne vidim kako on moze igrati gore i nonsalantnije od ovog sto sad igra. Ali nema veze...
Ja bih sad pokusao isforsirati maksimalno Rabiota i Ramseya, da makar jednog od njih dvojice dobijemo kao sigurnog za narednu sezonu. Bentancur igra vanserijski i on je trenutno jedini nezamjenjiv. Matuidi ce vjerovatno vise vremena provoditi na boku nego u veznom redu...
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Šta čekaju sa zvaničnom potvrdom? Nije valjda da su otkrili da je opet pokupio triper.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- JarnoTrulli
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:19Šta čekaju sa zvaničnom potvrdom? Nije valjda da su otkrili da je opet pokupio triper.
Arthur je potpisao. Pjanic se sad navodno nesto dvoumi i zeli da ostane.#Juve: c’è la firma di #Arthur, annuncio ufficiale nelle prossime ore // Juve: Arthur has signed his contract with Juve. Official announcement expected in the coming hours
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.