FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Vanja8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vanja8 » 27 jun 2020, 20:39

Ado76 je napisao/la:
27 jun 2020, 20:27
Vanja8 je napisao/la:
27 jun 2020, 20:20
Rule_hz je napisao/la:
27 jun 2020, 19:16

Jeste vec iduce sedmice idu ararat armeniji pa cekaju lori a ararat armenia ide araratu zadnje kolo a sirak noahu
:rol: :rol: :rol:
Koja ludnica od imena, ko ovo pohvata svaka mu cast...
Ma yebo sve ostale samo Alashkert je nasa sudbina :mrgreen:
Kud ne zavisimo od prvaka Moldavije, davno bi to zavrsili...
Imam neke frendice tamo, pa bi ih zamolio... :zviz:

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 27 jun 2020, 20:39

MortemHz je napisao/la:
27 jun 2020, 20:37
hamsik je napisao/la:
27 jun 2020, 20:34
Imam jedno pitanje hoće li ikad zaživiti da u našoj ligi ima 10 klubova iskreno to bi bilo super bili bi dosta "kvalitetnija" liga šta vi mislite o tome?
Trebalo bi biti.. ovo je prijelazno rješenje dok ne bude liga 10. To je bilo i u planovima saveza, par sezona lige 12 i onda i ovo skratiti.
:tokralju: :njanjanja:
FKS

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 27 jun 2020, 20:41

Denchi je napisao/la:
27 jun 2020, 20:38
hamsik je napisao/la:
Imam jedno pitanje hoće li ikad zaživiti da u našoj ligi ima 10 klubova iskreno to bi bilo super bili bi dosta "kvalitetnija" liga šta vi mislite o tome?
Sljedeca sezona 21/22 , bar tako je savez rekao, osim smanjenja tada uvode i VAR
Super te informacije nisam upratio. :opaopa:
FKS

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 jun 2020, 20:41

Denchi je napisao/la:
27 jun 2020, 20:33
bordobijeli je napisao/la:
27 jun 2020, 19:21
SS.ba se dao u maksimalno u forsiranju komisija, fenomenale pripreme u Konjicu, izvjestaji, hvale im pojačanja, pa i oko ove corone stalno su ih podržavali itd itd. Mogu reci da mi je i drago nasi sute rade ne daju nikom u kamp. Vjerovatno su i ljuti novinari na nase nema para za članke, nema u kamp, ne znaju nista. Po meni je to dobro. Sta vi mislite da li je dobro sto smo se zatvorili prema svima??
Nismo se zatvorili prema svima...

A onda da ti postavim pitanje koje ce ti dati odgovor

Da li ti je draze kako je uredjena Njemacka repka ili BH repka?
Ja sam iznio svoje misljenje da mi je draze sto radimo u miru nego u nekoj euforiji. Pa realno zatvoreni smo, mediji tesko dolaze do informacija, navijaci isto tako. Sto se mene tice i neka je tako. Volio bi da imamo svoj neki tim koji ce praviti reportaže i izvjestaje bar u 3-4 dana po neki 10 min naravno uz kontrolu tih reportaža to svi imaju i tom reportazom klub šalje poruku kakvu on zeli.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 jun 2020, 20:44

MortemHz je napisao/la:
27 jun 2020, 20:37
hamsik je napisao/la:
Trebalo bi biti.. ovo je prijelazno rješenje dok ne bude liga 10. To je bilo i u planovima saveza, par sezona lige 12 i onda i ovo skratiti.
Pa ne znam bas, ja sam cuo da bi moglo biti da ove godine niko ne ispadne, mislim da je pon ili utorak ta odluka

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 jun 2020, 20:57

27 jun 2020, 20:41
Denchi je napisao/la:
27 jun 2020, 20:33
27 jun 2020, 19:21
SS.ba se dao u maksimalno u forsiranju komisija, fenomenale pripreme u Konjicu, izvjestaji, hvale im pojačanja, pa i oko ove corone stalno su ih podržavali itd itd. Mogu reci da mi je i drago nasi sute rade ne daju nikom u kamp. Vjerovatno su i ljuti novinari na nase nema para za članke, nema u kamp, ne znaju nista. Po meni je to dobro. Sta vi mislite da li je dobro sto smo se zatvorili prema svima??
Nismo se zatvorili prema svima...

A onda da ti postavim pitanje koje ce ti dati odgovor

Da li ti je draze kako je uredjena Njemacka repka ili BH repka?
Ja sam iznio svoje misljenje da mi je draze sto radimo u miru nego u nekoj euforiji. Pa realno zatvoreni smo, mediji tesko dolaze do informacija, navijaci isto tako. Sto se mene tice i neka je tako. Volio bi da imamo svoj neki tim koji ce praviti reportaže i izvjestaje bar u 3-4 dana po neki 10 min naravno uz kontrolu tih reportaža to svi imaju i tom reportazom klub šalje poruku kakvu on zeli.
Ogromna je razlika izmedju, posalji mail, trazi intervju, ili ponudis nakon nekog uspjeha igrace da daju intervju na tv-u, dogovoris formu, vrijeme trajanja, itd. Dakle kontrolises narativ i obracanje svog kluba, dakle oni strucnjaci za komunikaciju ipak rade....i biti zatvoren....necemo pricati bajke jer nema potrebe, ne peremo se od lose sezone, nismo kokuzi, ne odlaze nam igraci....kao kod nekih pa onda moraju peglat sliku o sebi....

I onda opet kazem imas taj seljacki nacin daj novinaru pristup 24/7 , plati mu sobu, daj mu ulaznice, itd. Pa ce on fino pisat ili ako je navijac tog kluba ili lika, putuje s ekipom gratis, dobije ekskluzivu, nerazdvojni od ekipe....ko repka nasa isti je to nacin, nemaju mira i nema reda, profesionalnost nula bodova a tako i rezultati....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 jun 2020, 21:06

Nisam imao vremena da bacim komentar za stadion;
Ne isplati se opcini da bacaju pare za rekonstrukciju stadiona, da bude onako kako fifa trazi. Previse para a nije isplativo, bar oni ne znaju napraviti paru od stadiona.
Tako da je najbolja opcija da ga Klub uzme u koncesiju za marku, uz obavezu dovodjenja stadiona u kategoriju kojom se mogu grupe igrati. A onda je na Klubu da to urede, prostorije za iznajmljivanje itd.

Ovo sto ajnadzic nudi je samoubistvo..preracunao se debelo. Jbt nije ovo srednji vijek, ima ljudi koji su pametni i citaju izmedju redova...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 jun 2020, 21:08

Denchi ne pricam o placanju novinara i da im ugadjas da bi fino pisali, nego o 1-2 covjeka koji ce raditi u klubu i praviti reportaže i slicno, promocija u službi kluba.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 jun 2020, 21:14

Nista mi ne gubimo sto ne iskacemo iz pastete. Ovo sa konama ima smisla ako uzmemo u obzir da je urednik donar drug sa Amarom, da je slavio s njim povratak u klub itd... Ne hejtam, svako ima pravo izbora, jer je privatni portal i ima pravo, samo konstatujem.
S druge strane, isto sam misljenja da se moze malo "pojacati" sa izvjestajima i ostalim, naravno na nasoj stranici.
To su sve sitnice i hvala Bogu kad nam je to "predmet rasprave" a ne odlasci igraca, dugovanja, problemi...
Napredujemo mi, samo kao sto manijak @skoro kaze ne najavljivati nikakva prepisavanja, prekucavanja, dominacije i slicno...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 27 jun 2020, 21:16

Je.bote, ako ja ne bih Mustaficu dao sansu oept prije Hadzica. Kad kazes dolazi ti igrac iz Slovana Bratislava koji i igra tamo ko bi odbio. Mozda pod Vinkom stasa u igraca. Mlad je ako mu ne bude islo pola godine opet se moze prodat
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 27 jun 2020, 21:20

belosevic28 je napisao/la:
27 jun 2020, 21:14
Nista mi ne gubimo sto ne iskacemo iz pastete. Ovo sa konama ima smisla ako uzmemo u obzir da je urednik donar drug sa Amarom, da je slavio s njim povratak u klub itd... Ne hejtam, svako ima pravo izbora, jer je privatni portal i ima pravo, samo konstatujem.
S druge strane, isto sam misljenja da se moze malo "pojacati" sa izvjestajima i ostalim, naravno na nasoj stranici.
To su sve sitnice i hvala Bogu kad nam je to "predmet rasprave" a ne odlasci igraca, dugovanja, problemi...
Napredujemo mi, samo kao sto manijak @skoro kaze ne najavljivati nikakva prepisavanja, prekucavanja, dominacije i slicno...

Ma ovaj portal je vise puta i dokazo da je smece i da je placenicki, al po meni marketing sluzba naseg Kluba ima minus zbog toga sto nisu oformili ekipu kao sto gurbeti imaju 1921, stvarno kad bi nasi radili 50% posao kao oni bilo bi extra
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 jun 2020, 21:22

feniksptica je napisao/la:
27 jun 2020, 21:16
Je.bote, ako ja ne bih Mustaficu dao sansu oept prije Hadzica. Kad kazes dolazi ti igrac iz Slovana Bratislava koji i igra tamo ko bi odbio. Mozda pod Vinkom stasa u igraca. Mlad je ako mu ne bude islo pola godine opet se moze prodat
i ja bi volio da dobije priliku al eto i ako se proda super samo nek momak napreduje.
You are someone else I am still right here

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 jun 2020, 21:28

@inijesta, slazem se u potpunosti. Nije sramota prepisati nesto sto je dobro.

Btw, hajde Hadzijaaaaaa https://www.transfermarkt.com/tunde-ade ... ler/377516
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 27 jun 2020, 21:31

Raspremili su ga na terenu. 100% spreman za nase lige !
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jun 2020, 21:36

Inijesta je napisao/la:
27 jun 2020, 21:20
belosevic28 je napisao/la:
27 jun 2020, 21:14

Ma ovaj portal je vise puta i dokazo da je smece i da je placenicki, al po meni marketing sluzba naseg Kluba ima minus zbog toga sto nisu oformili ekipu kao sto gurbeti imaju 1921, stvarno kad bi nasi radili 50% posao kao oni bilo bi extra
Nije ni kod njih 1921 klupski niti im ga je klub osnovao.Tek sada su se nesto priblizili jel su vidjeli da momci rade pravu stvar,ali opet momci su sami od sebe poceli sve to i rade tako kako rade.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 jun 2020, 21:37

27 jun 2020, 21:08
Denchi ne pricam o placanju novinara i da im ugadjas da bi fino pisali, nego o 1-2 covjeka koji ce raditi u klubu i praviti reportaže i slicno, promocija u službi kluba.
Ama kontam, nego ti kazem sta je ovo sto vidis...

A imali smo te ideje za bordo tv, cak i bila ekskluziva kratko samo za raju s clanskom, pa eto sad dobijemo ponekad neku reportazu od par minuta....trebalo bi duze to biti malo....moglo bi se tu svasta poboljsati, ali taj me segment ne brine puno ako se sve vrati u normalu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 27 jun 2020, 21:38

Pratio sam ga, iskreno, nije baš, da je bio standardan u Slovanu, a i nisam siguran, da je on, dovoljno dobar, za Sarajevo, onaj derbi na Grbavici, u augustu, bio je kriminalan, naš najgori igrač, na terenu. Ovoga iz Mađarske, bi bilo dobro zaganjati, nadam se da Hadžija, ima tamo neke veze, igrao je za Honved

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 27 jun 2020, 21:38

Realno napravili smo dobar posao ako prodamo Mustafića za 300 hiljada maraka..Za te pare mozemo dovesti igraca na godinu,s platom od 25 hiljada maraka
Mozemo dovesti napadaca **** s tim parama..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 jun 2020, 21:40

Ja i vidim da bi pojačanja jedan ili dva igraca mogli doci kad zavrse lige u Madjarskoj, Hrv, Srbiji, Sloveniji, Turska, Makedonija. Kontam tu bi se moglo nesto pronaći sto nam odgovara.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 27 jun 2020, 21:41

Sumnjam da imamo sansu da gledamo tandem : Mustafic - Djokanovic na zadnjim veznim . Ugovor mu istice 31.12.2020 .
Steta sto se i sa njim nije potpisalo na 5 god. Ne mozemo ni mi sve poredati.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hare1991, KarlMarx, MaroonBjelave, mosarajvosa83, tajsamja, TETRAPAK, ubipara i 134 gosta.