FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Brinula me ova prijateljska zbog virusa i vrlo vjerovatno propusta koji bi se desili u vidu kontakta igraca sa publikom.
Treba se tome posvetiti mnogo paznje u ova naredna dva mjeseca. Treba bas zahtjevati rigorozne mjere da sem igraca i sudija niko ne pristupa ni terenu ni prostorijama na svim stadionima. Novinarima napravit prostor na tribinama.
Nama ce na Kosevu trebati neka vrsta mreze oko terena jer nece biti one djece da dohvacaju lopte. Ako se bude moralo cesto ici u kanal po loptu bice malo efektivne igre a to nam ne ide u prilog. @samozdravlje vidio sam tvoj komentar i nekako smo ovom pitanju malo paznje posvetili u odnosu na politiku i izbor mobitela.
Za par dana nam je izvlacenje za ligu. Mozda je i dobro sto je ovo ovako ispalo da imamo takmičarskih utakmica pred Evropu sto do sada nije bio slucaj. Jedva cekam tu prvu utakmicu a pripremne mozemo igrati i medjusobno. Mozda mozemo koju kontrolnu odigrati ali sa nekom ekipom koja je testirana
mada i to nije nikakva garancija jbg ne mogu se svi testirati svako par dana.
@JVVVST nisam bot a sto se tice politike treba se distancirati od politike pogotovo promocije pojedinih kandidata jer ce nam tema otici u klinac a svi su poprilično isti. Poslije mog komentara si mozda imao bolje prilike da nekog nazoves botom. Ovo sto rade u klubu i saopštenje udruženja navijaca je pravi put, a mi ovdje palamudili ili ne ljudi ce opet glasati za 20 maraka a upravo ti i odlucuju.
Treba se tome posvetiti mnogo paznje u ova naredna dva mjeseca. Treba bas zahtjevati rigorozne mjere da sem igraca i sudija niko ne pristupa ni terenu ni prostorijama na svim stadionima. Novinarima napravit prostor na tribinama.
Nama ce na Kosevu trebati neka vrsta mreze oko terena jer nece biti one djece da dohvacaju lopte. Ako se bude moralo cesto ici u kanal po loptu bice malo efektivne igre a to nam ne ide u prilog. @samozdravlje vidio sam tvoj komentar i nekako smo ovom pitanju malo paznje posvetili u odnosu na politiku i izbor mobitela.
Za par dana nam je izvlacenje za ligu. Mozda je i dobro sto je ovo ovako ispalo da imamo takmičarskih utakmica pred Evropu sto do sada nije bio slucaj. Jedva cekam tu prvu utakmicu a pripremne mozemo igrati i medjusobno. Mozda mozemo koju kontrolnu odigrati ali sa nekom ekipom koja je testirana

@JVVVST nisam bot a sto se tice politike treba se distancirati od politike pogotovo promocije pojedinih kandidata jer ce nam tema otici u klinac a svi su poprilično isti. Poslije mog komentara si mozda imao bolje prilike da nekog nazoves botom. Ovo sto rade u klubu i saopštenje udruženja navijaca je pravi put, a mi ovdje palamudili ili ne ljudi ce opet glasati za 20 maraka a upravo ti i odlucuju.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Raja, moze li info za slovensku ligu, posto je Olimpija trenutno prva...Kakav im je koeficijent ako, budu prvi..Odgovara li nam to?
This time next year, we'll be millionaires!
- feniksptica
- Kontakt:
Na Sloveniju ne racunajte, isto ko da nama Radnik ovdje titulu uzme, tako im Celje dodje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da ali u biti nije nam to bitno ako albanci i armenci ne razočaraju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma drug, ovi armenci krenuli srati opasno hahahaha...
This time next year, we'll be millionaires!
-
- Kontakt:
U top formi je kako se nastavila liga. Bas pratim HNL i zapazio sam ga

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ima ugovor još godinu danabelosevic28 je napisao/la: ↑26 jun 2020, 20:42U top formi je kako se nastavila liga. Bas pratim HNL i zapazio sam gastrasno brz, zna sa loptom a ima i filing za gol. Svakako zanimljov igrac.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jeste. Dosao na zimu iz Perua. Zastupa ga agencija koja ima skoro sve kolumbijske igrace. Ima zanimljivih igraca, posebno nama kojima je Transfermarkt k'o Instagram 

@Gospodin, krilo.
@Gospodin, krilo.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Valjao bi nam definitivnobelosevic28 je napisao/la: ↑26 jun 2020, 20:49Jeste. Dosao na zimu iz Perua. Zastupa ga agencija koja ima skoro sve kolumbijske igrace. Ima zanimljivih igraca, posebno nama kojima je Transfermarkt k'o Instagram
@Gospodin, krilo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
zadnje dvije igrao najisturenijeg igraca,obje dobili po 1-0 on bio strijelac,cijena mu je paprena,al imam osjecaj da bi s njim imali pun pogodakGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2020, 20:50Valjao bi nam definitivnobelosevic28 je napisao/la: ↑26 jun 2020, 20:49Jeste. Dosao na zimu iz Perua. Zastupa ga agencija koja ima skoro sve kolumbijske igrace. Ima zanimljivih igraca, posebno nama kojima je Transfermarkt k'o Instagram
@Gospodin, krilo.
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Ovdje je i Modrica osvajala, kad se sjetim, sa njima igrat veca utakmica od derbija bila, sjecam se jedne tekme nikad se nisam onako smrzo, noge mi otpale ebem ti modricufeniksptica je napisao/la: ↑26 jun 2020, 20:18Na Sloveniju ne racunajte, isto ko da nama Radnik ovdje titulu uzme, tako im Celje dodje

ma nisu, realno Alashkert ima skoro pa nemogucu misiju da zavrsi ispred Ararata ili Shiraka, 4 kola do kraja a gostuje i jednima i drugima, nama je nebitno ko ce biti prvak sve dok to nije samo Alashkert
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Prodjemo helsiborga na penale u subotu igramo u Modriči, zaputim se pun elana nakon europskog uspjeha. Kad ono 4-0 nas ubi modričaextazy je napisao/la: ↑26 jun 2020, 21:11Ovdje je i Modrica osvajala, kad se sjetim, sa njima igrat veca utakmica od derbija bila, sjecam se jedne tekme nikad se nisam onako smrzo, noge mi otpale ebem ti modricufeniksptica je napisao/la: ↑26 jun 2020, 20:18Na Sloveniju ne racunajte, isto ko da nama Radnik ovdje titulu uzme, tako im Celje dodje![]()

Fanimo pojam za njega u svemu....kako si imo zivce gledat onaj varazdin znaci da sam navijac njihov objesio bi se do poluvremena, koje trosenje sansi, kakva kurcobolja, krhanje onog mamica sa distance, uzas zivi od trenera , nema sredjenog segmenta igre nijednog....belosevic28 je napisao/la: ↑26 jun 2020, 20:42U top formi je kako se nastavila liga. Bas pratim HNL i zapazio sam gastrasno brz, zna sa loptom a ima i filing za gol. Svakako zanimljov igrac.
Zajebu se nekad pa ubodu s tim strancima, nije mi ovaj narocito specijalan, jer je kod njih ljestvica ipak visa za dobrog fudbalera....
Mislim da bi trazili brutala cifru za njeg a ne vjerujem da je jeftin uopste....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dokle je sa Fanimom, i hoće li se uopšte dovoditi.
- feniksptica
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Doktorinho, ubipara i 71 gost.