harishp je napisao/la:
Jest to boldovano znaci ''nisam trudna,samo sam u drugom stanju''
Iskreno licno bi zabranio bilo kakve veze sa repkom koji konta na koju ce stolicu sijesti.Mozda cu vamo,mozda tamo.Repka je stvar glave,razmisljanja ,hercike a ne djepa i novcanika.
Ili jesi ili nisi.Nema tu ja bih se malo karnula al da mi ne udje.
Sto se tice Cocalica njemu nebi ni bilo tako lose da prodje kao Kucukovic.Cova vidio svjeta.

Sviju ti je li misliš da ima igrač na svijetu koji ima opciju da igra za više reprezentacija, a da nema ni najmanju dilemu? (pod uslovom da su reprezentacije tu negdje po kvalitetu)
Ti samo reci da se neko u Avdićevoj poziciji ne bi odazvao za prijateljsku A selekcije, nakon što je gradio karijeru i u mlađim kategorijama te iste reprezentacije i da završimo priču. NE POSTOJI TAKAV da bi odbio igrati neobavezujuću prijateljsku utakmicu za zemlju u kojoj živi, u situaciji kada se niko drugi ne interesuje za njega.
NE POSTOJI!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!