Yebo ga konj, da ga vise ne vidimo.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Seat autobusAngelDiMaria je napisao/la: ↑26 jun 2020, 16:54Ma **** to moze e se bus na lizing uzet preko firme od rumenog
Olam Artus dolazi, provjeren stranac iz Vardara, tako sam ja bar cuo. Eto jedna info
Pametno veliki rizik, puno bi tu bilo navijača, slikanja,autograma.sonpenn je napisao/la: ↑26 jun 2020, 18:05Utakmica protiv FK Kaćuni neće biti odigrana
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/ut ... grana/5719
sonpenn je napisao/la: ↑26 jun 2020, 18:05Utakmica protiv FK Kaćuni neće biti odigrana
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/ut ... grana/5719
I ja gledam i cudno mi..Ma neka ga,dok je tu Jeleskovic,i normalan pomocni trener(Cosic nije bio kvalitetan pomocni trener),a naravno i dok nam je tu dragi sef Vinko
Čosić nam je donio, jesenju tituluGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2020, 19:06I ja gledam i cudno mi..Ma neka ga,dok je tu Jeleskovic,i normalan pomocni trener(Cosic nije bio kvalitetan pomocni trener),a naravno i dok nam je tu dragi sef Vinko![]()
Lik zvao Husrefa da mu sastav napraviHistoricar je napisao/la: ↑26 jun 2020, 19:21Čosić nam je donio, jesenju tituluGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2020, 19:06I ja gledam i cudno mi..Ma neka ga,dok je tu Jeleskovic,i normalan pomocni trener(Cosic nije bio kvalitetan pomocni trener),a naravno i dok nam je tu dragi sef Vinko![]()
![]()
![]()
Ali, naša lijeva strana, na tom, zadnjem derbiju, Hodžić - VelkoskiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2020, 19:31Lik zvao Husrefa da mu sastav napraviHistoricar je napisao/la: ↑26 jun 2020, 19:21Čosić nam je donio, jesenju tituluGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2020, 19:06
I ja gledam i cudno mi..Ma neka ga,dok je tu Jeleskovic,i normalan pomocni trener(Cosic nije bio kvalitetan pomocni trener),a naravno i dok nam je tu dragi sef Vinko![]()
![]()
![]()
![]()
Inace,moras biti genije da ti sa desne strane(zadnji derbi),skoro iz mrtvog ugla lopta ostavlja desnjaku,a time je doslo do kontra napada i teske povrede Hebibovica
Ps.Oruc ce u augustu imati 65 godina,i taman nek ide u penziju![]()
Hvala Bogu da je to iza nas..Historicar je napisao/la: ↑26 jun 2020, 19:37Ali, naša lijeva strana, na tom, zadnjem derbiju, Hodžić - VelkoskiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2020, 19:31Lik zvao Husrefa da mu sastav napravi![]()
Inace,moras biti genije da ti sa desne strane(zadnji derbi),skoro iz mrtvog ugla lopta ostavlja desnjaku,a time je doslo do kontra napada i teske povrede Hebibovica
Ps.Oruc ce u augustu imati 65 godina,i taman nek ide u penziju![]()
![]()
, ne ponovilo se, nikad.Što se tiče, one utakmice sa Zvijezdom, zanimljivo, da je penal, za jesenju titulu, izborio Handžić, kojeg je Husref ranije, totalno otpisao.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, budzak, Confiance, Haksss, HyperOS, johntravolta123, Kabinet1987, laznokrilo, MaroonBjelave, mnon46, NazorUso, nedimmmm1337, zagorski i 125 gostiju.