Chicago Bulls

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la LBJ MVP » 05 dec 2010, 23:24

BIHfan je napisao/la:Pa jel sad ispade da Rose, Nash i Bryant su losi suteri za 3 poena? :roll:
Jesu Nash samo ove sezone dok Kobe nikada ni nije bio neki super šuter
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 05 dec 2010, 23:25

BIHfan je napisao/la:Pa jel sad ispade da Rose, Nash i Bryant su losi suteri za 3 poena? :roll:
ma djaba objasnjavas po njima ni Ray Allen nema dobar sut za 3 poena,a Rondo je najbolji igrac lige i Celticsa

Zato Kobe suta trice pred kraj i pogada a neki koji imaju procenat fulaju

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 05 dec 2010, 23:26

dema je napisao/la:Covjek koji u prvoj utakmici ko rooke u play offu ubaci jednom Bostonu tad aktuelnom prvaku NBA lige 36 poena i izjednaci rekord Jabbara.
Kako mi je bezveze kad se komentarise igrac cije utakmice se ne gledaju ili su pregledane 2 ili 3.

Daj mi sad reci kad je tako ko je najbolji suter za 3 poena u NBA.Reci mi odmah da ti objasnim o postotcima

komentarišem samo ono vezano za jegov procenat trojki,ništa više,odličan je grač rose,da ne bude zabune,i zaslužuje mjesto među 5 najboljih playmakera trenutno

o čemu ti,kakve to sve ima veze sa roseom i tvrdnji da je taj njegov procenat odličan.

je li misliš na aktuelnu sezonu ili svih vremena

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 dec 2010, 23:30

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
dema je napisao/la:Covjek koji u prvoj utakmici ko rooke u play offu ubaci jednom Bostonu tad aktuelnom prvaku NBA lige 36 poena i izjednaci rekord Jabbara.
Kako mi je bezveze kad se komentarise igrac cije utakmice se ne gledaju ili su pregledane 2 ili 3.

Daj mi sad reci kad je tako ko je najbolji suter za 3 poena u NBA.Reci mi odmah da ti objasnim o postotcima

komentarišem samo ono vezano za jegov procenat trojki,ništa više,odličan je grač rose,da ne bude zabune,i zaslužuje mjesto među 5 najboljih playmakera trenutno

o čemu ti,kakve to sve ima veze sa roseom i tvrdnji da je taj njegov procenat odličan.

Pa citavo vrijeme pricamo o aktuelnoj sezoni. Et ti meni sad lijepo nadji PG koji suta trojke 40% al da nisu PG koji sutnu jednu il dvije trojke u 6 meceva.
LBJ MVP je napisao/la:
Sta??????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nije tebi dzaba James idol.
Zadnja izmjena: BIHfan, dana/u 05 dec 2010, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 05 dec 2010, 23:31

nebitno ,poenta je da Ray Allen najbolji tricas lige i drugi svih vremena ima losiji procenat od nekoliko igraca a opet je bolji od njih,
zavisi to i kakva se odbrana igra na tom covjeku kakve suteve uzima samo otvorene ili iz driblinga koji su dosta tezi.
Evo primjer Korver ima procenat suta ove sezone mislim oko 45 ili i vise,zadnji sut uzima Rose koji ima 35 posto reci mi zasto inace korver je bolji tricas

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 05 dec 2010, 23:31

BIHfan je napisao/la:

Pa citavo vrijeme pricamo o aktuelnoj sezoni. Et ti meni sad lijepo nadji PG koji suta trojke 40% al da nisu PG koji sutnu jednu il dvije trojke u 6 meceva.

pitam @demu,ne tebe.

je li po tebi 35 % odličan procenat za beka

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 05 dec 2010, 23:33

dema je napisao/la:nebitno ,poenta je da Ray Allen najbolji tricas lige i drugi svih vremena ima losiji procenat od nekoliko igraca a opet je bolji od njih,
zavisi to i kakva se odbrana igra na tom covjeku kakve suteve uzima samo otvorene ili iz driblinga koji su dosta tezi.
Evo primjer Korver ima procenat suta ove sezone mislim oko 45 ili i vise,zadnji sut uzima Rose koji ima 35 posto reci mi zasto inace korver je bolji tricas

nema ovdje koristi dalje se raspravljati,ti jednostavno nećeš da priznaš da rose nije odličan u procentu trojki kao što i nije,laku noć

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 05 dec 2010, 23:35

vec sam ti objasnio da pisemo o Rose-u a ne o svim bekovima za Rose-a je odlicno jer je imao 22 za ostale je slabo koji su imali preko 40 za Rondo bi to bilo spektakularno ,za Russela bi bilo sjajno kad bi imao 30 posto.
Ti sve generalizujes a mi pricamo od 1 igraca od o kojem je bio komentar
35 posto sut vec sam ti napisao procitaj odgovor imas na prethodnoj stranici

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 05 dec 2010, 23:36

dema je napisao/la:vec sam ti objasnio da pisemo o Rose-u a ne o svim bekovima za Rose-a je odlicno jer je imao 22 za ostale je slabo koji su imali preko 40 za Rondo bi to bilo spektakularno ,za Russela bi bilo sjajno kad bi imao 30 posto.

ok je,sve ok,35 % je odličan šut,nema frke,laku noć

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 dec 2010, 23:38

dema je napisao/la:vec sam ti objasnio da pisemo o Rose-u a ne o svim bekovima za Rose-a je odlicno jer je imao 22 za ostale je slabo koji su imali preko 40 za Rondo bi to bilo spektakularno ,za Russela bi bilo sjajno kad bi imao 30 posto.

ok je,sve ok,35 % je odličan šut,nema frke,laku noć
Pa jest odlican, jedino Paul ima 48 % za tri od PG-ova.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 05 dec 2010, 23:39

jel tebi tesko procitat sta ti se napise ovako jos jednom
Sut za 3 poena Rose ove godine je meni dobar volio bi da bude i bolji,tebi je los i ok ,
imas pravo da mislis sta hoces

ilidžanski dijamant
Kontakt:

Post Postao/la ilidžanski dijamant » 05 dec 2010, 23:39

LBJ MVP je napisao/la:
cuj nash los suter za tri :roll:
Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 dec 2010, 14:16

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 06 dec 2010, 14:22

BernardBarnjak je napisao/la:slika
hvala na slici nije te bilo ovih dana sta bi,

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 dec 2010, 14:27

ma tu sam. pratim vas iz mraka...iskreno malo sam razocaran NBA ligom ove sezone, kvalitete pada iz sezone u sezonu. ali zato me rose odusevljava. momak je zvijer. nema dalje. kakva brzina, kakav prvi korak i ulaz... uuuu... kao nekad Kevin Johnson iz Sunsa...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 06 dec 2010, 14:30

BernardBarnjak je napisao/la:ma tu sam. pratim vas iz mraka...iskreno malo sam razocaran NBA ligom ove sezone, kvalitete pada iz sezone u sezonu. ali zato me rose odusevljava. momak je zvijer. nema dalje. kakva brzina, kakav prvi korak i ulaz... uuuu... kao nekad Kevin Johnson iz Sunsa...
jesi ono ti navijac Bostona,pa dobro mozda si u pravu ali ipak je to najbolja kosarka na svijetu i dolaze ovi mladji igraci koji ce podic jos kvalitet.

stvarno njegovi ulazi pod kos su jedni od boljih u nba,uzivanje ga je gledat

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 dec 2010, 14:34

slazem se za NBA. ali je pad ocigledan. najdrazi mi je boston sada ali prije ih nisam volio uopste. ja sam ti stari fan bulls-a, jordanova era, ali iskreno sada mi se nikako ne svidjaju... meni se ili svidi ili ne ekipa... bullsi ove sezone zaista nisu nesto...

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 06 dec 2010, 14:37

Kosarka tone iz godine u godinu, nema vise sjajnih odbrana kao ranije.... Nazalost, danas svako moze igrati u NBA.... Evroliga je pokazatelj sjajne odbrane..... I kako citam sprema se lock out

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 dec 2010, 14:42

valja li ova dema??

slika

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 06 dec 2010, 14:44

BernardBarnjak je napisao/la:valja li ova dema??

slika
Sklanjaj ga veoma je ruzan :lol:

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.