RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Sretan Rođenidan 

Mostar U Srcu Velez Do Groba!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
DA SE OPET RODIM ŽIVIO BIH ISTO!
SRETAN 98.ROĐENDAN STARČE.
FORZZA DO GROBA!
SRETAN 98.ROĐENDAN STARČE.
FORZZA DO GROBA!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
...Sanjao sam snove jednog dana i u njima Velež Šampion da zajedno ulicama grada pobjednicku pjesmu pjevamo ,i dalje budan sanjam i živim ja za to da će snovi bit java bit će Velež Šampion...Sretan ti rodjendan starce ...1922...

I DA ŽIVI JEDAN DAN NJEMU MOSTAR OSTA SAN DA GA VIDI SLOBODNOG HUJKA KOMADANT!!!
30.06.1993.
30.06.1993.
-
- Kontakt:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[media][/media]
Evo odgovora na sva pitanja koje muče navijače. Odličan intervju sa našim direktorom. Dzemil Šoše jedan je od nas
Evo odgovora na sva pitanja koje muče navijače. Odličan intervju sa našim direktorom. Dzemil Šoše jedan je od nas

Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
- Bazinga12345
- Kontakt:
Malo će nas zezati ovo oko mladih igrača, imamo samo Osmića i Čatića koji su u toj kategoriji a da se vrte oko ekipe.Predloženo je da se umjesto dosadašnjih četiri u zapisniku može imati pet igrača sa stranim pasošem i to je danas i usvojeno, pa će tako klubovi imati olakšavajuću okolnost u narednoj sezoni, posebno oni koji u timu imaju veći broj stranih igrača.
Usvojen je i prijedlog da se među 18 prijavljenih igrača za utakmicu nađu i četiri igrača do 21 godine.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Sad bih potpisao da nam to bude glavni i jedini problem u sljedecoj sezoniBazinga12345 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:14Malo će nas zezati ovo oko mladih igrača, imamo samo Osmića i Čatića koji su u toj kategoriji a da se vrte oko ekipe.Predloženo je da se umjesto dosadašnjih četiri u zapisniku može imati pet igrača sa stranim pasošem i to je danas i usvojeno, pa će tako klubovi imati olakšavajuću okolnost u narednoj sezoni, posebno oni koji u timu imaju veći broj stranih igrača.
Usvojen je i prijedlog da se među 18 prijavljenih igrača za utakmicu nađu i četiri igrača do 21 godine.

Vjerovatno ce jos Alagic upasti sa njima i vidjet cemo ko ce biti cetvrti

Forzza Velez
-
- Kontakt:
Taman prilika da se na klupu dovede talentovan mlad golman ili se da prilika Alicicu da bude drugi golmanManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑30 jun 2020, 17:07Sad bih potpisao da nam to bude glavni i jedini problem u sljedecoj sezoniBazinga12345 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:14Malo će nas zezati ovo oko mladih igrača, imamo samo Osmića i Čatića koji su u toj kategoriji a da se vrte oko ekipe.Predloženo je da se umjesto dosadašnjih četiri u zapisniku može imati pet igrača sa stranim pasošem i to je danas i usvojeno, pa će tako klubovi imati olakšavajuću okolnost u narednoj sezoni, posebno oni koji u timu imaju veći broj stranih igrača.
Usvojen je i prijedlog da se među 18 prijavljenih igrača za utakmicu nađu i četiri igrača do 21 godine.![]()
Vjerovatno ce jos Alagic upasti sa njima i vidjet cemo ko ce biti cetvrti![]()
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Koga ocekujete u prvih 11 danas po mom misljenju
Bobic,Cosic,Civic,Zvonic,Zeljkovic,Hasanovic,Prses,Vehabovic,Ovcina,Brandao,Catic
Bobic,Cosic,Civic,Zvonic,Zeljkovic,Hasanovic,Prses,Vehabovic,Ovcina,Brandao,Catic
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne vjerujem da ce izvesti sve najjace sto ima u prvih 45 min, mislim da ce kombinovati sastave za oba poluvremena s tim da kada bi izvodio gore ne znam dokle je Zeljkovic sa oporavkom i je li smije igrati 100% utakmice, mozda ce cak i civica na stopera probati a cosica i daria na bekove.. ali pripremna je tako da nama fale igraci na tri pozicije i imamo danas samo jednog stoperaMostarac45 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 11:21Ja msm da ce cvija umjesto catica da ce on i ovcina krila igrat a brandao napadaca
Ti si naša ljubav jedina!
Moguce i meni je to dilema bila ali ja bi prije pruzio priliku malom Caticu prijateljska je utakmica neka pokaze koliko moze Cvijanovic je imao dovoljno prilika a slabo je ista pokazao i za zadnje veznog je dobra borba između Hasanovica i RadovcaMostarac45 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 11:21Ja msm da ce cvija umjesto catica da ce on i ovcina krila igrat a brandao napadaca
-
- Kontakt:
Radovac nije uopste zadnji vezni, vec prednji najvise kroz karijeru i centralni, samo kad bi gorilo tu bi morao igratiDembaBa21 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 11:24Moguce i meni je to dilema bila ali ja bi prije pruzio priliku malom Caticu prijateljska je utakmica neka pokaze koliko moze Cvijanovic je imao dovoljno prilika a slabo je ista pokazao i za zadnje veznog je dobra borba između Hasanovica i RadovcaMostarac45 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 11:21Ja msm da ce cvija umjesto catica da ce on i ovcina krila igrat a brandao napadaca
Ne znam kako vidis poziciju zadnjeg veznog imas onog kalsicnog destruktivcafudbalfudbal je napisao/la: ↑01 jul 2020, 11:27Radovac nije uopste zadnji vezni, vec prednji najvise kroz karijeru i centralni, samo kad bi gorilo tu bi morao igratiDembaBa21 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 11:24Moguce i meni je to dilema bila ali ja bi prije pruzio priliku malom Caticu prijateljska je utakmica neka pokaze koliko moze Cvijanovic je imao dovoljno prilika a slabo je ista pokazao i za zadnje veznog je dobra borba između Hasanovica i RadovcaMostarac45 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 11:21Ja msm da ce cvija umjesto catica da ce on i ovcina krila igrat a brandao napadaca
kao Hasanovic a imas zadnjeg veznog koji igra i prema naprijed Radovac kroz citavu karijeru igra zadnjeg veznog od samog pocetka u Sarajevu kada je igrao u paru sa Cimirot do zadnje utakmice protiv Borca kada su igrali on i Prses zadnje vezna a ispred njih Vehabovic
-
- Kontakt:
Znam sta govoris, razumijem te ali nije zadnji vezni sefe vec ta se pozicija zove centralni vezni, imaju ulogu uzimanja lopte i prenosa igre na protivnicku polovicu sa pasovima.DembaBa21 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 12:08Ne znam kako vidis poziciju zadnjeg veznog imas onog kalsicnog destruktivcafudbalfudbal je napisao/la: ↑01 jul 2020, 11:27Radovac nije uopste zadnji vezni, vec prednji najvise kroz karijeru i centralni, samo kad bi gorilo tu bi morao igrati
kao Hasanovic a imas zadnjeg veznog koji igra i prema naprijed Radovac kroz citavu karijeru igra zadnjeg veznog od samog pocetka u Sarajevu kada je igrao u paru sa Cimirot do zadnje utakmice protiv Borca kada su igrali on i Prses zadnje vezna a ispred njih Vehabovic
Na engl. mozda poznatije bwm ali on je vise tip od 16 do 16 igrac sa dobrim pregledom i dobrim pasom.
(On je klasika box to box igrac)
Zadnjeg veznog je igrao zadnju utakmicu protiv Borca to malo ofanzivnije ili prednji vezni je bio Prses njemu bi ova postava najvise odgovaralafudbalfudbal je napisao/la: ↑01 jul 2020, 12:12Znam sta govoris, razumijem te ali nije zadnji vezni sefe vec ta se pozicija zove centralni vezni, imaju ulogu uzimanja lopte i prenosa igre na protivnicku polovicu sa pasovima.DembaBa21 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 12:08Ne znam kako vidis poziciju zadnjeg veznog imas onog kalsicnog destruktivcafudbalfudbal je napisao/la: ↑01 jul 2020, 11:27
Radovac nije uopste zadnji vezni, vec prednji najvise kroz karijeru i centralni, samo kad bi gorilo tu bi morao igrati
Na engl. mozda poznatije bwm ali on je vise tip od 16 do 16 igrac sa dobrim pregledom i dobrim pasom.
(On je klasika box to box igrac)
......,.,,,,,,................Bobic.........................,,,,,,;;;,, .................Zvonic...........Zeljkovic..........................Cosic.............................................,,Civic.....................................Hasanovic.............................................Prses...........................Radovac.....................Ovcina............................................Brandao...,,,,,,,,..,,..,,,,,,,,,,,,,,,,,,Catic.................,,,,,,,,,,,,,,,,,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.