FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HzHercegovac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja rahatlluka pitarskog o telefonima se piše na glavnoj temi 

♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
- JavierBosnia
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To je znak da se vise ne sikiramo za klub,,da smo sad ko BarcaHzHercegovac je napisao/la: ↑26 jun 2020, 10:24Ja rahatlluka pitarskog o telefonima se piše na glavnoj temi![]()
7, je.bem ga, broj do broja.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- robertkosar
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
p40 proMortemHz je napisao/la: ↑26 jun 2020, 10:16Samsung S20 Ultra.AngelDiMaria je napisao/la: ↑26 jun 2020, 10:15jel ima jos ko da se pohvali za telefon. pa na kraju da izvalim sta mi je uprava kupila![]()

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Dok se drugi pojacavaju ovdje se o pixelima prica 

I dan danas ga imam u ladici, dobar za tuce ako nista nemas uzase

Siemens c45 crveni, baterija 3 dana traje (ako ne igraš kutija), tipke sve uredne.
Cijena 75km
Moze zamjena za nokiu 3310 uz moju nadoplatu
Cijena 75km
Moze zamjena za nokiu 3310 uz moju nadoplatu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja bijede šta je ovo, čuj Xiaomi pa niste gurbeti da nemate za Huawei P30 Pro. Poguraj ih rumeni matere ti, brukaju ugled Kluba.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kostace nas ova prica o telefonima, dok mi o telefonima kone o kapitalcima i investitorima, nemojte reci da vas nisam upozorio 

Hoces nesta sa profila u zamjenu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Rijesite se tih huawei skidaju ih s google stora skroz, nes ga moc dzabe uvalit nekom....AlfredNobel je napisao/la: ↑26 jun 2020, 12:14Ja bijede šta je ovo, čuj Xiaomi pa niste gurbeti da nemate za Huawei P30 Pro. Poguraj ih rumeni matere ti, brukaju ugled Kluba.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jedno pitanje za insajdere, pa ko zna može odgovor i u pp. Ne trebaju imena. Samo me interesuje kakav je plan stručnog štaba za poziciju lijevog beka? Pidro godinu i po skoro bez profi fudbala, Salčinu nije prirodna pozicija, Hodzicu nije prirodna pozicija, ostaju još Islamović i Imamović. Vidim sve pozicije se barem spomenu u nekim špekulacijama, lijevi bek ni usput.
JURIŠ
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bosnas_, fks74, SamoDaKazeem i 60 gostiju.