FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nema on veze s dovodjenjem igraca. Potrcko turcinov i sitni mesetar. Nista vise. Nebitan totalno...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Joooj zamisli prvo pretkolo Connah’s Quay a drugo Molde i grupna fazo EL eto nas.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Žrijeb 1. kola kvalifikacija za Ligu prvaka održat će se 9. avgusta, a za 1. kolo kvalifacija Evropske lige dan kasnije – 10. avgusta.
Datumi su navedeni na zvaničnoj stranici UEFA-e, što znači da će bh. predstavnici prvo početi sezonu Premijer lige (1. avgust), nakon čega će saznati rivale u Evropi.
Podsjetimo, šampion Sarajevo će svoju evropsku avanturu krenuti od prvog kola kvalifikacija Lige prvaka i još uvijek nije poznato da li će u žrijebu imati status nosioca.
Što se tiče Evropske lige i naših predstavnika u kvalifikacijama – Zrinjski će zbog dobrog koeficijenta u prva dva kola biti nosilac, Željezničar prema aktuelnoj situaciji neće imati tu privilegiju u prvom kolu, dok je i Borac među nenosiocima.
Prvo kolo kvalifikacija LP igrat će se 18/19. avgusta, dok su utakmice 1. kola kvalifikacija EL na programu 27. avgusta.
Podsjetimo, UEFA je ove sezone promijenula sistem kvalifikacija za Ligu prvaka i Evropsku ligu. U prva tri kola kvalifikacija igrat će se po jedna utakmica, a domaćin će biti određivan žrijebom.
Kalendar kvalifikacija Lige prvaka
Žrijeb 1. kola kvalifikacija LP – 9. avgust
Žrijeb 2. kola kvalifikacija LP – 10. avgust
Prvo kolo kvalifikacija za LP (jedna utakmica) – 18/19. avgust
Drugo kolo kvalifikacija za LP (jedna utakmica) – 25/26. avgust
Žrijeb 3. kola kvalifikacija LP – 31. avgust
Žrijeb play-offa kvalifikacija LP – 1. septembar
Treće kolo kvalifikacija za LP (jedna utakmica) – 15/16. septembar
Play-off kvalifikacija za LP (dvije utakmice) – 22/23. septembar / 29.30. septembar
Kalendar kvalifikacija Evropske lige
Žrijeb 1. kola kvalifikacija EL – 10. avgust
Prvo kolo kvalifikacija za EL (jedna utakmica) – 27. avgust
Žrijeb 2. kola kvalifikacija EL – 31. avgust
Žrijeb 3. kola kvalifikacija EL – 1. septembar
Drugo kolo kvalifikacija za EL (jedna utakmica) – 17. septembar
Žrijeb play-offa kvalifikacija EL – 18. septembar
Treće kolo kvalifikacija za EL (jedna utakmica) – 24. septembar
Play-off kvalifikacija za EL (jedna utakmica) – 1. oktobar
Evo što je neko jučer pitao odakle izvor za žrijeb, imate na SC sportu, jučer objavljeno.
https://sccsport.ba/kada-ce-bh-predstav ... ih-kupova/
Datumi su navedeni na zvaničnoj stranici UEFA-e, što znači da će bh. predstavnici prvo početi sezonu Premijer lige (1. avgust), nakon čega će saznati rivale u Evropi.
Podsjetimo, šampion Sarajevo će svoju evropsku avanturu krenuti od prvog kola kvalifikacija Lige prvaka i još uvijek nije poznato da li će u žrijebu imati status nosioca.
Što se tiče Evropske lige i naših predstavnika u kvalifikacijama – Zrinjski će zbog dobrog koeficijenta u prva dva kola biti nosilac, Željezničar prema aktuelnoj situaciji neće imati tu privilegiju u prvom kolu, dok je i Borac među nenosiocima.
Prvo kolo kvalifikacija LP igrat će se 18/19. avgusta, dok su utakmice 1. kola kvalifikacija EL na programu 27. avgusta.
Podsjetimo, UEFA je ove sezone promijenula sistem kvalifikacija za Ligu prvaka i Evropsku ligu. U prva tri kola kvalifikacija igrat će se po jedna utakmica, a domaćin će biti određivan žrijebom.
Kalendar kvalifikacija Lige prvaka
Žrijeb 1. kola kvalifikacija LP – 9. avgust
Žrijeb 2. kola kvalifikacija LP – 10. avgust
Prvo kolo kvalifikacija za LP (jedna utakmica) – 18/19. avgust
Drugo kolo kvalifikacija za LP (jedna utakmica) – 25/26. avgust
Žrijeb 3. kola kvalifikacija LP – 31. avgust
Žrijeb play-offa kvalifikacija LP – 1. septembar
Treće kolo kvalifikacija za LP (jedna utakmica) – 15/16. septembar
Play-off kvalifikacija za LP (dvije utakmice) – 22/23. septembar / 29.30. septembar
Kalendar kvalifikacija Evropske lige
Žrijeb 1. kola kvalifikacija EL – 10. avgust
Prvo kolo kvalifikacija za EL (jedna utakmica) – 27. avgust
Žrijeb 2. kola kvalifikacija EL – 31. avgust
Žrijeb 3. kola kvalifikacija EL – 1. septembar
Drugo kolo kvalifikacija za EL (jedna utakmica) – 17. septembar
Žrijeb play-offa kvalifikacija EL – 18. septembar
Treće kolo kvalifikacija za EL (jedna utakmica) – 24. septembar
Play-off kvalifikacija za EL (jedna utakmica) – 1. oktobar
Evo što je neko jučer pitao odakle izvor za žrijeb, imate na SC sportu, jučer objavljeno.
https://sccsport.ba/kada-ce-bh-predstav ... ih-kupova/
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne zaboravite da je prvog jula žrijebanje za ligu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
avdija vrsajevic
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Prebolio COVID19

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Nadam se da cemo napokon Evropu igrati i u Septembru 

Ne kontam jarane, google camera meni je standardna aplikacija za kameru. Ona je updateovana zadnjom verzijom.skoroalen je napisao/la: ↑25 jun 2020, 19:14Ne, samo Google cam. Skineš apk fajl s nekih neovlaštenih servera, jer za svaki procesor je drugi tip aplikacije (ukucaj ime uređaja na Googleu i dodaj Google Cam, pa šta ti izbaci). Puno bolje fotke nego sa običnom kamerom, imaš neka poređenja na YouTubeu, fantazija.
Sta skidam?
Cija je aplikacija? Ako je googleova to je to....
Ili skidam verziju za google pixel telefone ili nesto?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Google camera je Pixelova aplikacija i ne mozes je na druge telefone skinuti preko app store-a nego moras skinuti tako kao sto ti rece @skoroalen i najbolje fercera na telefonima sa Snapdragon procesorima
Pyro is not a crime !
Znaci za pixel , ok
Edit: nasao, 6.2 verzija
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I kakav je efekat? Ja imam Samsung S8 edge, ali sam u iskusenju da uzmem Xiaomi. Obavijesti me o iskustvima

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
-
- Kontakt:
Metar od AvdeAngelDiMaria je napisao/la: ↑26 jun 2020, 08:32![]()
![]()
![]()
![]()
Ipak bolja od regularne, imam utisak da pegla slike, najbolje se vidi na bradi kad selfie opucas ili ako slikas kera

Generalno meni je xiaomi dobar, optimizira se preko miui-a sve za uredjaje, tako da je bas dobar utisak a kosta 1/4 flagshipa nekog izvikanog....
Moj Morto, sta bi od teme Sarajevo...?Denchi je napisao/la: ↑26 jun 2020, 09:44Ipak bolja od regularne, imam utisak da pegla slike, najbolje se vidi na bradi kad selfie opucas ili ako slikas kera
Generalno meni je xiaomi dobar, optimizira se preko miui-a sve za uredjaje, tako da je bas dobar utisak a kosta 1/4 flagshipa nekog izvikanog....
Kakav si ti moderator, kad se ovdje vodi rasprava o mobitelima, pixelima, jos malo i o kupacim gacama...
@Paulus preuzmu vlast i vrati nam temu...Morto...

Strašan mobitel, nećeš se pokajat 100%. Omjer cijene i kvalitete maksimalan. Ja imam Redmi Note 8, u Univerzalno bio 360 KM prije 8 mjeseci. I sad mi baterija drži 2-3 dana, fotke odlične, telefon ne usporava... A imaš i Mi seriju koja je tehnički još jača.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Daj nam derbi u prvom kolu na Kosevu sa publikom.

OLIMPIČE, DRŽI SE!.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- AngelDiMaria
- Kontakt:
jel ima jos ko da se pohvali za telefon. pa na kraju da izvalim sta mi je uprava kupila
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samsung S20 Ultra.AngelDiMaria je napisao/la: ↑26 jun 2020, 10:15jel ima jos ko da se pohvali za telefon. pa na kraju da izvalim sta mi je uprava kupila

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Metar od dandeSanchez1987 je napisao/la: ↑26 jun 2020, 09:36Metar od Avde![]()
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajdohordas, Google [Bot], macahz i 34 gosta.