Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
najdominantnija igra u sezoni svakako, ali utakmica protiv Ville je bila ona prije sa Cityem. Jednostavno se osjetilo da je to to
I meni. Tu sam prvi put osjetio da bi to moglo biti TO.

btw. dje su svi ba, fera, gaston, ekipa????
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
I meni je tad bio osjećaj da ne možemo izgubiti prvenstvo. Poslije Cityja je bila gotova stvar.
Let's talk about SIX baby!
- branimir85
- Kontakt:
Sjecam se kad je Alan zabio za Roverse i kad su bili prvaci,je.bes mu mater glupo bi bilo da za zivota ne vidim da najveci Engleski klub ne osvoji naslov
Shankly vcrs vjerovatno gori

Shankly vcrs vjerovatno gori

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Kad je to dizanje pehara, jel na prvoj sljedećoj na Enfildu? Ne vjerujem dok ne vidim 

Walk on
Bez zezanja, nisam svjestan jos uvijek sta se desilo.
Ujutro kad se ustane, kad vijuge prorade, bice jasnije.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Cityeva utakmica je bila prije te, dosta prije te.
- BeyKopites
- Kontakt:
Kakva sezona...pff
Sve se poklopilo, prava ekipa dobrih momaka, fenomenalan trener, momentum. Nakon prošle sezone i onako izgubljene titule nisam vjerovao da možemo ponoviti onako dobru igru, al' ovo je očito ekipa koja se stvara jednom u 30 godina.
A posebne čestitke ovoj ljudini. Posebno pogledati od 6:40 pa do kraja.
Sve se poklopilo, prava ekipa dobrih momaka, fenomenalan trener, momentum. Nakon prošle sezone i onako izgubljene titule nisam vjerovao da možemo ponoviti onako dobru igru, al' ovo je očito ekipa koja se stvara jednom u 30 godina.
A posebne čestitke ovoj ljudini. Posebno pogledati od 6:40 pa do kraja.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Cestitam, zasluzili su momci titulu vec jednom. Bas mi je drago da mi je najdrazi EPL klub uzeo naslov 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
ja sinoc u 10 zaspao haahah
Sad vidim da je liverpool osvojio, cestitke momci uzivajte.
You are someone else I am still right here
I ja sam isto...doduse moro sam poranit ali nisam htio ni gledat ni provjeravat rezultat. Eto i ovo docekasmo

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
A jesam debil..
Malo sam pomiješo sezone

Znam da sam poslije boxing daya napiso da ne možemo prosuti tadašnju prednost.
Let's talk about SIX baby!
Svoju ljubav prema Liverpoolu nikad nisam mjerio trofejima, tesko mi je bilo odrediti tacan trenutak u kojem je nastala takva emocija prema toliko dalekom klubu ljudi koji sutaju loptu po zelenim travnjacima Engleske.
Uvijek sam vjerovao da navijace Liverpoola poveze jedna tanka nit sudbine sto se dogodilo i meni tada kao djecaku koji nije imao pojma kakvu historiju, zivotnu vrijednost nosi jedan Liverpool.
Kroz odrastanje sam shvatio da mi se ista ta nit sudbine vise puta cinicno nasmijala u lice jer me povezala sa klubom koji tri decenije ne moze da osvoji najvrijedniji trofej na svijetu. Taj limeni pehar koji moj najdrazi igrac i ljudska gromada nikad nije podigla vise puta me naucio da je zivot surov i da se valja pomiriti s tim da klub koji toliko volim mozda nikad vise nece biti prvak Engleske. To se posebno usadilo u moje misli nakon proklizavanja i famozne sezone koja nam je svima poznata. Nakon prosle sezone to je za mene postala i cinjenica koja je evo sinoc ipak izbrisana.
Ovaj put se ja a i svi vi ovdje konacno mozemo nasmijati sudbini i poslat je u **** ***** jer je Liverpool nakon 30 godina cekanja postao prvak Engleske. Hvala gospodinu Jurgenu Kloppu i Grobbelaru koji je oplemenio stative Anfielda svojim urinom i time skinuo kletvu africkog šamana.
Za pojedinacne hvalospjeve sacekat cu kraj sezone
Sve vas volim ❤
Uvijek sam vjerovao da navijace Liverpoola poveze jedna tanka nit sudbine sto se dogodilo i meni tada kao djecaku koji nije imao pojma kakvu historiju, zivotnu vrijednost nosi jedan Liverpool.
Kroz odrastanje sam shvatio da mi se ista ta nit sudbine vise puta cinicno nasmijala u lice jer me povezala sa klubom koji tri decenije ne moze da osvoji najvrijedniji trofej na svijetu. Taj limeni pehar koji moj najdrazi igrac i ljudska gromada nikad nije podigla vise puta me naucio da je zivot surov i da se valja pomiriti s tim da klub koji toliko volim mozda nikad vise nece biti prvak Engleske. To se posebno usadilo u moje misli nakon proklizavanja i famozne sezone koja nam je svima poznata. Nakon prosle sezone to je za mene postala i cinjenica koja je evo sinoc ipak izbrisana.
Ovaj put se ja a i svi vi ovdje konacno mozemo nasmijati sudbini i poslat je u **** ***** jer je Liverpool nakon 30 godina cekanja postao prvak Engleske. Hvala gospodinu Jurgenu Kloppu i Grobbelaru koji je oplemenio stative Anfielda svojim urinom i time skinuo kletvu africkog šamana.
Za pojedinacne hvalospjeve sacekat cu kraj sezone

Sve vas volim ❤
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
jeli im ovo novak organizovao proslavu?
klopp je prije samo dvije godine bio looser koji gubi finala u nizu, a evo sad ima bundesligu, premiership i velikog klempu ... ostaje mu samo ono najvrijednije ali za to treba malo više od rada, znanja i sreće, tu treba generacija a pare ne pomažu. vidjećemo kad će mu se löw skloniti. to će se vjerovatno desiti i biće jako interesantno šta on tu može napraviti! čovjek je jako dobar trener, ja ga nikako ne limvo zbog njegovog planskog medijskog samoproduciranja u kome je samo murinjo gori, ali stručnost i sportske kvalitete mu više niko ne može osporiti.
Čestitke ljudovi!
Vrijeme je i bilo, svaka čast, drago mi je da ste se i vi osladili titulom Premiershipa, ko čeka, dočeka.

Vrijeme je i bilo, svaka čast, drago mi je da ste se i vi osladili titulom Premiershipa, ko čeka, dočeka.

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jos uvijek ne vjerujem.
- Desperado09
- Kontakt:
Čestitke Liverpoolu na veličanstvenoj sezoni. Posebne čestitke jednom neponovljivom Kloppu. Legendo kapa do poda. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.