U našoj ligi skoro nijedan stadion nema taj neki normalan prilaz.
Najbolje kotira Bilino Polje i samo tu mi je to na evropskom nivou. Na drugo mjesto bih stavio Koševo, jer je okolo komocija, prostor, ali minus za blato na ulazima ako je kiša, oštećen beton i sve što ide uz to. Djeluje ko poslije rata. Grbavica, Pecara, pa i Bijeli Brijeg imaju vrlo skučene i čudne ulaze. U najboljoj poziciji tu je BB, ali je dosta zapušten, a Grbavica ima potencijal da to bude solidno riješeno. Pecara je - šta je tu je. Na stadionu u BL nisam bio, pa je možda tamo normalno.
Na Tušnju je užas. Kad razmislim, onaj stadion fakat nije dostojan Mionice, a kamoli grada kakav je Tuzla, ni po čemu. U Vrapčićima sređuju, pa je ulaz na one dvije tribine sad i nekako ok. Mada, kao što kažeš, zidovi i sve okolo nekako odaju sliku nedovršenosti. U DK je sve ono s ulice pravi folklor, prilaz, Bosna, onaj neki objekat iza, ulaz, žice, haos

U Bijeljini je čudan prilaz, iz kuća, nekakvih uskih ulica, slično kao u Bugojnu recimo. U Ugljeviku je čini mi se dobro, mada nisam bio. Od ovih ostalih, koji su igrali PLBiH recimo: Slavija je preko krompirišta, užas izgled tribina s vana; Travnik je isto čudno, doduše ne ispred stadiona koliko od trenutka kad se ona kapija prođe i gleda što gleda; u Bihaću je slična stvar kao Bijeljina/Bugojno, plus oronulost svega; u Vitezu isto djeluje kao petoligaški, kao livada za koridu gdje je neko s neba bacio dvije neke tribinice; u Banovićima je sve zaraslo i ne liči ni na šta, ali mogu dovesti u red lahko čini mi se.
Nije loše u Posušju i Orašju nekad bilo, i generalno neke manje sredine stoje bolje po ovom pitanju. Recimo, stadioni u Livnu i Tomislavgradu su skroz ok po svakom pitanju kad ih vidiš ili uđeš, ili čak onaj u Hadžićima.