Gledao sam ih protiv Norkopinga neki dan, izgubili 3-0, na Kosevu ih mozemo izbaciti al jok, njih je najbolje preskočiti realno kad vidiš kakvih sve ekipa ima
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pyro is not a crime !
Realno ne znam u kakvoj su situaciji, ime su, znam da imaju dobre navijace, al sto ti kazes najbolje ih je izbjec. Reko sam da cemo Europu sa Giblatara izvuc, tako ce i bit, prosli put sam naslutio Celtic, sad cu valjda ove
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Amca upali pp

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Celtic Dinamo Zagreb Astana Ludogorets Crvena Zvezda Qarabag Legia Maccabi Tel-Aviv Molde Midtjylland
Ovo su moguci protivnici u drugom kolu, ovdje niko slab nema jbt
Znal iko hocel se izvlacit par za direktan plasman u 3 predkolo ? Kosto smo prosle sezone mi izvukli
Znal iko hocel se izvlacit par za direktan plasman u 3 predkolo ? Kosto smo prosle sezone mi izvukli
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Sarajevo će definitivnu potvrdu za status nositelja morati sačekati kraj sezone u Armeniji i Albaniji gdje su trenutno vodeći Ararat-Armenia s koeficijentom 2.500, odnosno Tirana s koeficijentom 1.475. Ukoliko ovi timovi zadrže prve pozicije bh. prvak će biti nositelj.Rule_hz je napisao/la: ↑25 jun 2020, 14:29AngelDiMaria je napisao/la: ↑25 jun 2020, 14:23Kakvi smo pehovi armenci ce u zadnjem kolu nesto zajebat. u predzadnjem igraju alakshert i ararat, 2.7. cini mi se, tad cemo sve znati
Pa ako je zvanucno vardaf bez licence. Mi smo nosioci i sa armencima i albancima
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Kod njih je haman sve u igri osim ovih sto su zadnji u play offu za prvaka. Nadam se lsjedecu tekmu da nasi dobijaju a alarskhert da remizira pa da se lakse udje u zavrsnicu. hajde upravo **** vas ja premirajte araratMortemHz je napisao/la: ↑25 jun 2020, 14:56Valjda neće jjebem ih.. doduše manja je prednost sada jer je Ararat u posljednje dvije utakmicao remizirao i izgubio ali u igri je i ShirakAngelDiMaria je napisao/la: ↑25 jun 2020, 14:23Kakvi smo pehovi armenci ce u zadnjem kolu nesto zajebat. u predzadnjem igraju alakshert i ararat, 2.7. cini mi se, tad cemo sve znati
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Samo izbjeci Celtic,Dinamo i CZ,ostalo sve idemo se potuci pa kako god,i ako ne prodjemo idemo u 3 pretkolo EL,sto bi nam s ovom ekipom trebao biti ciljextazy je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:28Celtic Dinamo Zagreb Astana Ludogorets Crvena Zvezda Qarabag Legia Maccabi Tel-Aviv Molde Midtjylland
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jbga, sad treba dovesti dobre igrace gdje skripi. Ako budemo nosioci, jos nas zrijeb pomazi, pa ljudi niste svjesni sta to nama znaci... Ako bi prosli dalje...
Svi ovi timovi su realno jaci od nas. Nadam se da cemo izbjec ove prve, a realno sa Qarabagom,Midtylandom i Moldeom se kuci moze nesto izvuc(ako budu dozvoljeni gledaoci)extazy je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:28Celtic Dinamo Zagreb Astana Ludogorets Crvena Zvezda Qarabag Legia Maccabi Tel-Aviv Molde Midtjylland
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Pičići udbaški bi i da se maze

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Da je nama igrati to drugo pretkolo, daleko rastereceniji bi bili pa ako bi i ispali imali bi 3.pretkolo EL i to status nosioca, dakle ovo prvo pretkolo nam je najvaznije
Pyro is not a crime !
Ja ljepote braćo mila kad ne moraš razmišljat hoćel ti u prvom pretkolu doć Celtic il Makabi
Samo da ne dobijemo ove Švede il ova dva Dinama, ostalo bi se trebalo proć bez sekirancije.
A onda u drugom pretkolu ako budemo kući igrali svašta može bit.

Samo da ne dobijemo ove Švede il ova dva Dinama, ostalo bi se trebalo proć bez sekirancije.
A onda u drugom pretkolu ako budemo kući igrali svašta može bit.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zar bi bili u trecem pretkolu nosioci?
Bitnije je razmisljati koga cemo dobiti u prvom pretkolu, to se mora proci.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Off topic
Imam dilemu da li da kupim A50,ili Xiaomi Redmi Note 8 pro?
Imam dilemu da li da kupim A50,ili Xiaomi Redmi Note 8 pro?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Prije će biti da nema talenta nekog značajnog kod nas. Ta dva momka Pavlovic i Stevanovic, vrijede ko nasa cijela ekipa.Evander je napisao/la: ↑25 jun 2020, 10:08Gledam juce finale kupa Srbije. Partizan koji je svemirski brod za nasu ligu, daje sansu djetetu od 17 godina i mali bude njihov najbolji igrac na terenu.
Da li kod nas fakat niko nema hrabrosti tako gurnuti dijete, ili jednostavno nema talenta kod nas?
Mislim da u omladinskim pogonima u nasoj ligi, ne znaju dijete pripremiti za seniorski fudbal. Infrastruktura i losi treneri u mladjim selekcijama, rak su rana naseg fudbala.
Što se tice nas. U posljednje vrijeme se guraju mladi defanzivci, stoperi, bekovi, golmani... U nedostatku supertalenata lakse je od defanzivca napraviti pristojnog igrača. Za kvalitetnog veznog, napadača, već je potreban ozbiljan fudbalski dar, kojeg mi nemamo. I mislim da je to forsiranje defanzivaca mudro postupanje nase struke... Da se jedan Haris Handžić pojavio sada u našem omladinskom pogonu a ne prije 10+ godina, sigurno bi imao puno više uspjeha u karijeri i za njega bi se uzele dobre pare.
Takva su vremena dosla da nema više djece na ulici. Djeca se ne odgajaju više uz loptu, nego uz igrice. I ovi što vole fudbal igraju pes i fifu, umjesto da igraju na ulici lopte. To će se osjetiti u narednim godinama kako kod nas tako i u najjačim ligama. Sve je teže i teže pronaći wonderkida. Eto to je neko moje mišljenje. Pozdrav.
Da, Bate Borisov je nama dosao tako prosle godine, ispali od Rosenborga u 2.pretkolu LP
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 25 jun 2020, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], haris004, nedimmmm1337 i 18 gostiju.