FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma nemam ja pojma ja nabrojao sve sto se pisalo haha
Al mudrinski je onaj tip napadaca kakav moras imati. Lik ne promasuje. Ubica. Sutira iz svih pozicija i svaka u malu mrezicu. A zivotinja je i snagom i mentalitetom.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Partizan bi nas prije 10-15 godina izbaciio glat iz evrope, dok to sad nije slučaj, iako bi i sad vjerovatno prosli jer imaju bolju ekipu ipak bi daleko izjednacenije te dvije utakmice bile nego u periodu koji sam vec spominjao
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Partizan jeste jaci od nas,ali ne puno..Uzeli bi nas 2:0,maksimalno 3,sumnjam da bi to islo 4 i vise razlike
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Inace,jel vi mislite da nam ekipa malo niska?Od visokih imamo Milicevica,Serbecica,Rahmanovica i Ahmetovica,a Mersudin ce vrlo vjerovatno zavrsiti na klupi,a eto npr ako dodje taj Makedonac,gubimo na visini jer je on visok 1.86
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ja mislim dok ove lige jos traju nece niko doci.sigurno cekaju Suljic, Hadzic, i ostali te lige da vide kako dalje. samo iz BiH mogao igrac doci uskoro.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izgleda da smo nosioci.
domashno-prvenstvo/ffm-oficijalno-nema-evrolicenca-za-vardar

domashno-prvenstvo/ffm-oficijalno-nema-evrolicenca-za-vardar
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Kakvi smo pehovi armenci ce u zadnjem kolu nesto zajebat. u predzadnjem igraju alakshert i ararat, 2.7. cini mi se, tad cemo sve znati
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Vidis to sam zaboravio, vjerovatno su onda i oni pali na drugu kategoriju, svakako nece daleko od prvog kola, ebat ihDenchi je napisao/la: ↑25 jun 2020, 06:14Bilino je treca samo
Kokuzi da su postavili trafo za grijanje terena bi bili treca....posto nisu, nista, zato su nam lupili cifru lani, da preko nas kupe taj trafo....spiskali pare za isti na plate....
AngelDiMaria je napisao/la: ↑25 jun 2020, 14:23Kakvi smo pehovi armenci ce u zadnjem kolu nesto zajebat. u predzadnjem igraju alakshert i ararat, 2.7. cini mi se, tad cemo sve znati
Pa ako je zvanucno vardaf bez licence. Mi smo nosioci i sa armencima i albancima
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Mi realno nemamo ni potrebe a ni prostora za nekim velikim brojem pojacanja. Obnovljeni su ugovori glavnim igracima i to je najbnitije. Nismo vise autobuska stanica.
Napadac i desni bek, po meni sasvim dovoljno bi bilo.
Napadac i desni bek, po meni sasvim dovoljno bi bilo.
Znao sam cim sam im cuo situaciju, ruzno se radovat tudjoj nesreci al eto radujem se i ja. Nadam se da ce isti klub stati na noge, ocigledno da je situacija da ih neko mora kupit, ocekujem uskoro i slicne situacije u nasoj ligi, propadali su i veci klubovi, zasto ne bi i nasi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno. Vardar k'o Vardar je super klub, sa njima dijelimo dobar dio historije i ja im želim svu sreću ovog svijeta ali, nažalost ovim načinom, njihovo neigranje znači da smo mi nosioci a ja uvijek prvo gledam i šta je najbolje/najbitnije za Sarajevo pa sve ostalo.extazy je napisao/la: ↑25 jun 2020, 14:31Znao sam cim sam im cuo situaciju, ruzno se radovat tudjoj nesreci al eto radujem se i ja. Nadam se da ce isti klub stati na noge, ocigledno da je situacija da ih neko mora kupit, ocekujem uskoro i slicne situacije u nasoj ligi, propadali su i veci klubovi, zasto ne bi i nasi.
Zamisli fakat ga dovedu nakon sto sam kucao ognjen i na ecipecipec izabrao izmedju njega, vranjesa i ognjena amidzica sto vodi onu emisiju
Sto je najgore, ne bi bio los
Zadnja izmjena: stb, dana/u 25 jun 2020, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
7 1 2 1 0
Daj fino link.
Jbg drago mi je naravno zbog nas, al ne valja sto ljudi popusise 2x evropu i licencu.
Jbg kako kod.
Melji R'ajvo

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- AngelDiMaria
- Kontakt:
aaaaa jbte upravu si. ja se spetljao sa svim ovim pracenjima tabela. ja jos vamo cekam hocel raikkonen startat prvi u madjarskojRule_hz je napisao/la: ↑25 jun 2020, 14:29AngelDiMaria je napisao/la: ↑25 jun 2020, 14:23Kakvi smo pehovi armenci ce u zadnjem kolu nesto zajebat. u predzadnjem igraju alakshert i ararat, 2.7. cini mi se, tad cemo sve znati
Pa ako je zvanucno vardaf bez licence. Mi smo nosioci i sa armencima i albancima
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Alo nosioci. Pozdrav hehehe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.