FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

h1a2s3o4
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la h1a2s3o4 » 25 jun 2020, 00:56

midzuka je napisao/la:
25 jun 2020, 00:27
h1a2s3o4 je napisao/la:
25 jun 2020, 00:08
Hvala vam na odgovorima. To je baš loše za našu ligu.

Gdje se mogu naći kategorizacije? Hoce li Velezov biti makar blizu CAT4 ? Kontam ako prave nov valjda odmah racunaju i na to. Ili mi je pogresna logika.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadium_categories
Hvala. :)
Kako sam ja shvatio u sustini najveci problem stadiona u BiH je taj dio za medije. To izgleda do kraja ne ispunjava ni jedan stadion. Čudno mi da se kvalitet travnjaka ne spominje, ali valjda se podrazumijeva da svaki klub čuva svoje igrače i neće da igra u kaljuži. :D

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 jun 2020, 00:58

Zundo je napisao/la:
25 jun 2020, 00:50
Upravu je feniks. Rahman jeste igracina i veliki borac na terenu, ali ako ne htjedne sljedeci put produzit opet ga pušimo ko i sa Sarićem i Duljevićem
Nema toga vise.Rahman ce napraviti transfer..Jer uvijek ce ga htjeti Turci ili eventualno neko drugi.Po meni bi to bila greska da ga ne prodamo,osim naravno ako ne produzi
Upravu si Alfrede,najbolje ko Vanja,zna sve,ali ne zna nista :D
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 25 jun 2020, 01:10

feniksptica je napisao/la:
24 jun 2020, 23:42
Haj sto je fudbaler nepismen, al sto mu ovaj zagarantova diskreciju
:rol: :bow:
FKS

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 25 jun 2020, 01:30

AlfredNobel je napisao/la:
25 jun 2020, 00:49
Već počinjete prati s tom pričom oko 'insajderstva', perete na ruke. Ne morate za svaku mahalsku i na najmanji mogući trač letiti da kažete, samo da biste ispali face. Šarate svaki dan s nekakvim imenima, gađate milju imena, mogu se kladiti da su dva tačna.

Ako čujete neku mahalsku, napišite brate kao @beli danas, čuo sam to i to, znal neko šta više i završite. Čuju za nekog x igrača neku šuplju, eto ih odmah trče da kažu, konta čovjek eto ga, stigao, sutra potpisuje.
Ohanite malo, niste bogovi ako imate nekog izvora ili ako načujete nešto, neće vam se niko klanjati. Budite kao vanja, pantelija i duska, ne morate se kurciti za svaku.

Isto i te neke šuplje 'aaa eto ga ali ne mogu vam reći propast će' ili lupiti nekog pa kasnije reći 'aa zezam se majke mi svako normalan vidi da je šala' isto je debilana teška.

Pišite šta hoćete, meni ne smetate, ali samo pravite ruglo od teme jer se raja loži kao maksumčad, sami od sebe izloženi. Napišu 'noćas u 02:00 potpis', raja kao luda, čekaju sitne sate da vide. Ne vjerujem svega mi.
+1
JURIŠ

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 25 jun 2020, 03:19

Samozdravlje je napisao/la:
17 jun 2020, 03:58
forgempp je napisao/la:
16 jun 2020, 19:49
:ljepota: Ma Mujakic igra ko da su mu noge tuđe. Super smo mi novac izvukli iz njega, a i sada imamo Serbecica koji je po meni veći potencijal.

Tako se pricalo i poslije Goska . Frajer ga nagazio u 13 min. , isto kao Maluda Mujdzu . Sumnjam da ce izaci bez posljedica, mislim povrade .
Start koji se tesko vidi , sviran kontrafaul . U onakvom gazenju , da Bog da , da nije pukla neka koscica stopala . Nihadu hvala velika , sto je odigrao za FKS onih 0,5 god., rizikujuci licni interes ,imao 20,5 god. Bez njega bi bilo puno teze do Titule . Brzo zaboravljamo .
Hajdukov stoper poklonio pobjedu Varaždinu jer je igrao umjesto da bude na štakama

Zato što se Hajdukov stoper već u 12. minuti ozlijedio tako ozbiljno da se nakon zamjene na poluvremenu, u drugom dijelu na tribinama pojavio na štakama.

Slabo Vi slusate sta tipka @Samozdravlje , evo primjera :
- Kovacevica mnogi proglasavali premladim i da mu je potrebno iskustvo . Sad se FKS ne moze zamisliti bez Kove .
- Mnogi su podcjenjivali centarsut Pidre , pa sad mole Boga da se vrati u formu .
- Podosta raje je Mujakica poslije poraza od Goska (0:1) bilo da treba odmorit
- Za Mustafica pricali da nije za FKS , a moze biti starter u prvaku Slovacke
A sad:
- Dizdarevica spremate na posudbe , o Sabanovicu imate podcjenjivacko misljenje .Salcina , Djokanovica , Kurdica i dr. ne vidite ni blizu prve postave.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 25 jun 2020, 03:32, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 25 jun 2020, 03:29

fera je napisao/la:
19 jun 2020, 22:12
Sto nahvalise mujakica u slobodnoj dalmaciji...
Ipak, Mujakić je po svom starom dobrom običaju odlučio voditi igru, ako se to uopće može nazvati vođenjem igre, te je imao česte i nepotrebne izlete prema naprijed. Da stvar bude gora, Čolina se ponašao kao klasični lijevi bočni u 3-5-2, što znači da se dizao visoko i gušio Jaira koji je u idealnom smislu mogao okupirati lijevo krilo, a koji se sada nalazio stisnut između Čoline i Eduoka koji se, razumljivo, pozicionirao centralno.

Zatim se tu i Mujakić osjetio pozvan doći, pa je svojim kretnjama dodatno gušio i Dolčeka i Jaira, praktički zatvarao linije dodavanja prema Caktašu, te olakšavao posao Varaždincima koji su bez ikakvih problema kontrolirali takve situacije, braneći se u najjednostavnijih 4-4-2.

Taktičke i tehničke pogreške koje Mujakić radi iz utakmice u utakmicu morale su kad-tad doći na naplatu, pa je tako u 19. minuti Hajdukov stoper pogriješio u dodavanju za Barryja, gosti su presjekli loptu, odigrali kontru i poentirali za 0:1.

Trener Kotrijka, Yves Vanderhaeghe, u siječnju ove godine naveo je lošu igru nogom kao najveću manu bosanskohercegovačkog braniča, a to je vidljivo iz utakmice u utakmicu. Stoga je zaista nerazumljivo zbog čega Mujakić konstantno ulazi u igru s loptom u nogama, guši lijevu stranu, forsira pogrešne taktičke ideje i čini cijelu Hajdukovu igru prema naprijed bezopasnom.

To pitanje je još izraženije bilo u današnjoj situaciji kada se faza napada mogla odrađivati u 4-2-3-1, odnosno bez potrebe za njegovim izlascima prema naprijed. Nejasno je zašto Mujakić iz utakmice u utakmicu ponavlja iste pogreške i insistira na nečemu za što je potkapacitiran, ali u krajnjem slučaju trener je taj koji tome treba stati na kraj. Osim, naravno, ako to nije upravo njegova ideja…

HNL
Hajdukov stoper poklonio pobjedu Varaždinu jer je igrao umjesto da bude na štakama
Index Sport
17.6.2020.

Zato što se Hajdukov stoper već u 12. minuti ozlijedio tako ozbiljno da se nakon zamjene na poluvremenu, u drugom dijelu na tribinama pojavio na štakama.

Toliko @fera jarane , Slobodna Dalmacija nije bila informisana .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jun 2020, 05:45

Oplakao sam :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 25 jun 2020, 06:02

25 jun 2020, 00:55
25 jun 2020, 00:51
Kanarinac je tu najbolji ( ne pogodi ni on sve ) dodje jednom u 2-3 dana napise ko se vrti oko kluba, demantuje jednom i to je to.
Jašta.. I dalje čekam da u bordo dresu vidim Veselinovića i Osmankovića, čovjek ih najavio kontam u prostorijama već potpisuju.

Razumijem ja da i haman dogovoreni poslovi znaju propasti, ali de ba malo ozbilje. Poslije se kuka što ih ismijavaju po drugim temama, i treba tako. Jučer stadion, odmah poletili da se raduju, kad za sat kurko. Nađite mjeru molim vas, ne piišajte se po sebi bezveze.
Vi se upecate na sve kao i manijaci,znam zasto i zbog cega sam napisao za ovu dvojcu,a za stadion se radovao ma daj
Samo Sarajevo

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 jun 2020, 06:14

extazy je napisao/la:
24 jun 2020, 23:57
h1a2s3o4 je napisao/la:
24 jun 2020, 23:54
Zagor je napisao/la:
24 jun 2020, 22:58
Obećanje - ludom radovanje: Bit će na Koševu moderna arena, "ali u Limburgu"
...

Da ne govorimo da bi iskorak našeg kluba u Evropi, koji svi godinama priželjkujemo, značio da ćemo taj iskorak gledati negdje izvan granica Bosne i Hercegovine, jer nijedan stadion u državi ne zadovoljava uvjete odigravanja utakmica u grupnim fazama evropskih takmičenja. Eto, to vam je slika i prilika odnosa prema sportu u Bosni i Hercegovini.

...
Da li je ovo stvarno istina? Nije provokacija, samo me zanima. Znaci ni Bilino Polje, a ni Grbavica ne ispunjavaju? Pa onda se plasman u grupnu fazu i ne isplati kad moras u drugu državu da bi igrao.
Cetvrta kategorija treba za grupnu fazu, mada se moze igrati na trecoj kategoriji ali samo jednom uz obecanje da ces slijedeci put ispunit uslov. Bilino i Grb su treca kategorija
Bilino je treca samo

Kokuzi da su postavili trafo za grijanje terena bi bili treca....posto nisu, nista, zato su nam lupili cifru lani, da preko nas kupe taj trafo....spiskali pare za isti na plate....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 jun 2020, 09:05

Gledam i nevjerujem :rol: :tokralju:

Poturi mu dobar laznjak da valja :lol:

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 25 jun 2020, 09:22

Ne znam sto je ljudima uopste bitno da se takmice ko je veci insajder, meni rekao ovaj, ja cuo za ovog. I ako se zna ne mora se isti tren ovdje prenjeti i mangupisati, kao da svi imaju po 15 godina. Ok diskutovati, ali uvjeravati ljude ja sam prije vidio i cuo nego ti, mi je nekako beze.

:shifty:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 jun 2020, 09:39

Samo je @pantelija pravi insajder...
@kanarinac i @ GIS imaju dobre info,ali ja kupim od @pante... :bow:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 jun 2020, 09:40

Lik je napisao/la:
25 jun 2020, 09:22
Ne znam sto je ljudima uopste bitno da se takmice ko je veci insajder, meni rekao ovaj, ja cuo za ovog. I ako se zna ne mora se isti tren ovdje prenjeti i mangupisati, kao da svi imaju po 15 godina. Ok diskutovati, ali uvjeravati ljude ja sam prije vidio i cuo nego ti, mi je nekako beze.

:shifty:
Ih kad sam ja to cuo... :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 jun 2020, 09:54

Vanja8 je napisao/la:
25 jun 2020, 09:39
Samo je @pantelija pravi insajder...
@kanarinac i @ GIS imaju dobre info,ali ja kupim od @pante... :bow:
Emire dobro te
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 jun 2020, 09:57

Kako to vanja iskusno hinjski prebaca lopticu na drugog. :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 jun 2020, 10:00

25 jun 2020, 09:57
Kako to vanja iskusno hinjski prebaca lopticu na drugog. :kafa:
:urnebes: :urnebes:
Nista ja ne prebacuje,ja samo kazem izvor... :wtf:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 jun 2020, 10:05

9. avgusta žrijeb!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 jun 2020, 10:08

Gledam juce finale kupa Srbije. Partizan koji je svemirski brod za nasu ligu, daje sansu djetetu od 17 godina i mali bude njihov najbolji igrac na terenu.
Da li kod nas fakat niko nema hrabrosti tako gurnuti dijete, ili jednostavno nema talenta kod nas?
Mislim da u omladinskim pogonima u nasoj ligi, ne znaju dijete pripremiti za seniorski fudbal. Infrastruktura i losi treneri u mladjim selekcijama, rak su rana naseg fudbala.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 25 jun 2020, 10:28

Evander je napisao/la:
25 jun 2020, 10:08
Gledam juce finale kupa Srbije. Partizan koji je svemirski brod za nasu ligu, daje sansu djetetu od 17 godina i mali bude njihov najbolji igrac na terenu.
Da li kod nas fakat niko nema hrabrosti tako gurnuti dijete, ili jednostavno nema talenta kod nas?
Mislim da u omladinskim pogonima u nasoj ligi, ne znaju dijete pripremiti za seniorski fudbal. Infrastruktura i losi treneri u mladjim selekcijama, rak su rana naseg fudbala.
Kako je Partizan, svemirski brod za našu ligu, tako je i Partizanova omladinska škola (proglašena je prije 8 mjeseci, za najbolju u Evropi prema rang listi koju je napravila Fudbalska opservatorija CIES), svemirski brod za našu akademiju.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 25 jun 2020, 10:57

25 jun 2020, 10:05
9. avgusta žrijeb!
Gdje to nađe :shhh:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Jadnimi, PapakIzSa, Pena i 17 gostiju.