Nemamo se o čemu prepirati.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ja ne znam jel sto sam se zazelio fudbala, ili se Palaceu bas nije igralo, ali dugo nisam vidio nasu dominantniju partiju.
Palace po 10 vezanih minuta bukvalno nije prelazio centra. Ni blizu centra.
Ovo je bilo u rangu Barce iz najboljih dana, ali jos naprednija verzija u smislu da nema peljanja lopte, vec se ide na gol vise.
Ovo je bilo u rangu Barce iz najboljih dana, ali jos naprednija verzija u smislu da nema peljanja lopte, vec se ide na gol vise.
Neco Wiliams će biti vrhunski igrač, ako nastavi ovako. Ima samopouzdanje ogromno vidi se, s obzirom na godine i gdje igra. Večeras Fabinho i Arnold podsjetili na Stivijevo vrijeme. Jbt Fabinho ove sezone dao dva gola i to dva identična gola.
Palace je prije ove tekme imao cetiri vezane pobjede, i u svakoj clean sheet. Mislim da su oni pobjedom protiv Bournemoutha odlucili da se u nastavku, protiv ovih "tezih" protivnika, uopste ne trude. Tako mi to izgleda.Finn je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:10Ja ne znam jel sto sam se zazelio fudbala, ili se Palaceu bas nije igralo, ali dugo nisam vidio nasu dominantniju partiju.

Doduse i povreda Zahe ih je dosta osakatila. Ko ce ba u Palaceu dati gol? Jedino Norwich postigao manje ove sezone.

Zadnja izmjena: mirgerr, dana/u 24 jun 2020, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
prije par godina krštenog beka nije bilo a sad ovakav Trent i vrlo perspektivan Neco 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kad smo vec kod toga, zamisli da je Pepun na klupi.
Kako bi hladno Trent isao u vezu.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Stavio ga je i Klopp u vezu onda kad se igralo na Stamfordu pred finale u Kijevu, Clyne na beku on u vezu. Nije baš izgledalo promising

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma kakav Arnold u vezi. Generacijskog beka slati u vezu nema smisla, pogotovo kad je nestasica na toj poziciji opcenito u svijetu.
Nego, nadam se pobjedi Citya sutra. Nikako ne zelim da osvojimo titulu u utakmici koju mi ne igramo.
Mlatnuti Citya nasred Emptyhada za titulu bi bilo slag na tortu.
Nego, nadam se pobjedi Citya sutra. Nikako ne zelim da osvojimo titulu u utakmici koju mi ne igramo.

Mlatnuti Citya nasred Emptyhada za titulu bi bilo slag na tortu.
To je zato sto je Clyne bio neraspolozen, zaboravio dozu, a i Trent je bio jos zelen.
Salu na stranu, ne izmisljati nikakvu toplu vodu sa Trentom, a Neca nastaviti razvijati. Uvijek moze, danas-sutra Trent na krilo a Neco beka, ako zatreba.
Eto ga, usteda, ne treba kupovati zamjensko krilo.

Sve pare usmjeriti na jednog plemenitog veznjaka. Da bar ne prodje ona zalba Citya, pa da dodje KDB...
Spamm
Spamm
Kakav KdB. I da ne prodje zalba nemamo mi sanse za njega. Mokri snovi.
29 godina, ogromna plata, 150 miliona transfer minimum, trenutno najveci rivali.
29 godina, ogromna plata, 150 miliona transfer minimum, trenutno najveci rivali.
Ma sama pomisao da Sitiju ne prođe žalba i da njihove zvijezde hoće da idu zbog igranja LŠ stavlja Liverpul u poziciju da vlada narednih godina u PL. Ne mora De Brujne ni dolaziti, odlazak iz Sitija je dovoljno pojačanje za Liverpul.
- BeyKopites
- Kontakt:
Još jednog takvog dovesti i za lijevu stranu, da ore teren kad se Robertsonu malo isprazni akumulator. A i da rastereti dedu Hamesa, polomi se jadan na beku svaki put kad igra.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Bio sam upravu, baš dominantna predstava.
Liverpool je protiv Palacea napravio nešto što nikad nikome nije pošlo za nogom u povijesti Premiershipa. Barem ne od 2008., otkako Opta provodi mjerenje. Naime, nogometaši Crystal Palacea u 90 minuta igre na Anfieldu nisu nijednom dotaknuli loptu u 16 metara Liverpoola.
Ako dva remija i poraz u sezoni nisu razlog za prepiranje onda ne znam šta jest

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
IDEEEEMOOOOOOOOOOOOO
- JarnoTrulli
Spamm
Spamm
+ nadoknada i još pet minuta prvog.
Samo polako, duga je sezona i ima jos da se igra. Nista nije gotovo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JarnoTrulli
pusi ga Pepu, fali im Papu za preokret

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.