Ma poslovan covjek... Mada Flick mu je vratio vjeru u zivot ko i svima vama. Prati Bayern, smara on, al samo mene.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ma poslovan covjek... Mada Flick mu je vratio vjeru u zivot ko i svima vama. Prati Bayern, smara on, al samo mene.
Ali da li oni njega tamo zele? Ja ne vjerujem, nisu nesto pokazivali interesovanje da ga vrateBundesliga je napisao/la: ↑24 jun 2020, 17:12Za Thiaga vjerujem da jedino mozda hoce da ide u Barcelonu jer vise nema garantovano mjesto u prvih 11.
Ne mere se tako na duže staze. Imate vi takvih, ali ko će otključati protivnika kada stanu krila i bekovi ?
Ma nije se ni ovo ljeto odustalo od Havertza. Kalkuliše se i gleda da se oni prisile na smanjivanje zahtjeva po pitanju sume. A ako bi Thiago bio prodat onda je sigurno da dolazi Havertz.
Liverpool ima kes al je pametno preskocio Wernera, to je igrac koji se moze uklopiti samo u specificne formacije. Nije krilo nije devetka.
Pa i Bild i ostali pisu da se odustalo od Kaija ovo ljeto. Jedino ukoliko bi pao dogovor za transfera da ostane na posudbi jos godinu,a i on sam izjavljuje da zeli znati svoju buducnost ovog ljeta.
Mozda bi i donio on na sredini da su se imala dobra krila i na vrijeme zamjenio Robbery. Msm SBBKBB, ali nije Thiago krivac sto se nije uzela klempa.
Katalonska prevara bi nam donijela titulu u zadnjoj sezoni da Muller nije promasio penal za finaleBundesliga je napisao/la: ↑26 jun 2020, 14:18Slazem se s Hardenom, krive su sudije i katalonska prevara.
Zeznuo je svaku u gostima u knockout fazi i onda se stalno pokusavao vaditi kuci.
njemačka prevara je zapravo krivacBundesliga je napisao/la: ↑26 jun 2020, 14:18Slazem se s Hardenom, krive su sudije i katalonska prevara.
Nije ni pomogao, on i Lewat su najbolji igrači a partije koje pružaju u LP kad je najvažnije su tragične u odnosu na pete, tunele i trpanje Mainza, Augsburga i kompanije.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.