FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pishaj pojacanja iz mladosti i veleeza
-
- Kontakt:
Kosevo da, al nov i moderan stadion da pravis 40 miliona trebaextazy je napisao/la: ↑24 jun 2020, 14:58Ma ne treba 50 miliona, evo sad citam na Kosovu prave stadion cetvrte kategorije, trosak 9 miliona eura, mi Kosevo mozemo uredit za 20 mbordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2020, 14:57Realno mi se brzo upalimo i samo tako kazemo treba praviti stadion. kontam nesto pa i da dobijemo zemljiste da pravimo stadion treba 40-50 miliona ko ce ba to ulozit u BIH. Ne znam u regionu u posljednji 15 god koje napravio dobar stadion mozda Olimpija.tako da je koševo najbolja opcija koncesija a mi da uradimo teren, krov i te još neke stvari i to je to, mislim da bi se to moglo podnijeti.
Ma ne daju nam oni i dan danas nas prcaju, za papire, pa ovaj namjerno nije uradio Kosevo da ne bi slucajno igrala repka na Kosevu, u dosluhu bili da se odigra na grbavici....tamo se zeleni tale kako hos, Alma-Ras uvozi stolice, nekakvi ublehasi teren, pa urade im pomocni samo da ne trenira repka u kampu kod nas nego po prolomu oblaka na grbavici.....samo sljepac ne vidi da se to stima nazor zeleni jedni drugima.....bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2020, 14:57Realno mi se brzo upalimo i samo tako kazemo treba praviti stadion. kontam nesto pa i da dobijemo zemljiste da pravimo stadion treba 40-50 miliona ko ce ba to ulozit u BIH. Ne znam u regionu u posljednji 15 god koje napravio dobar stadion mozda Olimpija.tako da je koševo najbolja opcija koncesija a mi da uradimo teren, krov i te još neke stvari i to je to, mislim da bi se to moglo podnijeti.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Pa zeljeznicar dobro koristiti politiku sto se tice infrastrukture, evo i juce im 200 000 uletise, teren im NSBIH uradio, opština tribine i oni sami nesto malo ulete. Oni zadovoljni realno imaju lijep stadion. Kad se promjeni vlast oni ce se i s njima suradjivati i mislim da pammetno to rade.Denchi je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:05Ma ne daju nam oni i dan danas nas prcaju, za papire, pa ovaj namjerno nije uradio Kosevo da ne bi slucajno igrala repka na Kosevu, u dosluhu bili da se odigra na grbavici....tamo se zeleni tale kako hos, Alma-Ras uvozi stolice, nekakvi ublehasi teren, pa urade im pomocni samo da ne trenira repka u kampu kod nas nego po prolomu oblaka na grbavici.....samo sljepac ne vidi da se to stima nazor zeleni jedni drugima.....bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2020, 14:57Realno mi se brzo upalimo i samo tako kazemo treba praviti stadion. kontam nesto pa i da dobijemo zemljiste da pravimo stadion treba 40-50 miliona ko ce ba to ulozit u BIH. Ne znam u regionu u posljednji 15 god koje napravio dobar stadion mozda Olimpija.tako da je koševo najbolja opcija koncesija a mi da uradimo teren, krov i te još neke stvari i to je to, mislim da bi se to moglo podnijeti.
-
- Kontakt:
Otpor rezimu. Protiv rezima, partija i vlasti.bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:12Pa zeljeznicar dobro koristiti politiku sto se tice infrastrukture, evo i juce im 200 000 uletise, teren im NSBIH uradio, opština tribine i oni sami nesto malo ulete. Oni zadovoljni realno imaju lijep stadion. Kad se promjeni vlast oni ce se i s njima suradjivati i mislim da pammetno to rade.Denchi je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:05Ma ne daju nam oni i dan danas nas prcaju, za papire, pa ovaj namjerno nije uradio Kosevo da ne bi slucajno igrala repka na Kosevu, u dosluhu bili da se odigra na grbavici....tamo se zeleni tale kako hos, Alma-Ras uvozi stolice, nekakvi ublehasi teren, pa urade im pomocni samo da ne trenira repka u kampu kod nas nego po prolomu oblaka na grbavici.....samo sljepac ne vidi da se to stima nazor zeleni jedni drugima.....bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2020, 14:57Realno mi se brzo upalimo i samo tako kazemo treba praviti stadion. kontam nesto pa i da dobijemo zemljiste da pravimo stadion treba 40-50 miliona ko ce ba to ulozit u BIH. Ne znam u regionu u posljednji 15 god koje napravio dobar stadion mozda Olimpija.tako da je koševo najbolja opcija koncesija a mi da uradimo teren, krov i te još neke stvari i to je to, mislim da bi se to moglo podnijeti.

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Gospodin elita Svrakic sinoc napisa na fb, kako uprava ne valja, kako su bez vizije: "Hoće u butmir,treba mu 3 sata do butmira,nek vjetnamac iskesira za stadioni". Drvlje i kamenje na upravu.
Ja sam zaključio iz njegovog posta da trenutna uprava neda ni prismrditi klubu lokalnim moćnicima, što je još jedan pokazatelj da je ovo najbolja uprava do sada. A razlog kvaliteta uprave je, što je uspostavljena postepeno od stranog biznismena.
Mnogi su od njih oštrili koplja vrzmajuci se oko kluba, i hvalisali se u tim svojim krugovima da su neko, a niko ništa doprinio nije klubu. Šta hoću reći? Mnogima ne odgovara ovo pozitivna priča našeg kluba. Rado bi oni vidjeli ledja investitorima, i njegovoj upravi. Zato oprezno, pogotovo mi "obicni" navijači. Maksimalna podrška od mene za Nama, Tana i upravu. Bez njih bi bili opet u dubiozi.
Ja sam zaključio iz njegovog posta da trenutna uprava neda ni prismrditi klubu lokalnim moćnicima, što je još jedan pokazatelj da je ovo najbolja uprava do sada. A razlog kvaliteta uprave je, što je uspostavljena postepeno od stranog biznismena.
Mnogi su od njih oštrili koplja vrzmajuci se oko kluba, i hvalisali se u tim svojim krugovima da su neko, a niko ništa doprinio nije klubu. Šta hoću reći? Mnogima ne odgovara ovo pozitivna priča našeg kluba. Rado bi oni vidjeli ledja investitorima, i njegovoj upravi. Zato oprezno, pogotovo mi "obicni" navijači. Maksimalna podrška od mene za Nama, Tana i upravu. Bez njih bi bili opet u dubiozi.
Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 24 jun 2020, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Logicno da mu se ne svidja uprava kad nikoga nece uhljebiti da krade pare od klubaOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:16Gospodin elita Svrakic sinoc napisa na fb, kako uprava ne valja, kako su bez vizije: "Hoće u butmir,treba mu 3 sata do butmira,nek vjetnamac iskesira za stadioni". Drvlje i kamenje na upravu.
Mnogi su od njih oštrili koplja vrzmajuci se oko kluba, i hvalisali se u tim svojim krugovima da su neko, a niko ništa doprionio nije klubu. Šta hoću reći? Mnogima ne odgovara ovo pozitivna priča našeg kluba. Rado bi oni vidjeli ledja investitorima, i njegovoj upravi. Zato oprezno, pogotovo mi "obicni" navijači. Maksimalna podrška od mene za Nama, Tana i upravu. Bez njih bi bili opet u dubiozi.
Hvala Bogu sto smo se rijesili mahale
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Gledao sam na hayatu emisiju 50 min o tituli prije desetak dana bilo, jako pohvalno su pricali o upravi kako FKS ide s dobrim putem dominira itd. Cudno da ih sad toliko kritikujeOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:16Gospodin elita Svrakic sinoc napisa na fb, kako uprava ne valja, kako su bez vizije: "Hoće u butmir,treba mu 3 sata do butmira,nek vjetnamac iskesira za stadioni". Drvlje i kamenje na upravu.
Malo si ti fulio nik patak, plavobjeli bi ti stajao...bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:12Pa zeljeznicar dobro koristiti politiku sto se tice infrastrukture, evo i juce im 200 000 uletise, teren im NSBIH uradio, opština tribine i oni sami nesto malo ulete. Oni zadovoljni realno imaju lijep stadion. Kad se promjeni vlast oni ce se i s njima suradjivati i mislim da pammetno to rade.Denchi je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:05Ma ne daju nam oni i dan danas nas prcaju, za papire, pa ovaj namjerno nije uradio Kosevo da ne bi slucajno igrala repka na Kosevu, u dosluhu bili da se odigra na grbavici....tamo se zeleni tale kako hos, Alma-Ras uvozi stolice, nekakvi ublehasi teren, pa urade im pomocni samo da ne trenira repka u kampu kod nas nego po prolomu oblaka na grbavici.....samo sljepac ne vidi da se to stima nazor zeleni jedni drugima.....bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2020, 14:57Realno mi se brzo upalimo i samo tako kazemo treba praviti stadion. kontam nesto pa i da dobijemo zemljiste da pravimo stadion treba 40-50 miliona ko ce ba to ulozit u BIH. Ne znam u regionu u posljednji 15 god koje napravio dobar stadion mozda Olimpija.tako da je koševo najbolja opcija koncesija a mi da uradimo teren, krov i te još neke stvari i to je to, mislim da bi se to moglo podnijeti.
zeljo se sav dao u zelene, i Miske je bio, a dovoljno plavu vecer vidjet slike i sve jasno....
Svrakic drzi televiziju koja ekskluzivno sa el baketom radi intervju, dovoljno da se zna s koje strane kod njega puse....Fico Malina isto je kod njega postao licnost....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Eto sad i plavo bijeli postao e jbg
Sve sam prihvatao trol, husrefoljubac, zelenas i ne znam ti šta sve ne al plavo bijeli nisam to mi je bas uvreda.
Sve sam prihvatao trol, husrefoljubac, zelenas i ne znam ti šta sve ne al plavo bijeli nisam to mi je bas uvreda.
Pa Hayat je SDA televizija. Dobili nalog iz centrale sta da pricaju. Vidjet cete u narednom periodu kakve ce sve bljuvotine iznositi i kako ce hvaliti lik i djelo Ajnadzica.bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:22Gledao sam na hayatu emisiju 50 min o tituli prije desetak dana bilo, jako pohvalno su pricali o upravi kako FKS ide s dobrim putem dominira itd. Cudno da ih sad toliko kritikujeOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:16Gospodin elita Svrakic sinoc napisa na fb, kako uprava ne valja, kako su bez vizije: "Hoće u butmir,treba mu 3 sata do butmira,nek vjetnamac iskesira za stadioni". Drvlje i kamenje na upravu.
Ipak, Centar je bitniji od 10 drugih opstina.
Nije višak nego poruka upravi da ih nagaze, da zapnu svim snagama. Sve zavisi kako se pročita, a većina je pogrešno protumačila izgleda.
7 1 2 1 0
-
- Kontakt:
Ne svidja mi se ovo sto su nas uvukli u politiku, ni upravi vjerovatno nije drago sto su nas se dovezali pred izbore. Bezzz nam remete red u klubu idemo finim putem i odjednom ovaj bum oko stadiona gdje politicari zele izvući pluseve.Evander je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:35Pa Hayat je SDA televizija. Dobili nalog iz centrale sta da pricaju. Vidjet cete u narednom periodu kakve ce sve bljuvotine iznositi i kako ce hvaliti lik i djelo Ajnadzica.bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:22Gledao sam na hayatu emisiju 50 min o tituli prije desetak dana bilo, jako pohvalno su pricali o upravi kako FKS ide s dobrim putem dominira itd. Cudno da ih sad toliko kritikujeOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:16Gospodin elita Svrakic sinoc napisa na fb, kako uprava ne valja, kako su bez vizije: "Hoće u butmir,treba mu 3 sata do butmira,nek vjetnamac iskesira za stadioni". Drvlje i kamenje na upravu.
Ipak, Centar je bitniji od 10 drugih opstina.
- feniksptica
- Kontakt:
Joj da bi Koljica, 30k mjesecno na njeg ne zalit. Kud smo zadnja rupa na sviralu pa i pare nekad ne pomazu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Strasan napadac, ni teska povreda ga nije sprijecila da se vrati golovima.feniksptica je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:42Joj da bi Koljica, 30k mjesecno na njeg ne zalit. Kud smo zadnja rupa na sviralu pa i pare nekad ne pomazu
NEMA NAZAD
Jbg Svrakic je vjerovatno to napisao na svom FB, a ne na profilu HAYATA, tako da to i nije toliko bitno. Vazda smo kao klub imali naklonost te televizije i mislim da ce tako i ostati.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Manev ode u Skandinaviju negdje...amypitar je napisao/la: ↑24 jun 2020, 14:56Šta je sa Menevom i on se spominjao.Sad čitam nije produžio sa Velezom.Red Army ga bas hvali, kažu igračina.Odavno nisam pročitao za nekog igrača da ga tako nahvale.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2020, 14:49Vala i nisam ih previse nabrojao..Nigel,Anel H.,Dulja(samo sam rekao da smo nesto malo pregovarali ali slabo je to,ode on u Tursku vjerovatno) i Fanimo.feniksptica je napisao/la: ↑24 jun 2020, 14:39Gospodin nabroji 20 imena, pa mora jedan doc od tih realno ****.
Ima jos igraca koje zelimo,ali dok ne budu poceli pregovarati nisu vrijedni pisanja
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 56 gostiju.