FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hordanjezla1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 24 jun 2020, 14:16

AngelDiMaria je napisao/la:
24 jun 2020, 13:55
MortemHz je napisao/la:
24 jun 2020, 13:51
AngelDiMaria je napisao/la:
24 jun 2020, 13:47

A kolika je kazna bila uefe za prekid u zenici?
57K KM.
aha, pa eto 2/3 rente koseva, apel momcima, ne palite baklje, mogu se pare pametnije investirati. I o ne samo na tekmama evrope nego generalno.
licno smatram da je bolji navijac onaj koji je manje kostao klub nego onaj sto je kisnuo al zbog njega dobije par milja kazne. Moje misljenje, ne ovog foruma. Bez uvreda naravno
I to je bilo udovoljeno da se na derbijima samo pali ,ali poslije svih uvreda zvizduka i kojekakvih naziva to se prekinulo ,30 godina se to radi kao od prosle godine pocelo smetati najvise ljubiteljima uprave pojedinim zaposlenicima kluba koji huskaju raju protiv sjevera .
Ovde nikad odgova nije bilo sta su Valentin Ilijevski i Jahic donijeli Sarajevu bez investotora,koliko su prihoda namakli klubu vlastitim radom,smijemo se upravi komsija a ista bi situacija bila bez covjeka koji to sve pokriva ,ovde udar na par ljudi shvataju kao udar na klub cijeli a npr taj dvojac prima enormnu cifru za nerad .Na dogovoreni sastanak koji je trebao biti sa par predstavnika grupe oni nisu dosli ,od tada ne postoji veza i komunikacija sa istima .Ima tu jos stvari koje nisu za javnost ko treba da zna zna ,po meni zadnji razlog svemu je otkaz Musemicu koji ovde guraju u prvi plan .

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 24 jun 2020, 14:16

Moji pitari sta nam đeneral uradi, da opet pocnu glupa medusobna prepucavanja, husref,UNFKS (svaka cast za saopstenje), uprava, baklje....
GIS sta je sa Nigelom :mrgreen:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jun 2020, 14:22

amypitar je napisao/la:
24 jun 2020, 14:14
MortemHz je napisao/la:
24 jun 2020, 14:08
Napapijri je napisao/la:
24 jun 2020, 14:02

Zadnji pasus jeste malo kontradiktoran, ali je svojevrsni pritisak na upravu i opcinu da urade barem ove osnovne stvari koje bi nam omogucile nastup u Evropi (a jos uvijek se moze stici). Osim toga, odnosi se i na (ne)rad uprave u periodu od Zenice do Zenice, jer su morali ranije postupati po ovom pitanju, slozit ces se?!
Neki dan sam napisao, ne može se stići.

Na Bilinom Polju za 4 dana postavljena trava. Problem bi jedino mogla biti korona, prevoz i to, ako ne rade domaće firme.
Mnogo više, veći ti je problem sve ono vezano za novinare, nije uopšte trava.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 24 jun 2020, 14:28

Vjerujte ako se UNFKS aktivno ukljuci u borbu za Kosevo uz ostale navijace i upravu moglo bi biti nesto od toga. Ako redovno na stadionu i gradu budu parole, skandiranja, grafiti, protesti i slicne akcije prije ce ovi opstinari popustiti i prihvatiti prijedloge nase uprave jer njima nije u cilju negativna reklama i takva vrsta pritiska

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 jun 2020, 14:32

Tatamata1946 je napisao/la:
24 jun 2020, 14:28
Vjerujte ako se UNFKS aktivno ukljuci u borbu za Kosevo uz ostale navijace i upravu moglo bi biti nesto od toga. Ako redovno na stadionu i gradu budu parole, skandiranja, grafiti, protesti i slicne akcije prije ce ovi opstinari popustiti i prihvatiti prijedloge nase uprave jer njima nije u cilju negativna reklama i takva vrsta pritiska
Slažem se posebno posle afera raznih tipa respiratori, hapšenja premijera, itd..
Najmanje bi im trebala još novih trzavica pred izbore. Ovo treba iskoristiti sad ili nikad ,posle izbora zaboravi na obnovu Koševa.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 jun 2020, 14:35

Ado76 je napisao/la:
24 jun 2020, 14:16
GIS sta je sa Nigelom :mrgreen:
Nije on sad za sad aktuelan,zadnje info kazu da smo kupili Fanima za 200 hiljada,ali evo cekam i ja potvrdu od jos par ljudi da budem 100% siguran
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 24 jun 2020, 14:36

@hordanjezla nemoj ovdje suplje prosipati majke ti. Husref je bio najveci razlog. Na sastanak nije doslo par osoba neko 400 sa transparentima kakve smo vidjeli.
Niko vam u svijetu ne bi izasao na onaj nacin sa onakvim pprukama.

Izvizdani ste zbog zenice, kada ste opet na sjeveru zapalili baklje iako se odmah poslije zenice znalo da ce nas uefa opaliti po usima. Dalje,dobar dio sjevera podrzava upravu, to znam licno. Postoji drugi dio koji ne podrzava, neki zaista vjeruju u to a neki su locne prirode dok su neki osjetili bol odlaska husrefa.

Ova uprava ce biti najtofejnija u historiji kluba. Vlasnik kluba je prezadovoljan njihovim radom i tu mi navijaci nemamo sta pokusavati. Istina, kao zapete puske cekaju semjon, runda, a iz mraka vrebaju carsijaneri kkji vole sarajevo a do sad su mu gdje su stigli presudili. Granov i ekipica.

Ova uprava je napokon odvela klub iz mahale i to se jasno vidi. Imale su i prosle uprave slicne budzete pa smovidjeli na sta smo licili. Ova uprava je krenula u borbu za stadion i te price sta su radili od zenice do zenice, mozete pitati one koji su bili na sastancima sa nacelnikom. Pregovaralo se i sa drugim nacelnicima. Kadaa ti politika ne da papir da nesto radis, mozes se samo na glavu posaditi. I vi to dobro znate. Vrlo dobro, ali vam.je to jedini argument protiv ovih ljudi.

Klub je odlaskom husrefa PRODISAO i odluka je 100% ispravna. Nacin na koji je otidao je on sam iskonstruisao ne zeleci u nedjelju i ponedjeljak doci u klub pravdajuci se odlaskom na "put". Raja je shvatila da je klub ispred svega! Vi ocigledno se jos trazite. Ne dozvolite da vas neki po os ili sta vec gura u greske. Iz nekih poznanstava znam kliko su ljudi fakticki molili ajnadzica da dopusti da se sredi stadion po nekim uvjetima ali je isti sabotirao svaki!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 24 jun 2020, 14:37

Ako se ikad bude otvorila prilika da se dovede Koljić, treba ići na rukama ga prenijeti do Sarajeva. Mada ako bude imao sreće s povredama njemu se bliži bolja budućnost od Rumunije i BiH.
JURIŠ

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 jun 2020, 14:39

Gospodin nabroji 20 imena, pa mora jedan doc od tih realno ****.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 24 jun 2020, 14:42

midzuka je napisao/la:
24 jun 2020, 14:37
Ako se ikad bude otvorila prilika da se dovede Koljić, treba ići na rukama ga prenijeti do Sarajeva. Mada ako bude imao sreće s povredama njemu se bliži bolja budućnost od Rumunije i BiH.
Ponovo je poceo resetati u poljskoj tako da nema od njega nista ... Posljska je dobra odskocna daska.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 jun 2020, 14:44

Zar nije i sad u Rumuniji ?
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 jun 2020, 14:49

feniksptica je napisao/la:
24 jun 2020, 14:39
Vala i nisam ih previse nabrojao..Nigel,Anel H.,Dulja(samo sam rekao da smo nesto malo pregovarali ali slabo je to,ode on u Tursku vjerovatno) i Fanimo.
Ima jos igraca koje zelimo,ali dok ne budu poceli pregovarati nisu vrijedni pisanja
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 24 jun 2020, 14:53

24 jun 2020, 14:44
Zar nije i sad u Rumuniji ?
Do mene je al uglavnom dobro igra nece on nazad

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 24 jun 2020, 14:55

Pantelija je napisao/la:
24 jun 2020, 14:42
midzuka je napisao/la:
24 jun 2020, 14:37
Ponovo je poceo resetati u poljskoj tako da nema od njega nista ... Posljska je dobra odskocna daska.
Cini mi se da je on u onoj Craiovi ili kako vec, ali Rumunija je u pitanju.

P.S. Sad vidjoh raniji post.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 jun 2020, 14:56

Ne mogu da shvatim umove koji i dan danas pljuju po Džafiću, uprkos svemu što je momak prošao. Opet mu se pamte te dvije greške, čovjek stao na gol nakon pobjede nad najtežom bolesti. Treba ga šutnuti kao kera? Svaka vam čast, svaki put se sve više syebem kad vidim koliko hladne i ograničene raje ima.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 jun 2020, 14:56

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
24 jun 2020, 14:49
Vala i nisam ih previse nabrojao..Nigel,Anel H.,Dulja(samo sam rekao da smo nesto malo pregovarali ali slabo je to,ode on u Tursku vjerovatno) i Fanimo.
Ima jos igraca koje zelimo,ali dok ne budu poceli pregovarati nisu vrijedni pisanja
Šta je sa Menevom i on se spominjao.Sad čitam nije produžio sa Velezom.Red Army ga bas hvali, kažu igračina.Odavno nisam pročitao za nekog igrača da ga tako nahvale.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 24 jun 2020, 14:59, ukupno mijenjano 2 puta.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 jun 2020, 14:57

Realno mi se brzo upalimo i samo tako kazemo treba praviti stadion. kontam nesto pa i da dobijemo zemljiste da pravimo stadion treba 40-50 miliona ko ce ba to ulozit u BIH. Ne znam u regionu u posljednji 15 god koje napravio dobar stadion mozda Olimpija.tako da je koševo najbolja opcija koncesija a mi da uradimo teren, krov i te još neke stvari i to je to, mislim da bi se to moglo podnijeti.

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 24 jun 2020, 14:58

bordobijeli je napisao/la:
24 jun 2020, 14:57
Realno mi se brzo upalimo i samo tako kazemo treba praviti stadion. kontam nesto pa i da dobijemo zemljiste da pravimo stadion treba 40-50 miliona ko ce ba to ulozit u BIH. Ne znam u regionu u posljednji 15 god koje napravio dobar stadion mozda Olimpija.tako da je koševo najbolja opcija koncesija a mi da uradimo teren, krov i te još neke stvari i to je to, mislim da bi se to moglo podnijeti.
Ma ne treba 50 miliona, evo sad citam na Kosovu prave stadion cetvrte kategorije, trosak 9 miliona eura, mi Kosevo mozemo uredit za 20 m
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 24 jun 2020, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 24 jun 2020, 14:59

Ove tkz. hz treba početi hapsiti.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 jun 2020, 14:59

amypitar je napisao/la:
24 jun 2020, 14:56
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
24 jun 2020, 14:49
Šta je sa Menevom i on se spominjao.Sad čitam nije produžio sa Velezom.Red Army ga bas hvali, kažu igračina.
Ma njima je i osrednji igrac strava jer nisu imali godinama pristojnog igraca, zadnje da valja od njih je Heba i Okic, a znamo kakvi su....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, HyperOS, mnon46 i 52 gosta.