Boze sačuvaj i meni to zapara oči.
Ovaj dopis ili kako se već zove kao da je napisan ono samo reda radi, vidi se i dalje da imaju trzavice prema upravi.
Fakat šta uprava može da uradi.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Boze sačuvaj i meni to zapara oči.
Procitaj zasnje dvije tri recenice pa objasni namaa neupuvenim sta se to moze uraditi da igramo evropu na kosevu?
Odgovori na pitanje.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 13:02idi brani konakovica da nije lopov a svi drugi jesu ,ofiran si malo je reci .....
sta ti znas ko je na sjeveru i ko je u kakvim strankama to je na sjeveru najmanje bitno,ti i nogama i rukama njega branis za kradju u KK Bosni a ako cemo tom se logikom voditi pola istoka je sda....Pantelija je napisao/la: ↑24 jun 2020, 13:05Odgovori na pitanje.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 13:02idi brani konakovica da nije lopov a svi drugi jesu ,ofiran si malo je reci .....
Konakovic me ne zanima, npr dosta momaka sa sjevera je u nip. Ja nisam. Hvala.
Ali i ovo je napredak, nemojte uvijek biti tako negativni.
E moj Morto dokle smo došli da se obradujemo i klanjamo Hordama što su poslali dopis u kojem brane klub od lopova i hostoplera.MortemHz je napisao/la: ↑24 jun 2020, 13:15HORDE ZLA
![]()
Samo jedna opaska, treba biti svjestan da ćemo opet europu igrati u Zenici ove godine ali to možemo promijeniti od već sljedeće godine, naravno pod uslovom da pređemo dvije prepreke. Ne bi ja to nazvao poniženjem ali nije ugodno da ideš van svog grada da igraš utakmicu, tako je kako je sa ovim zelenim poremećenim idiotima ali to mi građani mijenjamo od ove godine i to je to. Znam da sam rekao da ne treba o politici na ovoj temi ali trenutno je to aktuelno radi priče o stadionu i samo da još jednom napišem, smrt SDA i ko bude glasao za njih, pogotovo u općini Centar, neka se smatra mrtvim za nas i mislim tako kako sam i napisao.
![]()
Mozda su malo to na kraju zbrzali jer tesko da i ove godine necemo ici u zenicu ako stignemo do 3 pretkola ali ima i dosta dobrih stvari gdje su prozvali nacelnika da nije u stanju da modernizuje stadion i da treba da ga prepusti onome ko to moze a to je nas klub.
86.4K, dosta manje nego što bi neki drugi plaćali.
Ja sam napisao da je ODLICNO saopstenje .Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 13:25Mozda su malo to na kraju zbrzali jer tesko da i ove godine necemo ici u zenicu ako stignemo do 3 pretkola ali ima i dosta dobrih stvari gdje su prozvali nacelnika da nije u stanju da modernizuje stadion i da treba da ga prepusti onome ko to moze a to je nas klub.
Na kraju krajeva uz unfks i njihove akcije cemo puno puno puno lakse doci do cilja a to je Kosevo Sarajevu. Jednostavno oni imaju snagu da pokrenu masu i mene je obradovalo ovo njihovo saopstenje i ako je mozda moglo biti malo spretnije sto ae tice tog kraja
Opet kazem treba se drzati malo vise pozitivnih stvari
Da, prosle sezone, za ovu je vise koliko znam.
Beton je napisao/la: ↑24 jun 2020, 12:06U Bosni dokumenti nešto znače. Vidi se po procesuiranim. Koliko znam u Dinikojevom mandatu je nastao dug od 1,2 miliona, u Bukvinom preko 1,5. Dinokija se doduše i pralo dok je bio u SDA, kako je napustio prestalo se i prati. Bukvu se nikad nije ni pralo zato što je Naša Stranka.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Dave, ErosViverosViv i 54 gosta.