FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 24 jun 2020, 12:59

Pantelija je napisao/la:
24 jun 2020, 12:53
I u zasnje recenice useru odlican perfektan tekst. Sta to uprava moze?
Boze sačuvaj i meni to zapara oči.
Ovaj dopis ili kako se već zove kao da je napisan ono samo reda radi, vidi se i dalje da imaju trzavice prema upravi.
Fakat šta uprava može da uradi.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 24 jun 2020, 13:00

Napapijri je napisao/la:
24 jun 2020, 12:54
@Zip, jesmo sad u sluzbi Musemica ili pravde?
Procitaj zasnje dvije tri recenice pa objasni namaa neupuvenim sta se to moze uraditi da igramo evropu na kosevu?
Hvala
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 jun 2020, 13:01

Znaci opet da racunamo na baklje i velike kazne od UEFE ? Koliko ja skonta ovo. Do igranja evrope ove godine i da sad imamo tolike pare sumnjam da cemo moc sve sto treba osbosobit

Gore pise izvan svake pameti ulagat u stadion akd je opstinski. Dole pise znamo da imate pare pa ulozite. Mozda su dva covjeka pisala :crazy:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 24 jun 2020, 13:02

Pantelija je napisao/la:
idi brani konakovica da nije lopov a svi drugi jesu ,ofiran si malo je reci .....

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 24 jun 2020, 13:05

Hordanjezla1987 je napisao/la:
24 jun 2020, 13:02
Pantelija je napisao/la:
idi brani konakovica da nije lopov a svi drugi jesu ,ofiran si malo je reci .....
Odgovori na pitanje.
Konakovic me ne zanima, npr dosta momaka sa sjevera je u nip. Ja nisam. Hvala.

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 24 jun 2020, 13:06

midzuka je napisao/la:
24 jun 2020, 12:48
KOŠEVO SARAJEVU!

U ime svih navijača Fudbalskog kluba Sarajevo, osjećamo potrebu da se oglasimo povodom Memoranduma o razumijevanju koji je ponuđen našem Klubu od strane Općine Centar, na čelu sa načelnikom Nedžadom Ajnadžićem.

U potpunosti podržavamo odluku Kluba da ne potpiše ovaj dokument koji bi samo produžio višegodišnju agoniju kada je riječ o upravljanju Olimpijskim stadionom Asim Ferhatović Hase. Smatramo da je u pitanju još jedan u nizu pokušaja skupljanja jeftinih političkih poena pred izbore, te očigledno odugovlačenje sa modernizacijom stadiona kako bi gore pomenuti načelnik uzeo još jedan mandat. Zašto se načelnik baš sada sjetio Koševa, kada svi dobro znamo da je na sva zvona pred izbore 2016. godine obećavao stadion koji će zadovoljiti sve neophodne kriterije za odigravanje evropskih i reprezentativnih utakmica? Šta je to urađeno? Osim krečenja zidova i ugradnje čitača karata, apsolutno ništa. Načelnikov prijedlog da FK Sarajevo snosi sve troškove modernizacije stadiona, a da stadion nakon završetka radova ponovo bude pod ingerencijom Općine Centar, zaista vrijeđa zdrav razum. To apsolutno nije konkretan i prihvatljiv prijedlog za rješavanje ovog problema, već samo još jedno u nizu prebacivanja odgovornosti na Klub, popraćeno blaćenjem istog armijom botova u službi stranke.
Načelnika podsjećamo da je Sarajevo gradski klub koji je na Koševu odigrao 1141. utakmicu, a njegova nastojanja da ga otjera van grada i iz matične općine, neće proći ni u ludilu. Gospodine Ajnadžiću, imali ste 4 duge godine da stadionu koji je simbol bh. fudbala obezbijedite barem travnjak pogodan za odigravanje evropskih utakmica, umjesto što ste npr. skršili pola miliona KM na "najmoderniji" trotoar ispred zgrade Predsjedništva. Izmišljanje fantomskih ulagača, makete, obećanja i ostale trivijalnosti kojima ste se bavili, nisu ni vrijedni pomena za ovu priliku... Kada moderno Koševo nije u vašem interesu, dopustite da ga modernim napravi neko ko to zaista i želi.

U ovoj borbi svim snagama stojimo uz FK Sarajevo, čije rukovodstvo podsjećamo na naš stav, koji glasi da igranje domaćih utakmica bilo gdje osim na Koševu, ne dolazi u obzir. Igranje evropske utakmice u Zenici prošlog ljeta, za svakog navijača predstavljalo je poniženje, stoga poručujemo kako Općini, tako i Klubu, da ne želimo biti dovedeni u istu situaciju i ove godine. Načina ima, sredstva postoje to znamo. Vi ste na potezu!
Saopćenje UNFKS Horde Zla.

slika

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 24 jun 2020, 13:08

Pantelija je napisao/la:
24 jun 2020, 13:05
Hordanjezla1987 je napisao/la:
24 jun 2020, 13:02
Pantelija je napisao/la:
Odgovori na pitanje.
Konakovic me ne zanima, npr dosta momaka sa sjevera je u nip. Ja nisam. Hvala.
sta ti znas ko je na sjeveru i ko je u kakvim strankama to je na sjeveru najmanje bitno,ti i nogama i rukama njega branis za kradju u KK Bosni a ako cemo tom se logikom voditi pola istoka je sda....

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 24 jun 2020, 13:14

Pantelija je napisao/la:
Ali i ovo je napredak, nemojte uvijek biti tako negativni.
Otvoreno su se izjasnili protiv ajnadjicevog pokusaja i stali koliko toliko uz upravu.
A vjerujte puno ce biti lakse uzeti Kosevo od ajnadjica ako bude unfks aktivan. Ovo je veliki plus za sve nas sto su i oni krenuli u borbu za Kosevo

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 24 jun 2020, 13:15

Ok. Sve si u pravu. A sad pitanje odgovori sto raju interesuje sta to uprava moze da napravi po pitanju stadiona i da se ne ide u zenici i cime smo to mi ponizeni sto smo isli u zenicu osim onim prekidom.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jun 2020, 13:15

HORDE ZLA

:tokralju:

Samo jedna opaska, treba biti svjestan da ćemo opet europu igrati u Zenici ove godine ali to možemo promijeniti od već sljedeće godine, naravno pod uslovom da pređemo dvije prepreke. Ne bi ja to nazvao poniženjem ali nije ugodno da ideš van svog grada da igraš utakmicu, tako je kako je sa ovim zelenim poremećenim idiotima ali to mi građani mijenjamo od ove godine i to je to. Znam da sam rekao da ne treba o politici na ovoj temi ali trenutno je to aktuelno radi priče o stadionu i samo da još jednom napišem, smrt SDA i ko bude glasao za njih, pogotovo u općini Centar, neka se smatra mrtvim za nas i mislim tako kako sam i napisao.

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 24 jun 2020, 13:22

jel se neko sjeca koliko placamo godisnje kosevo?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 jun 2020, 13:23

MortemHz je napisao/la:
24 jun 2020, 13:15
HORDE ZLA

:tokralju:

Samo jedna opaska, treba biti svjestan da ćemo opet europu igrati u Zenici ove godine ali to možemo promijeniti od već sljedeće godine, naravno pod uslovom da pređemo dvije prepreke. Ne bi ja to nazvao poniženjem ali nije ugodno da ideš van svog grada da igraš utakmicu, tako je kako je sa ovim zelenim poremećenim idiotima ali to mi građani mijenjamo od ove godine i to je to. Znam da sam rekao da ne treba o politici na ovoj temi ali trenutno je to aktuelno radi priče o stadionu i samo da još jednom napišem, smrt SDA i ko bude glasao za njih, pogotovo u općini Centar, neka se smatra mrtvim za nas i mislim tako kako sam i napisao.

slika
E moj Morto dokle smo došli da se obradujemo i klanjamo Hordama što su poslali dopis u kojem brane klub od lopova i hostoplera.
Iz aviona se vidi da to nije to,da i dalje ima podjela i interesa pojedinaca, ako treba i da Nama otjeraju.

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 24 jun 2020, 13:24

Fanimo bi bio top pojačanje već zna ligu u dobroj je formi kod nas bi samo pokazao ono najbolje od sebe bar ja tako mislim
12. igrač kluba iz Titove 38b

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 24 jun 2020, 13:25

Pantelija je napisao/la:
Ok. Sve si u pravu. A sad pitanje odgovori sto raju interesuje sta to uprava moze da napravi po pitanju stadiona i da se ne ide u zenici i cime smo to mi ponizeni sto smo isli u zenicu osim onim prekidom.
Mozda su malo to na kraju zbrzali jer tesko da i ove godine necemo ici u zenicu ako stignemo do 3 pretkola ali ima i dosta dobrih stvari gdje su prozvali nacelnika da nije u stanju da modernizuje stadion i da treba da ga prepusti onome ko to moze a to je nas klub.
Na kraju krajeva uz unfks i njihove akcije cemo puno puno puno lakse doci do cilja a to je Kosevo Sarajevu. Jednostavno oni imaju snagu da pokrenu masu i mene je obradovalo ovo njihovo saopstenje i ako je mozda moglo biti malo spretnije sto ae tice tog kraja
Opet kazem treba se drzati malo vise pozitivnih stvari

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jun 2020, 13:27

AngelDiMaria je napisao/la:
24 jun 2020, 13:22
86.4K, dosta manje nego što bi neki drugi plaćali.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 24 jun 2020, 13:29

Tatamata1946 je napisao/la:
24 jun 2020, 13:25
Pantelija je napisao/la:
Mozda su malo to na kraju zbrzali jer tesko da i ove godine necemo ici u zenicu ako stignemo do 3 pretkola ali ima i dosta dobrih stvari gdje su prozvali nacelnika da nije u stanju da modernizuje stadion i da treba da ga prepusti onome ko to moze a to je nas klub.
Na kraju krajeva uz unfks i njihove akcije cemo puno puno puno lakse doci do cilja a to je Kosevo Sarajevu. Jednostavno oni imaju snagu da pokrenu masu i mene je obradovalo ovo njihovo saopstenje i ako je mozda moglo biti malo spretnije sto ae tice tog kraja
Opet kazem treba se drzati malo vise pozitivnih stvari
Ja sam napisao da je ODLICNO saopstenje .

Mene zanima sta oni znaju a mi ne oko toga da uprava moze da uradi da ne idemo van sarajeva ove godine. Ako je to istina ja cu im prvi sve po spisku.
MortemHz je napisao/la:
24 jun 2020, 13:27
AngelDiMaria je napisao/la:
24 jun 2020, 13:22
86.4K, dosta manje nego što bi neki drugi plaćali.
Da, prosle sezone, za ovu je vise koliko znam.
Uz to placamo i pomocne terene, placamo struju i sve sto se organizacije tice. U biti finansiramo kompletno odrzavanje stadiona.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 jun 2020, 13:29

Kosevo Sarajevu !!!
Bravo za UNFKS

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 24 jun 2020, 13:34

@Pantelija

Pokušat ću ja koliko-toliko dati odgovor na tvoje pitanje. Čini mi se da su u zadnjoj rečenici htjeli reći "ne predajite se, ne odustajte od postizanja dogovora. Koševo nam mora kako-tako biti dato u koncesiju, i hoće im reći da na sve načine izvrše pritisak na retardiranog načelnika pod parolom ne birajte sredstva za ostvarenje krajnjeg cilja."

Eh sad ću se ja nadovezati. Nisam stanovnik općine centar i baš mi puca ramzes za koga će raja glasati. Ono što smatram da je moguće u našoj situaciji a to je iskoristiti ovu predizbornu situaciju. Raja nije glupa, raja nije ćorava. To što 10 botova hvali retarda na fejsu ne znaci da on radi iole dobar posao. Sama reakcija na njihovu verziju memoranduma pokazuje da nemaju 50 ljudi da su ih podržali a to su one qurve što rade u općini i da im nije sda bile bi dame sa magistrale stup-vogošća ili waltera.

Dakle treba ga svim sredstvima napasti. Svakih 5 dana izdavati saopćenje o neradu i neispunjenim obećanjima da mu se pokuša izazvati strah. Njegovih 10 botova ne može biti jače od nekoliko hiljada pravih profila koji stoje uz steanicu FKS. Jednostavno izvršiti pritisak na koji neće moći odgovoriti.
JURIŠ

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 24 jun 2020, 13:42

Trebate napraviti isti onaj bilbord na stadionu što je bio, Ajnadžić i "IZGRADIMO STADION ZAJEDNO", identican ko 2016.
To bi lopovu bio najtezi udarac pred izbore.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 24 jun 2020, 13:44

Beton je napisao/la:
24 jun 2020, 12:06
U Bosni dokumenti nešto znače. Vidi se po procesuiranim. Koliko znam u Dinikojevom mandatu je nastao dug od 1,2 miliona, u Bukvinom preko 1,5. Dinokija se doduše i pralo dok je bio u SDA, kako je napustio prestalo se i prati. Bukvu se nikad nije ni pralo zato što je Naša Stranka.

I onda se raja pita kako je moguće i neprirodno je da "liberali" i "radikali" idu u koaliciju. Ja bih prije rekao da je jako prirodno, imaju dosta "zajednickih poslova". Samo se raji prodaje priča.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Dave, ErosViverosViv i 54 gosta.