Eto njega i Bukve nek odleže Bosnu. Sjebali su najveći gradski brand. Nema smisla amnestirati uhljupe.Pantelija je napisao/la: ↑24 jun 2020, 12:00Da ali do kada? Imao sam priliku vidjeti revizorske izvjestaje i dok je ovaj bio dug je bio poprilicno mal.
Kasnije je enormno rastao. Da li je konakovic uspio prebaciti dug na sljedece dvije godine to je vec pitanje ali po izvjestaju. Je 90% duga nastalo kasnije.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mozemo o tome na nekom drugoj temi, ne bih da spamam. Ali previse politike, pa sam se ukljucio. KK Bosna kao pravno lice ima svoja prava i obaveze, a kao takvo pravne posljedice snozi njeno rukovodstvo. Kako i kada su dugovi nastali, kao i kako je novac utrosen i kada je utrosen mislim da i dalje rukovodstvo odgovara. Amnestirati nekoga iz Uprave ne mozes, jer ne moze ne znat.Pantelija je napisao/la: ↑24 jun 2020, 11:55Po 3 revizorska izvjestaja, svi dugovi nastali u vrijeme gazdovanja direktora asa auto. Od toga dva je slala sda nakon izlaska ovog iz stranke. Bilo je i na sudu ovo.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 11:44Amca007 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 09:59Alaim dobio posao preko SDA uhljeba koja je godinama ubijala nas klub i dovela ga do bankrota. Lazni furaci koji su zivjeli ma racun stare slave, postavljali ljude koji ne znaju postavit sliku na fb a nesto drugo da urade. Fuj gadi mi se svako onaj koji zaokruzi tu bjednu stranku. I onda gumena glava dodje i govori kako treba opet glasat za debila. Sve sami uhljebi. Unistili su Celik, Bosnu, sve sto ima veze sa sportom u ovoj zemlji. Da nisu Kusturica i ostali doveli Tana Bog zna sta bi sa nama bilo. Otjerat sve one koji imaju ikakve veze sa tom mafijaskom strankom..
Čelik je uništio Kasumović, a Bosnu Hadži Konaković. Kao i Slobodu Imamovic. #Samokažem
Poenta je u tome da svi klubovi, kao i Sarajevo, trebaju lagano da idu iz kantonalnog, gradskog, opstinskog u privatno vlasnistvo. To je recept za uspjeh. Sa privatnim kapitalom se niko ne zeza.
Kako je privatna lova uplivala u PL BiH (Sarajevo, Tuzla City, Mladost donekle..) liga je i postala zanimljivija.
Koga dovodite da zamjeni Ahmetovica ?

Ja ti kazem sta dokumenti pokazuju. Nedvosmisleno.Beton je napisao/la: ↑24 jun 2020, 12:01Eto njega i Bukve nek odleže Bosnu. Sjebali su najveći gradski brand. Nema smisla amnestirati uhljupe.Pantelija je napisao/la: ↑24 jun 2020, 12:00Da ali do kada? Imao sam priliku vidjeti revizorske izvjestaje i dok je ovaj bio dug je bio poprilicno mal.
Kasnije je enormno rastao. Da li je konakovic uspio prebaciti dug na sljedece dvije godine to je vec pitanje ali po izvjestaju. Je 90% duga nastalo kasnije.
Vidio sam par dugovanja za plate koda su ronaldo i messi. Takodjer nekim dobavljacima se duguju cifre a znam da su povezani sa ASA.
Sad sta mahala kaze i sta mi mislimo je drugo. Ako je on uvalio u dugove, a izvukao se na dokumentaciji iz toga, mora se priznati da je on genije a ovi poslije idioti 1/1
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
U Bosni dokumenti nešto znače. Vidi se po procesuiranim. Koliko znam u Dinikojevom mandatu je nastao dug od 1,2 miliona, u Bukvinom preko 1,5. Dinokija se doduše i pralo dok je bio u SDA, kako je napustio prestalo se i prati. Bukvu se nikad nije ni pralo zato što je Naša Stranka.
Svi za guranje akademaca a plače se za Markovićem.
Da na toj poziciji nemamo spremnog igrača iz akademije koji više obećava i od Kovačevića razumio bih.
Mozda čovjek nije htio status trećeg golmana, razišli smo se i idemo dalje. Da je neki bog zna kvalitet i nije.
Da na toj poziciji nemamo spremnog igrača iz akademije koji više obećava i od Kovačevića razumio bih.
Mozda čovjek nije htio status trećeg golmana, razišli smo se i idemo dalje. Da je neki bog zna kvalitet i nije.
@Denchi, ti to otvoreno zagovaraš da popijem ban?Denchi je napisao/la: ↑24 jun 2020, 11:21Sta pricas vise s likovima koji elementarne stvari ne poznaju, banuj uljeze ba , brisi , seli na opste, sad im treba crtat....
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Čitao sam baš temu od kona,i vidim pišu prvi sastav i zamjene,pa hajde da i ja to obuhvatim
GK:Kovačević,Dizdarević,Džafić
RB:Hodžić,Hebibović,Šabanović
LB:Pidro,Islamović,(po potrebi Salčin)
CB:Šerbečić,Miličević,Dupovac,Kurdić,Bešić
DM/CM:TSS,Oremuš,Gavrić,Đokanović,(po potrebi Miličević i Kurdić)
CAM:Rahmanović,Mustedanagić,Salčin
LW:Jukić,Velkoski
RW:Tatar,Milanović
CF:Ahmetović,Handžić,Dervišagić
Ispravite me ako sam nešto pogriješio.Fali nam dobar RW,i eventualno neki junior na opciji trećeg LW
U CF,ja bi Handžića jedno vrijeme bacio u treći plan,da vidimo šta može Dervišagić da uradi.Jer je on na svom debiju zabio gol,i mislim da ima potencijala da izraste u golgetera kao Čataković
Na RB trebamo prodati Hebibovića,a Šabanovića poslati na posudbu u MDK.Dovesti dobroga RB,a neka mu Hodžić bude zamjena
Što se tiče LB,tu bi doveo nekog dobrog igrača,koji bi pristao na ugovor od 6 mjeseci dok Pidro ne uđe u formu,ali mislim da možemo proći i bez igrača na toj poziciji.
Što se tiče DM/CM,nema mi logike što pregovaramo s Anelom Hadžićem,kada već imamo sasvim dovoljno igrača na toj poziciji..Ako bi došao Anel,a Gavrić produži ugovor,Đokanovića poslati na posudbu na 6 mjeseci
Ispravite me ako sam nešto pogriješio.Fali nam dobar RW,i eventualno neki junior na opciji trećeg LW
U CF,ja bi Handžića jedno vrijeme bacio u treći plan,da vidimo šta može Dervišagić da uradi.Jer je on na svom debiju zabio gol,i mislim da ima potencijala da izraste u golgetera kao Čataković
Na RB trebamo prodati Hebibovića,a Šabanovića poslati na posudbu u MDK.Dovesti dobroga RB,a neka mu Hodžić bude zamjena
Što se tiče LB,tu bi doveo nekog dobrog igrača,koji bi pristao na ugovor od 6 mjeseci dok Pidro ne uđe u formu,ali mislim da možemo proći i bez igrača na toj poziciji.
Što se tiče DM/CM,nema mi logike što pregovaramo s Anelom Hadžićem,kada već imamo sasvim dovoljno igrača na toj poziciji..Ako bi došao Anel,a Gavrić produži ugovor,Đokanovića poslati na posudbu na 6 mjeseci
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dzafic je bolji od Vladana, doveden je kao prvi golman, nisu skidali Vladana s gola jer ga je krenulo i imao je odlican razvoj kako je stao na gol i dalo mu se sampouzdanje, zatim se Dzafa razbolio, tretmani su mu bili zracenje, koje je sve spustio na nulu, dakle pisao sam atlete vrhunske se nakon takve bolesti i tretmana mogu vratiti na 90% svojih sposobnosti....Dzafa se jos nije skroz vratio, stavljen je na gol u derbiju jer je Vladan imao ozljedu, Husrefova odluka, ne vjerujem da bi je neko drugi donio, jeste dobro motivisati nekog na taj nacin ko je mozda u nekom crnjaku nakon borbe s bolescu ali to je prebitna tekma za tako nesto.....a i okrutno prema momku ako podje po zlu kao sto jeste.....puno je Elvis bolji na golu nego ono sto se vidjelo tada jer kazem nije ni na pola svojih sposobnosti bio.....volio bi da ostane kao iskusan golman u ekipi, cak i da Vladan ode a moguce je sa hoce uskoro....amypitar je napisao/la: ↑24 jun 2020, 11:29Ja opet kontam da pored tog nekog ljudskog aspekta produženje ugovora Dzaficu je dobar marketinški potez za sve igrače koji u budućnosti budu dolazili u nas klub. Nema igrača koji se ne raspita gdje, i kamo dolazi, šta ga čega itd.
Mislim da su u klubu svjesni da Dzafic nije kvalitet za Sarajevo, al ko treći golman može dati ruku.U Evropi ovo nije baš rijetka praksa, da se igrač povrijedi, oboli ,i da mu produže neki ugovor, a da su svjesni da je završio karijeru.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne treba otpisati kone koliko god u haosu bili.Stogodisnjica im ide, dati im ulogu favorita zajedno sa nama, a onda će im pad još teži biti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2020, 12:09Čitao sam baš temu od kona,i vidim pišu prvi sastav i zamjene,pa hajde da i ja to obuhvatim
Na njima je pritisak 8 godina bez pehara, jubilarna ide, sve osim titule njima je rasad sistema.
Treba.amypitar je napisao/la: ↑24 jun 2020, 12:27Ne treba otpisati kone koliko god u haosu bili.Stogodisnjica im ide, dati im ulogu favorita zajedno sa nama, a onda će im pad još teži biti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2020, 12:09Čitao sam baš temu od kona,i vidim pišu prvi sastav i zamjene,pa hajde da i ja to obuhvatim
Na njima je pritisak 8 godina bez pehara, jubilarna ide, sve osim titule njima je rasad sistema.
Iz svih tih razloga.
I treba im se rugati, to je zdravo, inace ce se ufurati i misliti da su klub footballski....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Ocekujem da uskoro procitam da je Husref kriv sto se dzafic razbolio.Denchi je napisao/la: ↑24 jun 2020, 12:19Dzafic je bolji od Vladana, doveden je kao prvi golman, nisu skidali Vladana s gola jer ga je krenulo i imao je odlican razvoj kako je stao na gol i dalo mu se sampouzdanje, zatim se Dzafa razbolio, tretmani su mu bili zracenje, koje je sve spustio na nulu, dakle pisao sam atlete vrhunske se nakon takve bolesti i tretmana mogu vratiti na 90% svojih sposobnosti....Dzafa se jos nije skroz vratio, stavljen je na gol u derbiju jer je Vladan imao ozljedu, Husrefova odluka, ne vjerujem da bi je neko drugi donio, jeste dobro motivisati nekog na taj nacin ko je mozda u nekom crnjaku nakon borbe s bolescu ali to je prebitna tekma za tako nesto.....a i okrutno prema momku ako podje po zlu kao sto jeste.....puno je Elvis bolji na golu nego ono sto se vidjelo tada jer kazem nije ni na pola svojih sposobnosti bio.....volio bi da ostane kao iskusan golman u ekipi, cak i da Vladan ode a moguce je sa hoce uskoro....amypitar je napisao/la: ↑24 jun 2020, 11:29Ja opet kontam da pored tog nekog ljudskog aspekta produženje ugovora Dzaficu je dobar marketinški potez za sve igrače koji u budućnosti budu dolazili u nas klub. Nema igrača koji se ne raspita gdje, i kamo dolazi, šta ga čega itd.
Mislim da su u klubu svjesni da Dzafic nije kvalitet za Sarajevo, al ko treći golman može dati ruku.U Evropi ovo nije baš rijetka praksa, da se igrač povrijedi, oboli ,i da mu produže neki ugovor, a da su svjesni da je završio karijeru.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Naravno da ih ne treba otpisati.Amar je dobar trener i sigurno da će se do kraja boriti na oba fronta.Ali mislim da idalje možemo bez problema uzeti titulu,jer je Marinović odličan trener,a tu je i Jelešković s kojim smo svaki put osvojili tituluamypitar je napisao/la: ↑24 jun 2020, 12:27Ne treba otpisati kone koliko god u haosu bili.Stogodisnjica im ide, dati im ulogu favorita zajedno sa nama, a onda će im pad još teži biti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2020, 12:09Čitao sam baš temu od kona,i vidim pišu prvi sastav i zamjene,pa hajde da i ja to obuhvatim
U završnim pregovorima smo za Fanima
Mortem na aparatima

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma ko je ovaj Pantelija, da se njemu daju revizorski izvjestaji na uvid...?Pantelija je napisao/la: ↑24 jun 2020, 12:00Da ali do kada? Imao sam priliku vidjeti revizorske izvjestaje i dok je ovaj bio dug je bio poprilicno mal.

Ako je istina za Fanima sa njim dobijemo dimenziju više posebno na brzini. Šta nam je čovjek radio zadnju utakmicu na Koševu ono je strašno ,kakvu brzinu i eksplozinost ima. Za mene jedini igrač pored Stilica koji ima mjesta u naših prvih 11GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2020, 12:32Naravno da ih ne treba otpisati.Amar je dobar trener i sigurno da će se do kraja boriti na oba fronta.Ali mislim da idalje možemo bez problema uzeti titulu,jer je Marinović odličan trener,a tu je i Jelešković s kojim smo svaki put osvojili tituluamypitar je napisao/la: ↑24 jun 2020, 12:27Ne treba otpisati kone koliko god u haosu bili.Stogodisnjica im ide, dati im ulogu favorita zajedno sa nama, a onda će im pad još teži biti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2020, 12:09Čitao sam baš temu od kona,i vidim pišu prvi sastav i zamjene,pa hajde da i ja to obuhvatim
U završnim pregovorima smo za Fanima
Mortem na aparatima![]()
Jos bekove i imam ćemo jedan od najjačih igrački kadrova u posleratnoj BIH.
I u zasnje recenice useru odlican perfektan tekst. Sta to uprava moze?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- feniksptica
- Kontakt:
Pa gledaj ovih par likova ovdje. pa niste nesto se raspisali ovako protekla dva dana kad nas je uprava branila od politike i lopova, al zato kad se otjera 4 golman ekipe onda uprava kriva i losa. Koliko se jadni i licemjerni
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
@Zip, jesmo sad u sluzbi Musemica ili pravde?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ako pogledamo realno, nasa ekipa nije bog zna jaca od trenutne vasine i laznihGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2020, 12:09Čitao sam baš temu od kona,i vidim pišu prvi sastav i zamjene,pa hajde da i ja to obuhvatim
Ahmetovic najbolji nas igrac 36 kuka rezerva handzic kao starter nista nije pokazo kao joker je bio dobar
Kova dobar nema zamjene
Serba dobar
Milicevic haj da mu damo prolaznu ocjenu prem da je tu tek tri utakmice (tesko bio povrijeden)
Krste prosjek
Jukic ok
Tatar dobar
Gabric prosjek
Dzokanovic obecava trenutno prosjek
Milanovic nista
Saban prosjek
Hodzic prosjek
Susic recimo da ce bit pod Dobar
Rahmanovic dobar
Pidro povrijeden a bio dobar
Hebibovic prosjek
Kurdic limeni ok za zamjene
Plus ekipa je veoma spora
I meni je to iskreno nelogicno,gore stojis uz njih da se ne ulaze u stadion u ovakvom sad formatu i dogovoru, i dole istim "prijetis" da se moze to srediti .Logicki bas dvosmisleno ali dobro.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.