FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo da ovog Efendica ne uzmu u razmatranje.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Neka ga, da imam kome mater j3bavat sa tribine kad me zena iznervira kod kuce.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Imamo ih vec za toga

Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ako ga naš sportski direktor, a njegov menadžer ne može dovesti, onda ne vidim koga može

Niko, niko, samo Sloboda
Efendic je pljunuo na klub,na grad,u onim utakmicama protiv nas kad je igrao za SG SH(čini mi se kup utakmice).Nisu mu trebale neke stvari,sad da dođe da kaže džaba da igra,treba ga odbiti.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Kelja prava,iguman,efe.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne bi me cudilo da ga uprava vrati...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sretno Bekricu u nastavku karijere,hvala na lijepim potezima,golovima.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
- ASD
- Kontakt:
Sloboda se okreće radu s mladim fudbalerima sa Tuzlanskog kantona, a danas je u prostorijama kluba ugovor potpisao Bakir Sakić.
Radi se o ofanzivcu iz Kalesije rođenom 2001. godine, koji je nastupao za Mladost iz Kikača. Prije nekoliko mjeseci je iz ovog kluba prešao u juniore Slobode, a već danas dobio jednogodišnji ugovor.
Sakić će tokom priprema raditi sa prvim timom i dobiti priliku da se nametne šefu stručnog štaba Gradimiru Crnogorcu, koji je već priključio veliki broj igrača iz omladinskog pogona, kojima će ovo biti ogromno iskustvo.
Radi se o ofanzivcu iz Kalesije rođenom 2001. godine, koji je nastupao za Mladost iz Kikača. Prije nekoliko mjeseci je iz ovog kluba prešao u juniore Slobode, a već danas dobio jednogodišnji ugovor.
Sakić će tokom priprema raditi sa prvim timom i dobiti priliku da se nametne šefu stručnog štaba Gradimiru Crnogorcu, koji je već priključio veliki broj igrača iz omladinskog pogona, kojima će ovo biti ogromno iskustvo.
Puni se ekipa talentima, sto ce bit dobro samo ako se par provjerenih igraca dovede, a ove talente sto ima mjesta sad ostavit a ostalo po kantonu posudit
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ljudi trebaju nam iskusni fudbaleri i po malo ubacivati ove mlade,ja ne znam kako to oni misle izboriti opstanak sa ovom djecom 

Dvije tri sedmice pred kraj prelaznog roka se ekipa upotpunjava sa iskusnijim i kvalitetnijim igracima. Tada i klubovi i igraci kalkulisu do samog kraja cekajuci poziv iz inostranstva.
Edit:
samo Sloboda
To sam o ja isto napisao skoro, nismo mi nikom prva opcija, svi ce probat prvo negdje vani, ako to ne prodje probat kod nas u bolje ekipe ako i to ne prodje onda se mi borimo sa Radnikom, Mladosti, Krupom, olimpikom
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Pa bolje da se borimo sa "djecom" nego sa isluzenim i nezdovoljnim ragama koji nisu uspjeli naci inostrani angazman u drugoj turskoj ili prvoj azerbejdzanskoj ligi.....bice bar interesantnije gledati djecu kako se dokazuju, bar ce se istinski boriti....
🔴⚫️
- Beduin
- Kontakt:
Eto imali smo sad kojekakvih iskusnih pa sekund falilo da ispadnemo, a izgubili smo Civica (makar je borac, pokriva vise pozicija u defanzivi), Prsesa i slicne koje nismo mogli placati zbog Bekrica, Saida i slicnih.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nije to samo slucaj kod nas cijela liga je takva pa i sire. Prvo se ganjaju ino angazmani onda se bira medju nasim klubovimaklasik je napisao/la: ↑24 jun 2020, 12:02To sam o ja isto napisao skoro, nismo mi nikom prva opcija, svi ce probat prvo negdje vani, ako to ne prodje probat kod nas u bolje ekipe ako i to ne prodje onda se mi borimo sa Radnikom, Mladosti, Krupom, olimpikom
samo Sloboda
Pršo, Rustemović i ozbiljan je to već vezni red.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kako ces nekog dovesti koga nisi mogao ni zadrzati

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!