Mislio sam da smo zavrsili s ovom temom
Zonked je napisao/la: ↑21 jun 2020, 20:18
OK 20

nisam siguran da je istina ali et ako ce ti biti lakse nek bude 41-20
Zašto si izbjegao napisati da je Ronaldo u četvrtfinalima 11 komada utrpao slabijim timovima poput Galatesaraj, Apoela, Ajaxa, Porta, Wolfsburga? I to su tebi kao najjači klubovi na svijetu?

Messi je s druge strane zabio samo 1 protiv Shakthara 2012 godine.
"izbjegao" znas koliko me boli ona stvar kome je zabijao a tako i njega sigurno a pogotovo ljude za npr 10 ili 15g. golovi su tu rekordi su tu razlika izmedju njega i drugog na listi je ogromna trofeji su tu i to je jedino bitno lik je derao sve redom sto mu se naslo na putu prema finalima niti je on birao protivnike niti ga interesuje to a ako su tako ti klubovi slabi u toj fazi gdje je omaleni Argentinac u svemu tome
Pa igrao bi i Messi vise utakmica da se malo vise potrudi van Barcelone
Između ostalog Ronaldo je gotov 3 godine stariji od Messija zar ne? Kada se spominje bilo kakva statistika u LP uvijek je to potrebno posebno naglasiti. Messi je poprilično dobar igrač da za 2 sezone zabije 20 komada u LP i da mu poruši sve moguće rekorde koje drži
Zar stvarno mislis da ce Messi igrati duze od Ronalda
i u kojem univerzumu ovakav Messi moze u 2 sezone zabiti 20 golova

daj uozbilji se
Da 6 finala naspram 3 sacekajmo da Messi odigra jos 3 pa cemo lakse uporediti doprinos u finalima ovako nema smisla a i moras priznati 3 finala za navodnog GOAT-a nije bas...
U potpunosti se slažem sa tobom. Isto tako ćemo bgmi morati sačekati i da Messi odigra još 15ak utakmica u nokaut fazi u LP ali po mogućnosti protiv Wolfsburga, Apoela, Galatesaray itd pa ćemo onda moći usporediti njihov doprinos u nokaut fazi. Lijepo je što si sada ipak priznao da ovako nema nikakvog smisla

bgm ces se nacekati da Argentinac skupi jos 15tak nastupa u nokaut fazi cisto sumnjam da mu je ostalo toliko utakmica prije ce Ronaldo napraviti prednost od jos 15 utakmica s obzirom da je to najjace klupsko takmicenje a on je tu dominantan
Jao ankete vam mjerilo ko je bolji igrac

daj pogledaj onda i stanje na društvenim mrežama ko ima vise pratitelja pa nam i to prenesi kao relevantan podatak

Pa zar nije ovaj gore rekao da će svaki realan navijac Atletika Bajerna Liverpula Celzija Junajteda itd reci da je Ronaldo bolji? Odakle mu te informacije? Zar nisu ankete najbolji dokaz za takvo nešto jer u tim anketama mogu glasati svi navijači? Kakve vam sve gluposti neće pasti na pamet
da inace u anketama su svi iskreni i veoma ih ozbiljno shvataju

u takvim stvarima nikog ne interesuje ko je sta ostvario u karijeri nego klasican osjecaj ko mu je drazi a posto je Ronaldo jedan od najomrazenijih igraca planete on ankete gubi i protiv puno slabijih igraca ali eto
"ankete su najbolji dokaz"
Meni je najbolje mjerilo ko je bolji igrač od njih dvojice to što je za vrijeme Ronaldovog boravka Real osvojio tek 2 titule Primere za 9 godina.
on uzimao ligu a ovaj LP ali da ostat ce zal za Primerom
Da li si ti svjestan činjenice da pričamo o fudbaleru koji je u Realu davao po 15,16,17 golova SAMO U JEDNOJ SEZONI lige prvaka, a u reprezentaciji za 15 godina zabije SAMO 16 golova na svim EP i SP? Zar to nije smiješna i sramotna statistika?
OK 16 to je smijesno i sramotno a koliko ima "GOAT" na SP i CA
ovo za tebe vrijedi
Jbg kada ulaziš u raspravu sa mnom moraš dobro paziti šta pišeš
Zonked je napisao/la: ↑21 jun 2020, 16:03
"Da nema potrebe hvaliti igre Messija za Argentinu"
Gdje sam ja to napisao?
Petardaa je napisao/la: ↑21 jun 2020, 11:15
Nikada neću hvaliti Messijeve igre u reprezentaciji

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona