Ma narod je glup, da se ne lazemo i ne tjesimo. Jeftin i glup.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 23 jun 2020, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
ma Napoli je nebitan, sto se Serie A tice, bit ce nam bitan samo u LP, i to ako Vardar dobije licencu, ali otom potom, treba sacekati da vidimo sta ce se desiti s njima, valjda ce krajem ovog tj pocetkom sljedeceg mjeseca zvanicno biti odluka dobijaju li ili ne dobijaju licencu, pa dotad samo Armeniju i Albaniju pratitiHistoricar je napisao/la: ↑23 jun 2020, 22:04Ne kontam, zašto je sad, bitan plasman Napolija, u Seriji A ?

Pyro is not a crime !
Napoli može max na 4 mjesto ne znam po čemu nam je on bitan ako je Vardar ostao bez licence ali hajd moramo mi pitari malo da trolamoTHEC je napisao/la: ↑23 jun 2020, 22:31ma Napoli je nebitan, sto se Serie A tice, bit ce nam bitan samo u LP, i to ako Vardar dobije licencu, ali otom potom, treba sacekati da vidimo sta ce se desiti s njima, valjda ce krajem ovog tj pocetkom sljedeceg mjeseca zvanicno biti odluka dobijaju li ili ne dobijaju licencu, pa dotad samo Armeniju i Albaniju pratitiHistoricar je napisao/la: ↑23 jun 2020, 22:04Ne kontam, zašto je sad, bitan plasman Napolija, u Seriji A ?![]()
FKS
-
- Kontakt:
Ararat A. - 5 bodova ispred Alskertahamsik je napisao/la: ↑23 jun 2020, 22:34Napoli može max na 4 mjesto ne znam po čemu nam je on bitan ako je Vardar ostao bez licence ali hajd moramo mi pitari malo da trolamoTHEC je napisao/la: ↑23 jun 2020, 22:31ma Napoli je nebitan, sto se Serie A tice, bit ce nam bitan samo u LP, i to ako Vardar dobije licencu, ali otom potom, treba sacekati da vidimo sta ce se desiti s njima, valjda ce krajem ovog tj pocetkom sljedeceg mjeseca zvanicno biti odluka dobijaju li ili ne dobijaju licencu, pa dotad samo Armeniju i Albaniju pratitiHistoricar je napisao/la: ↑23 jun 2020, 22:04
Ne kontam, zašto je sad, bitan plasman Napolija, u Seriji A ?![]()
Tirana - 9 bodova ispred Kukesia
Vardar - samo mu čudo donosi licencu
Atletico Madrid - 100 % završava u Top 4 u Primeri
Juventus - apsolutni favorit protiv Lyona (kojem će utakmica u Torinu, biti prva nakon pet mjeseci)
Barcelona - realno, favoriti su kuči, protiv Napolia, do tada će se, oporavljeni Suarez, vratiti u staru formu.
-
- Kontakt:
Pola priprema a nema pojacanja kuknjava
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Sramota, a kone dovele, Hajrića iz Lokerena i starog lisca, Bekrića

ma tesko da Napoli moze do 4 mjesta u ligi al svakako to nije toliko bitno, Vardar jos uvijek nije zvanicno ostao bez licence(tj ulozena je zalba i Uefa im je dala rok misllim do 30. Juna) pa ne mozemo biti 100% sigurni da je to gotova stvar, zato sacekajmo, ako se ne daj Boze ipak desi da dobiju licencu onda cemo razmisljati o Napoliju,Lyonu i ostalima a iskreno se nadam da nece biti potrebe
Pyro is not a crime !
Za ligu sam siguran da će biti 4 mjesto Martens produžio ugovor odmah je atmosfera bolja evo i Lozano se pokreno zabio protiv Verone dosta dobar tim... Protiv barce nema šanse nikakve iako sam simpatizer tog kluba ali nema šanseTHEC je napisao/la: ↑23 jun 2020, 22:55ma tesko da Napoli moze do 4 mjesta u ligi al svakako to nije toliko bitno, Vardar jos uvijek nije zvanicno ostao bez licence pa ne mozemo biti 100% sigurni da je to gotova stvar, zato sacekajmo, ako se ne daj Boze ipak desi da dobiju licencu onda cemo razmisljati o Napoliju,Lyonu i ostalima a iskreno se nadam da nece biti potrebe
FKS
-
- Kontakt:
Gledam opet se pojačava oprez od corone neke zemlje opet imaju rast bolesnih, valjda nece uticati na LP i narednu sezonu.
Mislim da nikakvih prekida nece vise biti, sto se tice corone u svijetu!
Ogromni su gubici, ni najace ekonomije ne mogu podnijeti.
Razumijem da se treba voditi reda o svemu i ne izlagati ni sebe ni druge, ali ovo je sve pretjerano!
Ogromni su gubici, ni najace ekonomije ne mogu podnijeti.
Razumijem da se treba voditi reda o svemu i ne izlagati ni sebe ni druge, ali ovo je sve pretjerano!
Ja od 40 ljudi za koje sam cuo da imaju koronu 30 ih nije imalo nikakve simptome. Onekih 10ak dan dva temperaturu..smijesno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Joj ovih sportsport.ba
Cuj pola Konjica navija za Kmelju pola za Velez
Evo ja sam rođen,odrastao i živim u Konjicu a navijam za Sarajevo
Ko tu koga ****
Cuj pola Konjica navija za Kmelju pola za Velez
Evo ja sam rođen,odrastao i živim u Konjicu a navijam za Sarajevo
Ko tu koga ****
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ma znam ih dosta sto su bili, **** me svak ako znaju nabrojat njihova 3 igraca. A drugi tipovi koji su bili su Instagram navijaci,dosli da se uslikaju i ide story i emoji plavo i bijelo srce. Treci tipovi su oni kao navijam za Zelju, mrzim Sarajevo ovo ono, kriza rezultata kazu ma nisam ja ni za kog,nasa liga losa
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Udjem na temu PL Općenito, i zgadi mi se sve, kakvi botovi i sta sve pisu...
Puhni Israfile vrijeme je
Puhni Israfile vrijeme je

- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo se ti zavaravaj.. Glup kao i prije četiri, kao i prije osam, kao i prije dvanaest godina. Ne vidim ni trunku nekog napretka i prosperiteta niti u jednom segmentu.
Gdje su fotke i materijali s treninga, ebote ja zaboravio da su uopšte pripreme u tijeku. Opet počeli fušeriti, zaruži ih @GiS.

Ma spavajte sunce vam, nema nikakvog pojačanja, kako se ložite tako lako..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Hvala ode spavatiAlfredNobel je napisao/la: ↑23 jun 2020, 23:42Samo se ti zavaravaj.. Glup kao i prije četiri, kao i prije osam, kao i prije dvanaest godina. Ne vidim ni trunku nekog napretka i prosperiteta niti u jednom segmentu.
Gdje su fotke i materijali s treninga, ebote ja zaboravio da su uopšte pripreme u tijeku. Opet počeli fušeriti, zaruži ih @GiS.
Ma spavajte sunce vam, nema nikakvog pojačanja, kako se ložite tako lako..
FKS
-
- Kontakt:
Treba vidjet Hilmu Gutića dobar je za rotacije