NK Zvijezda Gradačac

DeColo19
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la DeColo19 » 18 jun 2020, 22:42

Nama je izgleda jedini problem u klubu salda covjek koji je tu uvijek a radi za kiriki, licno ga ne poznajem al sam iz pouzdanih izvora cuo da čovjek radi dole za 200-300 km
Mi smo šampioni kad treba koga popljuvat i kritikovat a niko nista da uradi da bude bolje.

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 19 jun 2020, 11:20

DeColo19 je napisao/la:
18 jun 2020, 22:42
Nama je izgleda jedini problem u klubu salda covjek koji je tu uvijek a radi za kiriki, licno ga ne poznajem al sam iz pouzdanih izvora cuo da čovjek radi dole za 200-300 km
Mi smo šampioni kad treba koga popljuvat i kritikovat a niko nista da uradi da bude bolje.
Da da on radi za siću ajd molim te objasni mi zašto laže da nisu legle pare od opštine jesil se zapitao gdje su te pare. To su priče za malu djecu da je on tu iz ljubavi pa bolan on je u svom selu prodo pola donacije koja je stigla u klub. Ostavit par ljudi dole ove uhljebe otjerat po mogućnosti zabranit ulaz na stadion.

DeColo19
Kontakt:

Post Postao/la DeColo19 » 19 jun 2020, 20:54

Dajte ba konkretne dokaze mani te mahalske priče rekla kazala. Ja cu prvi popljuvat sve i jednog ko radi protiv zvijezde al uz dokaze naravno. Nece niko zvijezdu da preuzme ljudi budite svjesni toga ova bi uprava odstupila al kome ces je ostavit kad niko nece da uzme ekipu

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 19 jun 2020, 23:19

Vijeća ekipa već koja će preuzeti Zvijedzu kao i svake godine. Gurnu radnu grupu budale koje vole Zvijezdu tipa mene a kasnije naprave papir i daju predsjedniku skupštine, ja ne želim da iznosim ništa protiv salde nek radi sta hoće a vjeruj da kad sam ga pljuvao i iznosi istine šutili ste svi ko zadnje čkepi... a imam i sada i dokaze i ljude svi dole trentutno u klubu su žrtvena janjad... održali su klub i svaka im cast... a uprava nova je već formirana samo da ucjene GRAd i načelnika Ensar i kompanija... ne brinite se za budućnost Zvijezde

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 20 jun 2020, 06:11

Ja sam drug dao i dokaz javi se u pp pa cu ti poslat slike sta on pise igracima. Ajd ti meni objasni gdje su nestale pare ajd mozda ih čuvaju da vide sta ce vrad odlučit. Ja sam zadovoljan ovom upravom samo mi se ponasanje salde nesviđa

DeColo19
Kontakt:

Post Postao/la DeColo19 » 20 jun 2020, 14:02

Mozda ako se potpise reprogram mozda i stanemo na zdrave noge, volio bih samo da prije tog potpisivanja da se uradi neka revizija da se vidi ko je napravio koliki dug pa da znamo koga da pljujemo da ih ne stavljamo sve u isti koš 😂

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 20 jun 2020, 15:33

Sluso sam i gledo izlaganje predsjednika i odma da kazem svaka cast ljudima koji su ulagali svoj novac u klub naravno i gradonačelniku koji je omogućio da i grad izdvaja novac za Zvijezdu mogo je komotno preusmjerio i u neki drugi sport. Ja bi napravio analizu rezultatsku u posljednjih godinu dvije. Spominju se nasa djeca cuj 200 djece a kolko se zna glavni udar je bas bio na taj omladinskih pogon pa cu nabrojati prvo se sklanja trener kadeta Goran jedan vrijedan momak pravi profesionalac koji trenutno radi u Kini kao trener znaci da nesto vrijedi, sledeci Denis Taletovic trener koji je stvarao jednu juniorsku ekipu koja je trebala uc u Pl znaci mice se i on, sledeci koji je na udaru je trener Ismet Mulavdic Mrki vjerovatno najbolji igrac Zvijezde svih vremena on je stvarao jednu dobru kadetsku selekciju i njemu neki Mile saopstava da nije vise trener, na kraju se mice i vojnik Zvijezde Amir Klopic koji je vodio juniorsku selekciju bez ijedne nerijesene i bez i jednog poraza i pred samu zavrsnicu za ulazak sklanja se i on i u zavrsnicu debakl juniora Zvijezde koji je neobjasnjiv i dan danas, nedugo Klopic odlazi skroz iz kluba. Ovo sam iznio jer se spominje 200 djece koju su trenirali dva trenera vjerovatno podobna i na kraju za rezultat se ima da po prvi put ove godine juniori nisu otisli u zavrsnicu, kadeti su isto tako drugi na tabeli nisu prvi a ostale mladje selekcije jos losije. Sto se prvog tima tice 9 mjesto sa ogromnim brojem igraca sa strane za nase bosanske uslove i ko zna kako bi na kraju bilo da se nastavilo prvenstvo bil nas ti stranci prodali koju utakmicu pa da na kraju ispanemo a dugovi ovoliki. Ovo je samo moje misljenje i osvrt na trenutnu situaciju

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 20 jun 2020, 16:08

Ljudi moji mi smo prodali juniorsko finale za ulazak u PL.
Za mene je to sasvim dovoljna analiza. O cemu dalje da pricamo? Zamisli kako je kada djeci koja su na samom pocetku karijere udje neki usljo i kaze da najvazniju utakmicu sezone moraju izgubiti.
Ko god je ucestvovao u tako necemu i onaj koji je pristao na to umjesto da se digne protiv toga (trener), ne smije vise igrati nikakvu ulogu u onom klubu. Kod god je ucestvovao u pustanju utakmica Iskri, Travniku, Slavenu i Olimpiku ne smije vise nikada uci na onaj stadion, sem na tribine.
Kada se ukljuce ljudi od kojih ce klub imati korist, a ne oni koji samo uzimaju, tek onda mozemo naprijed. Sve ostalo je produzavanje agonije i siguran put ka gasenju kluba.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 20 jun 2020, 16:53

SMR187 je napisao/la:
20 jun 2020, 16:08
Ljudi moji mi smo prodali juniorsko finale za ulazak u PL.
Za mene je to sasvim dovoljna analiza. O cemu dalje da pricamo? Zamisli kako je kada djeci koja su na samom pocetku karijere udje neki usljo i kaze da najvazniju utakmicu sezone moraju izgubiti.
Ko god je ucestvovao u tako necemu i onaj koji je pristao na to umjesto da se digne protiv toga (trener), ne smije vise igrati nikakvu ulogu u onom klubu. Kod god je ucestvovao u pustanju utakmica Iskri, Travniku, Slavenu i Olimpiku ne smije vise nikada uci na onaj stadion, sem na tribine.
Kada se ukljuce ljudi od kojih ce klub imati korist, a ne oni koji samo uzimaju, tek onda mozemo naprijed. Sve ostalo je produzavanje agonije i siguran put ka gasenju kluba.
Dijelim tvoje misljenje u potpunosti važnije je ovo sto si ti napisao hiljadu puta od dizanja ruku vijecnjika

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 20 jun 2020, 19:35

Ljudi mocic prica kako opstina nije uplatila transu zvijezdi.i ako je 20000 obecano -26% sto on prica nije 13000 nego 14800, zar vi u upravi nemozete skupit 5000 km pa da se isplate igraci.lahko je se igrat menadjera sa opstinskim parama...ajmo baje nemojte davat pozajmice,pa cim dodje naknada za treniranje sebi vracate..nurdo posudio 300 000.pa on je bio predsjednik kluba.zaduzio klub u poreskoj.daj da se izadje u javnost od 2013 do 2019.koliko po godinama ima duga.koliko je koja uprava napravila...iznesite to.nije samo salda u tome sve kriv...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 22 jun 2020, 10:24

Hasukić u Slobodi.

DeColo19
Kontakt:

Post Postao/la DeColo19 » 22 jun 2020, 16:28

I tu krece njegov kraj, zavrsit ce na kraju kao i onaj mali u zelji na kojekakvim pozajmicama i onda bosna mionica kao kruna karijere 😁

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 22 jun 2020, 18:11

DeColo19 je napisao/la:
22 jun 2020, 16:28
I tu krece njegov kraj, zavrsit ce na kraju kao i onaj mali u zelji na kojekakvim pozajmicama i onda bosna mionica kao kruna karijere 😁
Na osnovu cega to mislis?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

DeColo19
Kontakt:

Post Postao/la DeColo19 » 22 jun 2020, 19:55

SMR187 je napisao/la:
22 jun 2020, 18:11
DeColo19 je napisao/la:
22 jun 2020, 16:28
Na osnovu cega to mislis?
Pa zato sto on nema mjesta u slobodi, kod nas je igrao samo zato sto je do 21 god.. Za mladog igraca je bolje da igra a ovako ce sjedit na klupi i zato to mislim.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 22 jun 2020, 23:27

Pa nabroji 5 igraca koji su prosle sezone zabili vise golova od njega? Samo ove sezone je zabio oko 5 golova, a prosle sezone oko 10.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 23 jun 2020, 06:12

SMR187 je napisao/la:
22 jun 2020, 23:27
Pa nabroji 5 igraca koji su prosle sezone zabili vise golova od njega? Samo ove sezone je zabio oko 5 golova, a prosle sezone oko 10.
Neseri

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 23 jun 2020, 11:25

"Neserem"
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 23 jun 2020, 18:07

Sutra sedmi dan do kad je bio rok da se sazove vanredna sjednica opstinskog vijeca na kojoj bi se trebalo odluciti sta dalje. A nasi laganini boli ih racku. Vecina prvoligaskih ekipa pocinju sa pripremama. A mi ne znamo ni gdje smo posli ni gdje dosli.
Šalda velicanstveni i ekipa polako rastjeruju i ono malo igraca sto je bilo voljno ostat.
Ja ne znam jel taj covjek koga sta zaduzio ili zna nesto sto ne bi trebao pa ga nesmiju šutnut.
Čistku treba pod hitno u klubu bez obzira sta se odlucilo o sudbini kluba.

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 23 jun 2020, 20:37

Četvrtak sjednica
Četvrtak reprogram :opaopa:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 23 jun 2020, 21:51

Mirza kovac ????

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.