Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: Juventus FC
PoCerace oni njega motkom za 80 milki..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- JarnoTrulli
- tuzlak1987
- Kontakt:
Work Rate minus 20.
Jel se ovo kod Hameta obuko?
Jel se ovo kod Hameta obuko?
80 miliona dati za ovog je u rangu transfera Malake 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- tuzlak1987
- Kontakt:
Brazilcima karijera traje do 29. godine. Nakon toga im qrcobolja stvara veliku zelju za povratak u domovinu, a ni vrijeme nije neko.
Svjedoci smo Alex Sandra, od kada je dosao u Juventus misli samo kako izvuci vise para, ni sjena igraca iz prve sezone. Postao je dizelas, a prvu sezonu je bio nas najprodorniji igrac.
Douglas Costa, njega za dvije godine mogu zamisliti samo u Kini ili Brazilu, ako ne to onda je prestao igrati.
Svjedoci smo Alex Sandra, od kada je dosao u Juventus misli samo kako izvuci vise para, ni sjena igraca iz prve sezone. Postao je dizelas, a prvu sezonu je bio nas najprodorniji igrac.
Douglas Costa, njega za dvije godine mogu zamisliti samo u Kini ili Brazilu, ako ne to onda je prestao igrati.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:
Peglanje knjiga ili ne ja ne vidim ništa pozitivno u ovoj razmjeni.
Lijen je, mekan, podložan ozljedama i igra ispod očekivanja u okruženju koje kao voli i gdje hoće da bude. Jedva čekam da ga vidim negdje gdje su ga otjerali i gdje neće da bude...
Šta se desilo sa politikom dovođenja igrača s visokim karakterom, provođenja vremena s njihovom porodicom, pažljivog biranja itd. Zadnjih par godina čisto nabacivanje. Krivio sam dosad Paraticija i Nedveda, ali Agnelli je šef i on ili zahtjeva ovo ili mu je svejedno da gleda i sjedi na rukama. Bar bi on trebao znati neke vrijednosti.
Arthur je došao u Barcu prije dvije godine za 30m. Odigrao 3900 minuta, 4 gola i 6 asistencija. Pjanić u svojoj najgoroj sezoni 2900 minuta, 3 gola i 4 asistencije. Kojom logikom je Arthuru rasla vrijednost do te mjere da Juventus mora nadoplatiti bilo šta?
Zamijenit ćemo mekanog, lijenog veznog igrača koji igra ispod očekivanja za 7 godina mlađeg mekanog, lijenog veznog igrača koji igra ispod očekivanja i još je često u bolnici. Neko će reći da je razlika od 7 godina pozitivna, a ja vidim problem da se momak koji treba u najbolje godine ući ponaša kao čovjek u zadnjoj 1/3 karijere.
Da nema druge alternative pa hajd. Ali Aouar čeka za mizernih 50m, a Aulas bukvalno moli mjesecima za Matuidija. Troduplo bolji, vrijedniji igrač ali daj nam ljenčugu od Brazilca. Treba Costi drugar za izlete u Pariz.
Lijen je, mekan, podložan ozljedama i igra ispod očekivanja u okruženju koje kao voli i gdje hoće da bude. Jedva čekam da ga vidim negdje gdje su ga otjerali i gdje neće da bude...
Šta se desilo sa politikom dovođenja igrača s visokim karakterom, provođenja vremena s njihovom porodicom, pažljivog biranja itd. Zadnjih par godina čisto nabacivanje. Krivio sam dosad Paraticija i Nedveda, ali Agnelli je šef i on ili zahtjeva ovo ili mu je svejedno da gleda i sjedi na rukama. Bar bi on trebao znati neke vrijednosti.
Arthur je došao u Barcu prije dvije godine za 30m. Odigrao 3900 minuta, 4 gola i 6 asistencija. Pjanić u svojoj najgoroj sezoni 2900 minuta, 3 gola i 4 asistencije. Kojom logikom je Arthuru rasla vrijednost do te mjere da Juventus mora nadoplatiti bilo šta?
Zamijenit ćemo mekanog, lijenog veznog igrača koji igra ispod očekivanja za 7 godina mlađeg mekanog, lijenog veznog igrača koji igra ispod očekivanja i još je često u bolnici. Neko će reći da je razlika od 7 godina pozitivna, a ja vidim problem da se momak koji treba u najbolje godine ući ponaša kao čovjek u zadnjoj 1/3 karijere.
Da nema druge alternative pa hajd. Ali Aouar čeka za mizernih 50m, a Aulas bukvalno moli mjesecima za Matuidija. Troduplo bolji, vrijedniji igrač ali daj nam ljenčugu od Brazilca. Treba Costi drugar za izlete u Pariz.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
I ja ne vidim Arthura kao pametan posao a upravi vec godinama ne vjerujem da mogu dodati kako vjerujem da oni znaju sta rade.
Eto kakvog je igraca Sarri napravio od Pjanica. Prva godina prilagodbe i druga godina odma prilika da bude najbolji na svijetu i bori se za ligu prvaka
U barci ce doci do one kvote od 3000 dodavanja po utakmici, kao sto je i najavljivao. Nema sta haha

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Da li je opravdao cijenu od 30 i kusur miliona? DA
Da li je omogucio zaradu od jos 30tak za klub? DA
Da li je vjerodostojno zamjenio Pirla i omogucio da se igra gradi oko njega? NE
Trebalo se ici sa Verattijem na vrijeme, kad je imao 19-20 i govorio da zeli igrati za Juve, a nama bilo zao dati 18mil.
S toga nam slijedi grcevitost. Da je trener Allegri, rekao bih 0 sansi za LP jer se igra na jednu utakmicu, a on je majstor na dvije. Ali posto je Sarri, ko zna, mozda odemo kroz jos jednu-dvije runde na ludu srecu jer je jedna tekma.
Da li je omogucio zaradu od jos 30tak za klub? DA
Da li je vjerodostojno zamjenio Pirla i omogucio da se igra gradi oko njega? NE
Trebalo se ici sa Verattijem na vrijeme, kad je imao 19-20 i govorio da zeli igrati za Juve, a nama bilo zao dati 18mil.
S toga nam slijedi grcevitost. Da je trener Allegri, rekao bih 0 sansi za LP jer se igra na jednu utakmicu, a on je majstor na dvije. Ali posto je Sarri, ko zna, mozda odemo kroz jos jednu-dvije runde na ludu srecu jer je jedna tekma.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- IlPrincipino
- Kontakt:
80 miliona i plata od 8 miliona? Pa ni slučajno da vrijedi toliko. Mogli dva igrača kupiti za te pare i dvije plate omogućiti.
Ponovo se javlja onaj prvi problem.(Paratici)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja bih volio vidjeti Rabiota na Pjanicevoj poziciji, iako je momak nikakav karakter, tu ima prirodne predispozicije da bude bas strasan. A Arthur ako dodje nek se bori lijevo za mjesto s Ramseyem, svakako je to neka njegova najbolja pozicija. Desno moramo dovesti konkurenciju Bentancuru, jer u Khediri ne znam koliko ima hljeba trenutno. Vidjecemo sta ce se desavati dalje, ali ovo sto pisu, 80m za Arthura, svakako djeluje sumjivo i napuhano, iako je momak nesumnjivo talentovan.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- forza_juve
- Kontakt:
Ja bih volio da otjeraju Rabiota pa onda sljedeci nogu da dobije vjeciti talent Benta i onda redom, Khedira, Matuidi, Danilo i tako dalje. Ali to su samo puste zelje
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
I ja sam navijao da dovedu Aouara, baš mi se sviđa taj igrač. Ovaj brazilski fičfirić mi od starta djeluje kao li-la. Niđe veze i pare i plata... Nisam nešto pratio Barcu ovo zadnje vrijeme i meni je totalno nepoznat, igra, dueli, znanje...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- IlPrincipino
- Kontakt:
Juventus je pitao Arsenala za dostupnost Aubameyanga(Le10Sport)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Izgleda da se ima za bacatiIlPrincipino je napisao/la: ↑25 jun 2020, 07:0480 miliona i plata od 8 miliona? Pa ni slučajno da vrijedi toliko. Mogli dva igrača kupiti za te pare i dvije plate omogućiti.

- JarnoTrulli
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Burberry46
- Kontakt:
Cuj Arthur 80 mil i jos i brazilac a znamo da nikad nisu ostavili trag u Juventusu.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.