odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Vala Lacoste im je srednja žalost, bar u mom slučaju, zato otiđi i provjeri uživo koliko možeš kakve su tene koje bi uzeo
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sviđa mi se kako su promijenili ovaj glavni default logo taman dovoljno da su osjetili potrebu da zveknu još jedan naprijed u slučaju da neko ne skonta da je nike u pitanju
Meni taj prednji logo totalno kvari čitavu, inače prelijepu patiku.

I ovaj zadnji logo su usrali, bar meni
napise Virgil "AIR" i eto ga jos jedan modelDonnie Darko je napisao/la: ↑23 jun 2020, 14:24Sviđa mi se kako su promijenili ovaj glavni default logo taman dovoljno da su osjetili potrebu da zveknu još jedan naprijed u slučaju da neko ne skonta da je nike u pitanju![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Da se složimo. Još da je AdidasDonnie Darko je napisao/la: ↑23 jun 2020, 14:24Sviđa mi se kako su promijenili ovaj glavni default logo taman dovoljno da su osjetili potrebu da zveknu još jedan naprijed u slučaju da neko ne skonta da je nike u pitanju![]()

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

samo klasika, nikakve te fuzije tri znaka i ostale gluposti
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- PovratakKralja
- Kontakt:
Ko još nosi adidas patike ?
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Narucio sam nesto sa Sportvisiona sinoć, sad kako sam skontao trebam da cekam neku potvrdu na email i tek onda kad vam dodje znaci da je spremna posiljka. Koliko se dugo to ceka zanima me, kakva su vasa iskustva? (prvi put narucujem)
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Obicno cekas 2 dana, a ako si narucio vise artikala kojih nema u jednoj radnji, onda se ceka maksimalno 4 dana. Uglavnom, ako imaju na stanju to sto si narucio, doci ce ti do kraja sedmice aBd.
Hvala ti puno, malo sam citao komentare i postove ovdje po ovom forumu, dosta ih i "pljuje" po sportvisionu, kakva su tvoja iskustva?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
U zadnja 3-4 mjeseca sam imao sigurno preko 20 narudzbi iz svih tih nasih sportskih radnji (SV, SR, IS, Juventa i Djak sport) i generalno imam samo pozitivna iskustva sa svima. Ja obicno nemam u planu nesto sto cu kupiti, vec naletim na snizenja na internetu u nekoj od tih radnji i narucim to sto mi zapadne za oko. Jednom su mi iz Juvente naplatili trenerke po nesnizenoj cijeni, ali sam ih odmah zvao, na mail im poslao broj racuna i uredno su mi poslali visak novca. Djak mi je isto jednom poslao 2 umjesto 3 majice, a ja kuriru platio sve 3. I njih sam odmah zvao, a oni su mi isti dan poslali i trecu majicu. Plus su me malo poslije toga ponovo nazvali, izvinili se jos jednom i rekli da ce mi u paket ubaciti karticu od 20% snizenja koja vazi do kraja godine.
SV generalno zna biti skup, ali i tu se na snizenju moze naci dobrih stvari. Sto se tice kvaliteta robe, sigurno da nama ne dolazi ona najbolja koja postoji, ali bar ja u BiH ne znam gdje ima kvalitetnija sportska oprema od one koju oni nude.
Ghuraba je napisao/la: ↑07 jul 2020, 14:59U zadnja 3-4 mjeseca sam imao sigurno preko 20 narudzbi iz svih tih nasih sportskih radnji (SV, SR, IS, Juventa i Djak sport) i generalno imam samo pozitivna iskustva sa svima. Ja obicno nemam u planu nesto sto cu kupiti, vec naletim na snizenja na internetu u nekoj od tih radnji i narucim to sto mi zapadne za oko. Jednom su mi iz Juvente naplatili trenerke po nesnizenoj cijeni, ali sam ih odmah zvao, na mail im poslao broj racuna i uredno su mi poslali visak novca. Djak mi je isto jednom poslao 2 umjesto 3 majice, a ja kuriru platio sve 3. I njih sam odmah zvao, a oni su mi isti dan poslali i trecu majicu. Plus su me malo poslije toga ponovo nazvali, izvinili se jos jednom i rekli da ce mi u paket ubaciti karticu od 20% snizenja koja vazi do kraja godine.
SV generalno zna biti skup, ali i tu se na snizenju moze naci dobrih stvari. Sto se tice kvaliteta robe, sigurno da nama ne dolazi ona najbolja koja postoji, ali bar ja u BiH ne znam gdje ima kvalitetnija sportska oprema od one koju oni nude.
Hvala ti još jednom na opširnom objašnjenju

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Patike sigurno kvalitetnije u IN Sportu sto se tice Sarajeva i SV. Majice Djak ima po realnim cijenama za razliku od Sv,SportRealit kronos i Lonsdale. Patike jeftinije od Visiona imaju i Juventa i Djak i Sportreality.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
A realno, kada su u pitanju majice, odeš u Waikiki, NewYorker i slično i kupiš ko hadžo.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ovaj Factcool, jel ima svoju radnju ili samo online prodaja?
Vidim imaju dostupne ove jedne patikice sto ganjam, pa kontam da ulovim, ali ne mogu im naci lokaciju, vidim samo radno vrijeme. Sad se dvoumim izmedju dva broja, a ne znam kakva je peglancija sa vracanjem.
Vidim imaju dostupne ove jedne patikice sto ganjam, pa kontam da ulovim, ali ne mogu im naci lokaciju, vidim samo radno vrijeme. Sad se dvoumim izmedju dva broja, a ne znam kakva je peglancija sa vracanjem.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ja sam im vracao par puta robu, nisam mijenjao vec trazio povrat novca, u roku dan-dva uplate na racunQUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑14 jul 2020, 20:31ovaj Factcool, jel ima svoju radnju ili samo online prodaja?
nemaju radnju, ali imaju kao neko sjediste u blizini Bosnala, ustvari samo sobica sa tetom na telefonu i tu vracas robu

Don't believe the hype.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a ne moze se nikako drugacije isprobati, nego moram ovako naruciti, pa ako ne bude odgovaralo onda zamjeniti?akisarajevo92 je napisao/la: ↑14 jul 2020, 20:45ja sam im vracao par puta robu, nisam mijenjao vec trazio povrat novca, u roku dan-dva uplate na racunQUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑14 jul 2020, 20:31ovaj Factcool, jel ima svoju radnju ili samo online prodaja?
nemaju radnju, ali imaju kao neko sjediste u blizini Bosnala, ustvari samo sobica sa tetom na telefonu i tu vracas robu![]()
kad si vracao robu, vidim da rade do 4 sta samo radnim danima, ni to mi ne odgovara jer radim do 5
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], tutankamon1905 i 13 gostiju.