I Titina biografija je puna benignih i nimalo benignih stvari koje se nisu za pohvaliti, samo to što nije dozvoljavao nikakvo drugo političko djelovanje ili mišljenje od vladajućeg bi ga trebalo isključivati kao kandidata za ulicu u bilo kojem društvu koje njeguje vrijednosti slobode.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
De da budemo načisto. Tito nije benigna ličnost. Ali nije ni u službi zla. A ti Drape budi apolgeta ustaštva, posebno mUstaštva ali nemoj se kriti iza jednakosti i covjekoljublja, priznaj ko Džeki da ti porodica ima teroristički mladomuslimanski background.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ja se ne krijem ni iz čega niti tražim od nekog da priznaje kakav mu porodica ima backround. Sa svojim stavovima sam vrlo miran i zabrinut ću se tek kad budem na strani onih koji podržavaju ubijanje bez suđenja.
NDH je inače sudila komuniste, Srbe, Židove i Rome

Nullius in verba
Niko i ne dovodi u pitanje zločinački karakter ustaša i Pavelića. Ako je Titin režim bio tako dobar, onda svim ovim koji pljuju trenutnu vlast treba ponuditi da se prema njima ophodi isključivo onako kako bi se u Titinoj državi ophodili prema onima koji kritikuju vlast

Samo se ti slučajno pojaviš da koju baciš o mladomuslimanskim teroristima.Drape je napisao/la: ↑23 jun 2020, 19:49Niko i ne dovodi u pitanje zločinački karakter ustaša i Pavelića. Ako je Titin režim bio tako dobar, onda svim ovim koji pljuju trenutnu vlast treba ponuditi da se prema njima ophodi isključivo onako kako bi se u Titinoj državi ophodili prema onima koji kritikuju vlast![]()
Nullius in verba
Bio je jedno vrijeme na 7. mjestu, to mu je najbolji plasman karijere, trenutno je "pao" na 13. mjesto najvećih zločinaca ali kad prođe Korona i dovrše pronalazak jama pretvorenih u masovne grobnice u Sloveniji Maršal napada belgijskog kralja Leopolda za 5. mjesto! Ne usuđujem se ni maštati o 4. mjestu i Mao Ce Tungu

Koje su to relevantne institucije, bez ikakve namjere da branim Ćopavog. Mislim svakako je za nekih 40 godina opet iza 5 godina Drapeu omiljenog Pavelića.
Nullius in verba
Ima li na tim listama britanskih, francuskih, spanskih i portugalskih kolonizatora koji fakticki istrijebili citave narode ili nekih americkih predsjednika?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Oni i prave te liste

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Upravo. Pametnom jasno koliko su te "najrelevantnije liste" ustvari relevantne.
Gdje je Titov učenk Pol PotDrape je napisao/la: ↑23 jun 2020, 19:56Bio je jedno vrijeme na 7. mjestu, to mu je najbolji plasman karijere, trenutno je "pao" na 13. mjesto najvećih zločinaca ali kad prođe Korona i dovrše pronalazak jama pretvorenih u masovne grobnice u Sloveniji Maršal napada belgijskog kralja Leopolda za 5. mjesto! Ne usuđujem se ni maštati o 4. mjestu i Mao Ce Tungu![]()
-
- Kontakt:
Jel to Drape opet pokazuje kakav je Ustasija?
Svi su te skuzili jbg, promijeni malo strategiju 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ti si zaista jedinstven i fantastičan primjerak, za izložbe, one Sokratove teorije da jedino pametan čovjek može prepoznati kad je ispao glup i kad griješi, dok je glup čovjek uvijek zadovoljan sobom i uvjeren da je u pravu te naprosto njegov mozak ne funkcioniše na način da može u ikakvoj situaciji i temi spoznati da nije u pravu.Bundesliga je napisao/la: ↑23 jun 2020, 22:41Jel to Drape opet pokazuje kakav je Ustasija?Svi su te skuzili jbg, promijeni malo strategiju
![]()
-
- Kontakt:
Bla bla bla ponavljas se kao papiga. Daj kakve druge analogije, te sa Sokratom su bajate 

I am not yet born; O hear me.
Ma preskociti cemo formiranje u katolickoj misionarskoj skoli kao i 5-6 godina formiranja u sa budistickome hramu a posebno cemo zaboraviti Francusko skolovanje(naravno komunisticko u sred ParizaRosicky je napisao/la: ↑23 jun 2020, 21:11Gdje je Titov učenk Pol PotDrape je napisao/la: ↑23 jun 2020, 19:56Bio je jedno vrijeme na 7. mjestu, to mu je najbolji plasman karijere, trenutno je "pao" na 13. mjesto najvećih zločinaca ali kad prođe Korona i dovrše pronalazak jama pretvorenih u masovne grobnice u Sloveniji Maršal napada belgijskog kralja Leopolda za 5. mjesto! Ne usuđujem se ni maštati o 4. mjestu i Mao Ce Tungu![]()

A inace Americki(zapadni) mediji i novinari su poznati u Galaxiji Mljecni Put po objektivnosti i naklonjenosti prema socijalnoj pravdi!
Hvala ti Joel Brinkley na objektivnom izvjestavanju i istrazivanju...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Boris Petkov:
– Da ja ubijem jednog čoveka, proglasili bi me kriminalcem, ubicom i dobio bih petnaest ili dvadeset godina robije. Ako ubiješ dvojicu, trojicu, onda si već masovni ubica ili poremećena ličnost. Ali, tek kad ubiješ hiljadu ljudi, onda si političar ili narodni heroj.
– Da ja ubijem jednog čoveka, proglasili bi me kriminalcem, ubicom i dobio bih petnaest ili dvadeset godina robije. Ako ubiješ dvojicu, trojicu, onda si već masovni ubica ili poremećena ličnost. Ali, tek kad ubiješ hiljadu ljudi, onda si političar ili narodni heroj.
- Fantasista
- Kontakt:
Jbt nek sam i ovo doživio. Nema kiše čitav dan i sad tek poplava. Na Malinama prema Živinicama je haos. Ne znam kako sam prošao.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Slatinash_7 i 11 gostiju.