FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@Mortin obećani stadion će se zvat White Hart Lane.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma jok, stavis par firumasa, pa da biramo koji bi ti bio najpogodniji.
Uz saglasnost za boju koze,naravno

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije loše ni to.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️

Ime profila će biti Nigel Hasselbaink a ovo je profilna slika. Zagovarat ćemo prava svih rasa koje su bile poznate prije 15.og vijeka.
JURIŠ
- AlfredNobel
- Kontakt:
Po čemu su nerealne cifre?fks74 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 17:47Ne udaraj sa ovim ciframa, nisi u pravu. Ama bas nikako.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jun 2020, 16:41Nije to prevelika plata..Susicu je 30 hiljada plata,a dovest cemo ih u buducnosti jos s tolikom i vecom platom
Ta plata u Zvezdi i nije nesto,neki kod njih imaju i po 100 hiljada mjesecno,e valja to dostici
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Svaka čast Semiru Zilicu koji se odavno već bori za stadion!!treba podržati njega ako već niko neće kao on individualno da nešto radi
12. igrač kluba iz Titove 38b
Silkes u ligu prvaka ide
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- RajaBa1983
- Kontakt:
Njih najvise boli sto mahala ne vodi klub. Alaim i Braco stari jalijasi. Boli ih sto su svjetski ljudi u klubu, pa ne mogu prosipat sarajevske folove..Testo je napisao/la: ↑23 jun 2020, 14:38I Alaim je legenda, vojnik kluba.TheIvicnjak je napisao/la: ↑23 jun 2020, 14:35Nakon brace ocekujemo pojavljivanje ostalih legendi koje zive za Sarajevo i vole ga vise od svoga zivota i kazu nam da glasamo za nacelnika . Kad je braco mogo nauciti ove tri recenice moze valjda i runda i usref barem uci i reci ne prodajite grunt glasajte za ovog finog covjeka![]()
![]()
![]()
Gdje ćeš njega zaboraviti ?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
E cuj PAPKA : nemojte navijati za nacelnika, za gdjic Buljubasic , A NI ZA NAM-a
Pa TANNAM nam donIo 5 TITULA u 6 godina . Ne navijati cu za tebe .
JA PAPKA MATI MILA . JA SELJACINE , POSTOVANJE STOCARIMA I RATARIMA , ALI SELJACINAMA
Pa TANNAM nam donIo 5 TITULA u 6 godina . Ne navijati cu za tebe .
JA PAPKA MATI MILA . JA SELJACINE , POSTOVANJE STOCARIMA I RATARIMA , ALI SELJACINAMA

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Jedinstvena prilika: izdajem stan u Sarajevu u Općini Centar,ul.Koševo bb. Cijena zakupa je 1,00 KM mjesečno ,plus režije.Stan je u jako lošem stanju i potrebna je potpuna adaptacija . Troškove adaptacije snosi zakupac .Zakup traje dok ne nađem kakvog Arapa ,Australca ili nekog drugog da stan kupi,nakon čega zakupac mora izaći iz stana bez prava na naknadu uloženih sredstava za adaptaciju. Imam dvije žene koje mjesečno dođu da čiste stan te je zakupac dužan i njih preuzeti i plaćati.U jednoj sobi živi drugi podstanar,njega ne bi dirao, mali je lutka,radi u Općini,blizu mu do posla,neka ga,živ se ne čuje, uredno mi plaća.Ja svakog petka sa svojom rajom igram remi,svaki put kod nekog drugog ,pa bi jednom mjesečno dolazio u stan da odigramo tu partiju,obično u noći petak na subotu a nekad i češće, valjda to nije problem.Uz stan ide i garaža koju također treba adaptirati ali nju bi ja nastavio koristiti jer tu kiselim kupus kad ga donesem iz zavičaja, pravi domaći.Imam i poslovni prostor u prizemlju,i njemu treba potpuna adaptacija pa bi budući zakupac morao i njega adaptirati,jer kad budem prodavao stan,da se ne sramotim pred kupcima. Nekretnine su mogu pogledati svakog dana popodne,uz najavu.Ozbiljne ponude u inbox sutra do 12 sati šifra BRACO GG.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
benko21 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 18:40Jedinstvena prilika: izdajem stan u Sarajevu u Općini Centar,ul.Koševo bb. Cijena zakupa je 1,00 KM mjesečno ,plus režije.Stan je u jako lošem stanju i potrebna je potpuna adaptacija . Troškove adaptacije snosi zakupac .Zakup traje dok ne nađem kakvog Arapa ,Australca ili nekog drugog da stan kupi,nakon čega zakupac mora izaći iz stana bez prava na naknadu uloženih sredstava za adaptaciju. Imam dvije žene koje mjesečno dođu da čiste stan te je zakupac dužan i njih preuzeti i plaćati.U jednoj sobi živi drugi podstanar,njega ne bi dirao, mali je lutka,radi u Općini,blizu mu do posla,neka ga,živ se ne čuje, uredno mi plaća.Ja svakog petka sa svojom rajom igram remi,svaki put kod nekog drugog ,pa bi jednom mjesečno dolazio u stan da odigramo tu partiju,obično u noći petak na subotu a nekad i češće, valjda to nije problem.Uz stan ide i garaža koju također treba adaptirati ali nju bi ja nastavio koristiti jer tu kiselim kupus kad ga donesem iz zavičaja, pravi domaći.Imam i poslovni prostor u prizemlju,i njemu treba potpuna adaptacija pa bi budući zakupac morao i njega adaptirati,jer kad budem prodavao stan,da se ne sramotim pred kupcima. Nekretnine su mogu pogledati svakog dana popodne,uz najavu.Ozbiljne ponude u inbox sutra do 12 sati šifra BRACO GG.

Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
White power stadium
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.