Njih trojica nisu novi u smislu da vec igraju ili su igrali za nase mladje reprezentacije i nema potrebe ganjati ih...pretpostavljam da je na to mislio ASD.
Mislim da su novi Igraci jer su buducnost Reprezentacije, znamo vec dugo za nji samo sto nisu jos pozvani.
Imam spisak sve potencijalne igrace
UPDATE 4
Saljes li ove apdejtirane spiskove u savez ... kad god nadjes novog igraca posalji im novi mejl sa cjelokupnom listom i u naslovu napisi URGENTNA REAKCIJA POTREBNA ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Neznam je pametno slati toliku listu, mozda nehljebovici ni neprocitaju onda. bolje imati listu sa top 5 igraca i to je to. doduse ja sam prije par godina ovima iz kosarkaskog saveza slao liste (cak uz imena napr. i brojeve telefona) i na kraju je rezultat bio NULA...
pozz starom jaranu davinciju od edinja sa ovog novog profila hehe
Moramo prihvatiti činjenicu da su ljudi iz saveza u talovima s menadžerima, klubovima i rade samo ono od čega imaju ličnu korist.
Svaki igrač s čijim menadžerom su se mogli "dogovorit", bio je kontaktiran, pokrenute su procedure, bla,bla.
Nažalost, kvalitetni i perspektivni igrači iz dijaspore, već imaju menadžere, dio su ozbiljnih klubova, razmišljaju izvan našeg kokošarskog svijeta i zato se ne mogu dogovorit sa savezom. Kao takvi bi samo zauzimali mjesto igračima na kojima mafija može zaraditi.
@sanabosna ako već stavljaš update nastupa i golova Pongračića koji ionako neće igrati za BiH onda bar napiši točno. Za druge igrače što si stavio nisam ni provjeravao ali pošto sam često gledao Wolfsburg zadnji par kola on je igrao svaku utakmicu plus je u jednoj i zabio 2 gola, a kod tebe uvijek isto stoji. Evo još jedan info, navodno je Ivan Šunjić na užem spisku Bielse za dolazak u Leeds ako izbore plasman u Premiership. Da ti još pomognem oko potencijalnih igrača, kad već stavljaš Katića koji bi trebao debitirati za Hrvatsku u idućim okupljanjima, možeš dodati i Boška Šutala iz Atalante praktički Katićev susjed iz okolice Čapljine. Veće izglede ima on da zaigra za BiH nego Nikola.
@sanabosna ako već stavljaš update nastupa i golova Pongračića koji ionako neće igrati za BiH onda bar napiši točno. Za druge igrače što si stavio nisam ni provjeravao ali pošto sam često gledao Wolfsburg zadnji par kola on je igrao svaku utakmicu plus je u jednoj i zabio 2 gola, a kod tebe uvijek isto stoji. Evo još jedan info, navodno je Ivan Šunjić na užem spisku Bielse za dolazak u Leeds ako izbore plasman u Premiership. Da ti još pomognem oko potencijalnih igrača, kad već stavljaš Katića koji bi trebao debitirati za Hrvatsku u idućim okupljanjima, možeš dodati i Boška Šutala iz Atalante praktički Katićev susjed iz okolice Čapljine. Veće izglede ima on da zaigra za BiH nego Nikola.
U prijevodu sve što valja ode za CRO a ostalo je krš i mistrija.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Ne ode ništa za Cro, oni su već u tamo.
Cro ih je stvorila kao igrače, Cro su po nacionalnosti, njihovi su reprezentativci i logično je da igraju za njih. Mi se možemo nadati da će neki procijeniti da nemaju šanse kod Hrvata, pa odlučiti da igraju za nas.
Opet, vidjeli smo na slučaju Šimunović da baš ne ide kako treba. Previše su oni nacionalno naloženi, da bi to funkcionisalo.
@jozinho ako Katic zaigra za A selekciju hrvatske ja cu sebi odsjeci cunu,ustvari moze odigrati koji minut da se ovi osiguraju u slucaju da doticni igrac dođe do dvojbe da li prihvatiti poziv maticne drzave tj BiH.On u hrvatskoj moze imati status kao i osijekov Mile Skoric
Ne ode ništa za Cro, oni su već u tamo.
Cro ih je stvorila kao igrače, Cro su po nacionalnosti, njihovi su reprezentativci i logično je da igraju za njih. Mi se možemo nadati da će neki procijeniti da nemaju šanse kod Hrvata, pa odlučiti da igraju za nas.
Opet, vidjeli smo na slučaju Šimunović da baš ne ide kako treba. Previše su oni nacionalno naloženi, da bi to funkcionisalo.
I nema potrebe trcati za hrvatima i srbima koji vec igraju za te repke. Prioritet trebaju biti hadzikadunic, omeragic itd.
Imamo mi dosta nasi vani za koje vrijedi se boriti.
Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 23 jun 2020, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Sve u svemu su Hrvatski igraci isto tako su Joveljic i ostali kvalitet iz Srbije Srpski igraci. Kad sam zadni put vidio da se jedan Hrvat ili Srbin iz dijaspore odlucio za BiH. Samo Vrancic koji nema sta traziti u Njemacku isto tako i u Hrvatsku takodje i Dario Dumic mada da je rodjen u Sarajevo tako da nema uopste veze Hrvatsku ipak bilo i slucaj da su rodjeni Sarajlije igrali za Hrvatsku kao sto desilo za Mario Stanica i Robert Peric-Komsic. Sve u svemu svaki Katolik iz BiH ima pravo da igra za Hrvatsku isto tako i Pravoslavac za Srbiju a mi smo najvise najebeni! Ni jedan Sandzaklija ili Bosnjak po Hrvatsku nema pravo da igra za BiH. Mora imati veze za Bosnu i Hercegovinu, a svaki katolik iz BiH ima pravo na EU papire. Sandzak je do 1908 bio diov od BiH i dalje nemaju nikakvo pravo na naši papire... Ovaj Daytonski ugovor je unistio BiH politicki i fakticki, ako imaju drugi pravo da dobi papire zbog vjere sto nemaju muslimani za BiH ? Vracam se u kontekstu iz dijaspore su najvise muslimani igrali za BiH valdja oni i najvise poštuju našu drzavu. Skros malo igraci imaju danas koji su se borili kao Marko Topic, Saša Papac, Zvijezdan Misimovic, Sergej Barbarez bez obzir koji vjeru oni imaju. Zalostno pogledati da je nacionalizam i fašizam pobijedio rat u jugoslaviju...
- Koljic skoro pa nevidljiv. Tako je i proslu tekmu 1.poluvrijeme pa u drugom zabi dva gola.
- Civic siguran nazad. Naprijed slabo ide, moguce taktika.
- Hodzic solidan, najzasluzniji za najbolju priliku na tekmi kada je prenio loptu preko cijelog terena, zatim dobar sut sa distance te izboren penal iz kojeg su i poveli. Imao i par izgubljenih lopti zbog nonsalantnosti.
...
Sve u svemu, taman su za U-21 iako su je prerasli.
Znam druze, lista vec dugo stoji pa kad sam pronasao igrace tad sam upisao statistiku i nisam imao vremena da sve igrace na listi pogledam i stavim novu statistiku, update samo radim kad nadjem nove igrace, Pongracic je tu jer ima pravo da igra za nas mada sanse su male isto tako i Joveljic, hvala za nova imena sigurno cu dodati na listi.
Zadnja izmjena: SanaBosna, dana/u 24 jun 2020, 04:40, ukupno mijenjano 1 put.