Koji je taj ? Ja sto sam pratio mladu reprezentaciju i to bas kod Vinka igrali Todorović a poslje Halid
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gazibegović se preziva,moja greška
19 godina ima, znam da je dobro igrao za juniorsku reprezentaciju, nakon toga je dobijao pozive za mladu
19 godina ima, znam da je dobro igrao za juniorsku reprezentaciju, nakon toga je dobijao pozive za mladu
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
https://www.transfermarkt.de/jusuf-gazi ... ler/393745
Gazibegović*
Ako ga je pozivao u repku Vinko, a jeste. Vjerujem njemu i hadžiji, ako misle da je dobar neka ga i dovedu.
JURIŠ
Ispravio sam se kasnije. Evo gledam protiv Moldavije kad smo dobili 4-0 on je igrao u prvih 11,ali na krilumidzuka je napisao/la: ↑23 jun 2020, 16:10https://www.transfermarkt.de/jusuf-gazi ... ler/393745
Gazibegović*
Ako ga je pozivao u repku Vinko, a jeste. Vjerujem njemu i hadžiji, ako misle da je dobar neka ga i dovedu.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nedžad Ajnadžić: Ja volim FK Sarajevo, ja ne mrzim želju. Ja živim za navijače Sarajeva ali isto tako volim navijače želje i to je ključno. To smo mi Sarajlije.
Nedžad Ajnadžić (26. juni 1961. godine, Rogatica) je bivši general Armije Republike Bosne i Hercegovine i Vojske Federacije Bosne i Hercegovine. Ajnadžić je poznat kao ratni komadant 1. korpusa Armije BiH.
Rođen je u Rogatici gdje završava i osnovnu školu, opću gimnaziju i Vojnu akademiju završava Beogradu. Specijalizira na mornaričkoj vojnoj akademiji u Splitu.

Nedžad Ajnadžić (26. juni 1961. godine, Rogatica) je bivši general Armije Republike Bosne i Hercegovine i Vojske Federacije Bosne i Hercegovine. Ajnadžić je poznat kao ratni komadant 1. korpusa Armije BiH.
Rođen je u Rogatici gdje završava i osnovnu školu, opću gimnaziju i Vojnu akademiju završava Beogradu. Specijalizira na mornaričkoj vojnoj akademiji u Splitu.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la: ↑23 jun 2020, 16:22Nedžad Ajnadžić: Ja volim FK Sarajevo, ja ne mrzim želju. Ja živim za navijače Sarajeva ali isto tako volim navijače želje i to je ključno. To smo mi Sarajlije.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajnadžiću, yebem ti pomrle!!!!
Novo pojacanje Zvezde plata 40.000 KM mjesečno. Ako hoces grupu znaci ovakve plate moras nuditi.
Mozes misliti onda tek u Dinamu kolike su
Mozes misliti onda tek u Dinamu kolike su
Pa ljudi moji sta reci za covjeka koji u stanu ima fontanu...
Rodjeni sarajlija...

Rodjeni sarajlija...

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije to prevelika plata..Susicu je 30 hiljada plata,a dovest cemo ih u buducnosti jos s tolikom i vecom platom
Ta plata u Zvezdi i nije nesto,neki kod njih imaju i po 100 hiljada mjesecno,e valja to dostici
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
ako virus udje u zelju pomrijet ce im svi penzioneri heheh na celu sa 35godisnjakom pojacanjem
Ajandzic
Ovo je njegov ocajnicki pokusaj,sprdao se sa FK Sarajevom,nasi iz kluba su sve i svasta pokusavali,ali on nije htio da cuje,sada kada zna da najvjerovatnije gubi najveci Sportski klub u drzavi iz svoje opstine,pokusaje nesto,a kao nije mu ni jasno zasto niko nije dosao iz kluba,jasno je njemu jasta.
Ovo je njegov ocajnicki pokusaj,sprdao se sa FK Sarajevom,nasi iz kluba su sve i svasta pokusavali,ali on nije htio da cuje,sada kada zna da najvjerovatnije gubi najveci Sportski klub u drzavi iz svoje opstine,pokusaje nesto,a kao nije mu ni jasno zasto niko nije dosao iz kluba,jasno je njemu jasta.
Samo Sarajevo
Ovaj ****.... mi je familija. 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ko bude glasao za ovu gnjidu, ruka mu se osušila istog momenta. Ako opet uzme na izborima, piišaj ti sve nas. Također, i ovi što neće da izlaze da glasaju, ovo im je dobra poruka šta čine tim postupkom, mada njih to vjerovatno ni ne dotiče, bitnije su dvije markice i kafica.
Vidim i među nama ima botova..
Vidim i među nama ima botova..

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- Hordanjezla1987
- Kontakt:

tlacimo plavu stranu po gradu ,gdje ste vi ?jeste odmakli sa foruma ?
Od tada kada nisu dosli na dogovoreni sastanak ,nikakva komunikacija ne postoji izmedju udruzenja navijaca i uprave Sarajeva .
Hajd možda vam nekad na um padne klub za koji "navijate"Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 17:13tlacimo plavu stranu po gradu ,gdje ste vi ?jeste odmakli sa foruma ?
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 22 gosta.