Misliš glavni grad vaše komšijske države
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ne znam, meni lično je ovaj Mićkov humor isfuran ono 90ih, nesumnjivo da je veoma talentovan čovjek, ali mi više to ne leži, naravno svako ima svoj ukus, bolje i Pljiž nego neki humor level Kursadžije. Što se tiče tih humorističkih emisija u Srbiji Kesić, iako se nekad ne slažem s njim, mi nekako najviše leži, iznese to na jako dobar način. Zanimljiv je. A recimo Ivanović s druge strane je odron, neki pokušaj humora sa onom svojom grupom 4 i po muškarca kako već, bukvalno na silu furaju nešto, ali im ne ide.bombaysaphire je napisao/la: ↑22 jun 2020, 22:59
A yebo sliku svoju , pa svaka mu čast ovo je nenadyebivo !!!
Ja sam rođen u glavnom gradu BiH, a lijepo je imati i dvojno državljanstvo.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Za koga si glasao

Sta ovo genocidni entitet teroriste bosnjake koji se uslikaju sa zastavom Republike Bosne?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Krenuh lajkati post kad ono nema opcije za lajk 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Udruženje "Mladi Muslimani" poručilo SDP da traži promjenu naziva ulica Josipa Broza Tita:
"Nesumnjivo je da je ovaj hrvatski maršal&bravar imao i zasluge za pobjedu savezničkih antifašističkih snaga i očuvanje državnosti BiH, ali polazeći od logike same vaše inicijative po kojoj su i određeni kompromitirajući detalji dovoljni da se cjelokupni angažman osobe zanemari i ista okarakteriše "nepodobnom da ima svoju ulicu" iste bi kriterije trebali imati i u slučaju Josipa Broza. Pogotovo kad se konkretna odgovornost za smrt mnogih nedužnih ljudi uporedi sa nekim deklarativnim postupcima."
"Nesumnjivo je da je ovaj hrvatski maršal&bravar imao i zasluge za pobjedu savezničkih antifašističkih snaga i očuvanje državnosti BiH, ali polazeći od logike same vaše inicijative po kojoj su i određeni kompromitirajući detalji dovoljni da se cjelokupni angažman osobe zanemari i ista okarakteriše "nepodobnom da ima svoju ulicu" iste bi kriterije trebali imati i u slučaju Josipa Broza. Pogotovo kad se konkretna odgovornost za smrt mnogih nedužnih ljudi uporedi sa nekim deklarativnim postupcima."
Lijepo udruzenje mentalno zaostalih i retardirnih jedinki.Drape je napisao/la: ↑23 jun 2020, 17:05Udruženje "Mladi Muslimani" poručilo SDP da traži promjenu naziva ulica Josipa Broza Tita:
Po svim relevantnim institucijama Tito je deseti najveci zločinac u historiji svijeta po broju zrtava.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Čuj Mladi Muslimani. Zar nije takvima mjesto po džamijama?Epidaurus je napisao/la: ↑23 jun 2020, 17:28Lijepo udruzenje mentalno zaostalih i retardirnih jedinki.Drape je napisao/la: ↑23 jun 2020, 17:05Udruženje "Mladi Muslimani" poručilo SDP da traži promjenu naziva ulica Josipa Broza Tita:
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.