FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Duga ova pauza. Bilo je vrijeme da se počne pa makar sa treninzima. Valjda u ovih par dana dođemo do saznanja o ostalim promjenama u klubu. Ko odlazi a ko dolazi. Nek se krenulo.
"MUJIĆ UMJESTO ADANALIĆA U STRUČNOM ŠTABU"
Nalić se boji i svoje sjene.Dvostruka greška.Omladince ostavljaš bez odličnog trenera a iz prvog tima otpuštaš odličnog trenera a prije toga kondicionog trenera.Ne vjerujem da će i Nalić dugo trajati.
Živio Husref Musemić - kralj bosanskih trenera.
Nalić se boji i svoje sjene.Dvostruka greška.Omladince ostavljaš bez odličnog trenera a iz prvog tima otpuštaš odličnog trenera a prije toga kondicionog trenera.Ne vjerujem da će i Nalić dugo trajati.
SAMIRE ADANALIĆU HVALA TI ZA SVE.OSTAT ĆEŠ UVIJEK JEDAN OD NAS.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 23 jun 2020, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
ČESTITAM AHMEDU HASANBEGOVIĆU (18),VEZNOM IGRAČU POVODOM PRIKLJUČENJA PRVOM TIMU.

Za Crnku jos nema potvrde kao i za druge igrace kojima istice ugovor za 5-6 dana ili to automatski znaci da napustaju klub. Nekako se olako rijesismo nekih igraca a nema novih. Za Lekovica mi je draho jer sigurno je Rugasevic bolje rjesenje. Al sta sa sredinom dal ostaje Maksimovic i jos mnoga pitanja vise.
Sta kaze tuzlac koji su nam dometi.
KAMO SREĆE DA SU TU I AMAR KOVČIĆ(19), LIJEVI BEK , ELDIN HASANBEGOVIĆ(19),ŠTOPER.
Vjerovatno je neko procijenio da nemaju kvalitet.
Evo upravo sad i Efe definitivno otpada. U svakom slucaju hvala mu na saradnji.
Po meni je vrijeme bilo i da se sa Koletom raskine. Zeznuo nas je na Grbavici pravo i to se njemu cesto desava.
U godini kad se svi nadamo izboru Azmira Husića u IO F/N Saveza, neminovno se nameće da ne ulazimo u "rat "sa dušmanima. Pošto će liga biti proširena i samim tim povećan broj utakmica (3x13 ),dakle 39 kola, po meni ,najbolje je bez imperativa .Dakle, neka se s Božijom pomoći lopta zakotrlja i da se navijači vrate na tribine.CILJ U RASPONU OD OPSTANKA DO 5 MJESTA.Ali ,iznad svega,lijepa i tehnički dotjerana igra kako na Tušnju tako i na gostovanjima.Polako tek ulazimo u treću našu premijerligašku sezonu.I još, očekujem i nadam se popularizaciji kluba u smislu pridobijanja navijača i simpatizera.tcity055 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 15:14Za Crnku jos nema potvrde kao i za druge igrace kojima istice ugovor za 5-6 dana ili to automatski znaci da napustaju klub. Nekako se olako rijesismo nekih igraca a nema novih. Za Lekovica mi je draho jer sigurno je Rugasevic bolje rjesenje. Al sta sa sredinom dal ostaje Maksimovic i jos mnoga pitanja vise.
Odmjerena ti ova prognoza nema sta. Al mi definitivno u prvoj postavi trebamo imati par mladih igraca.tuzlac je napisao/la: ↑23 jun 2020, 15:27U godini kad se svi nadamo izboru Azmira Husića u IO F/N Saveza, neminovno se nameće da ne ulazimo u "rat "sa dušmanima. Pošto će liga biti proširena i samim tim povećan broj utakmica (3x13 ),dakle 39 kola, po meni ,najbolje je bez imperativa .Dakle, neka se s Božijom pomoći lopta zakotrlja i da se navijači vrate na tribine.CILJ U RASPONU OD OPSTANKA DO 5 MJESTA.Ali ,iznad svega,lijepa i tehnički dotjerana igra kako na Tušnju tako i na gostovanjima.Polako tek ulazimo u treću našu premijerligašku sezonu.I još, očekujem i nadam se popularizaciji kluba u smislu pridobijanja navijača i simpatizera.tcity055 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 15:14Za Crnku jos nema potvrde kao i za druge igrace kojima istice ugovor za 5-6 dana ili to automatski znaci da napustaju klub. Nekako se olako rijesismo nekih igraca a nema novih. Za Lekovica mi je draho jer sigurno je Rugasevic bolje rjesenje. Al sta sa sredinom dal ostaje Maksimovic i jos mnoga pitanja vise.
-
- Kontakt:
Adanalic nije otpusten, zbog posla u skoli vise ne moze obavljati funkciju u TC. Najvjerovatnije dolazi u Gradinu za sefa struke.tuzlac je napisao/la: ↑23 jun 2020, 13:53"MUJIĆ UMJESTO ADANALIĆA U STRUČNOM ŠTABU"
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Nas je sudija preklao na Grbavici.Rekao je onaj bivši sudija Rebac da je bio očit penal za Tuzlu.
https://sportsport.ba/fudbal/sudijski-e ... ity/354536
Adanalića se moralo zaposliti,tako da ima stalni radni dnos u Klubu.Iako je izgovor potanak.Sjećam se onomad ,Duvančić je bio trener u Gorkom a nastavnik Istorije u školi Muharem Merdžić(Mosnik). Gerum ,trener Gorkog a predavao fiskulturu u Kosta Popov školi, za djecu sa posebnim potrebama.Wandelanoite je napisao/la: ↑23 jun 2020, 15:31Adanalic nije otpusten, zbog posla u skoli vise ne moze obavljati funkciju u TC. Najvjerovatnije dolazi u Gradinu za sefa struke.tuzlac je napisao/la: ↑23 jun 2020, 13:53"MUJIĆ UMJESTO ADANALIĆA U STRUČNOM ŠTABU"
SAMIRE EFENDIĆU HVALA TI PUNO,PUNO ZA SVE. TI ZAUVIJEK OSTAJEŠ JEDAN OD NAS.

............................................FEJZIĆ(MUMINOVIĆ)
........NUKIĆ...................MORRIS(EL. HASANBEGOVIĆ)............KOJIĆ(KOSTIĆ)..........RUGAŠEVIĆ(KOVČIĆ)
...........................HASANOVIĆ(ED. HASANBEGOVIĆ)........KARJAŠEVIĆ (STJEPANOVIĆ)
.....................KULOVIĆ(RAMIĆ)................MAKSIMOVIĆ(BEGANOVIĆ)............BADJI(BURIĆ)
.....................................................UBIPARIP
........NUKIĆ...................MORRIS(EL. HASANBEGOVIĆ)............KOJIĆ(KOSTIĆ)..........RUGAŠEVIĆ(KOVČIĆ)
...........................HASANOVIĆ(ED. HASANBEGOVIĆ)........KARJAŠEVIĆ (STJEPANOVIĆ)
.....................KULOVIĆ(RAMIĆ)................MAKSIMOVIĆ(BEGANOVIĆ)............BADJI(BURIĆ)
.....................................................UBIPARIP
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 23 jun 2020, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
Nadam se da će Nalić saznati za Karjaševića.Vidim traži pojačanja.Morao bi znati šta ima sve na raspolaganju u Tuzli.Karjašević je igrač u naponu snage i napredovao je tehnički.On je kopija Hadžanovića.
Gledam na Transfermarketu ako je tačan a trebao bi da jeste.
Sa 30.6 ove godine tj. za sedmicu ugovor ističe sljedećim igračima za koje nije potvrđeno dal ostaju ili ne
Crnka - vjerovatno prekid saradnje
Hasanović - nemam pojma šta se planira
Stjepanović - po meni teško da može igrati PL
Budo - nemam pojma šta bih rekao
Voji isto piše do 30.6. al valjda je 3-godišnja saradnja produžena.
Maksimović nema datuma prekida al bi dobro bilo njega ostavit i dati mu šansu
Mitroviću ističe 1.8. znači prije početka lige i njemu bih se zahvalio.
Dodamo li ovome onekoji su već napustili klub Arežina, Sesar, Haddžan i danas Leković i Efe nameće se imperativ dovođenja bar još 2-3 igrača sad i desnog beka mada je tu Nuka ali sredine svakako.
Najviše žalim Sesara iako je i on bio u blagoj krizi.
Dodamo li ovom spisku neke igrače koji imaju ugovore a od njih nema nafake npr. Mišinović, Ramić, Ivković pa donekle i Beganović bit će puno posla. Hasanbegović i Kovčić također nisu ništa posebno.
Sa 30.6 ove godine tj. za sedmicu ugovor ističe sljedećim igračima za koje nije potvrđeno dal ostaju ili ne
Dodamo li ovome onekoji su već napustili klub Arežina, Sesar, Haddžan i danas Leković i Efe nameće se imperativ dovođenja bar još 2-3 igrača sad i desnog beka mada je tu Nuka ali sredine svakako.
Dodamo li ovom spisku neke igrače koji imaju ugovore a od njih nema nafake npr. Mišinović, Ramić, Ivković pa donekle i Beganović bit će puno posla. Hasanbegović i Kovčić također nisu ništa posebno.
E da slažem se i za Husu da bi napokon trebao dobiti šansu zajedno sa Maksimovićem i Hasanovićem ako ovi dvojica ostanu.
Zadnja izmjena: tcity055, dana/u 23 jun 2020, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Čini mi se da rukovodstvo želi objaviti prvo neki transfer u naš klub ,pa će onda biti transfer lista.Igračima na koje se ne računa je vjerovatno usmeno sopšteno.Naravno,ne mislim na Tomića,Dodoa i onog iz Liverpula.tcity055 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 16:12Gledam na Transfermarketu ako je tačan a trebao bi da jeste.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 23 jun 2020, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Baljić i Muratović su gurali Beganovića na račun Maksimovića.Ja sam pitao malog šta je ,jesi li povrijeđen.Veli ,ma jok u top formi sam.Pogledam trening zaista ne laže.Što ne igraš ,pitam ga. Kaže ,to bi neko drugi trebao da objasni.On je u odnosu na gojaznog Beganovića isuviše kvalitetan igrač.
Kad je švicarac Hasanović u pitanju ,mislim da će akoBogda ovo biti njegova sezona.Samo mora smanjiti duhan.Presauga već na zagrijavanju.
-
- Moderator
- Kontakt:
Hasanbegović i Kovčić u Gradini najvjerovatnije, kao i Adanalić. A mislim da tek sad stižu pojačanja u TC.
Ahmed Šabić iz Gradine se priključio pripremama Tuzle. Prije toga bio u TOŠK-u, iz naše škole fudbala.
Ahmed Šabić iz Gradine se priključio pripremama Tuzle. Prije toga bio u TOŠK-u, iz naše škole fudbala.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.