FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koliko je dzeneral jadan pokazuje ovaj bracin performans. Btw, ko god sljama bracu vidi na utakmici Sarajeva a ne pljune ga u facu, haram mu je ! Je.bo kosti raspale, gnjida jedna !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pa prosle godine kad je SDA objavila platni spisak Sloboda i Zeljeznicar su dobili po milion, a Sarajvo nekih 20 hiljadapasica je napisao/la: ↑23 jun 2020, 13:59Dok se novac poreskih obaveznika uredno trosi na budzetske kurave i rezimskoradnicku stoku:
https://sc-sport.ba/predstavnici-zeljez ... oj-pomoci/
Zna se sta ce biti nakon tri godine, cetvrta i opet ista pricaDenchi je napisao/la: ↑23 jun 2020, 13:50Ne vidim cilj ovdje
Ako se ne dogovori s nama kao sto izgleda i nece
Onda ide na to da klub ode s Koseva, ok , radit ce Arenu kome? Kojem klubu? Repka ide u Halilovice?
Neki investitor ce uraditi arenu fudbalsku i sportske terene za nikog? Gdje je isplativost? Ili se peru pare necije? Jel moguce da niko ne zna te investitore? Iz australije i te arape?
Vojnik Alaim se izdade sam da csr nema marke za plate a ne dalje....zasta trebaju 3 godine? Tim investitorima, jer to je period na koji su nam nudili stadion....
Ovo je ili sve ogroman blef da mi se zaletimo
Ili nas tjeraju zbog nekoga, a opet kazem zasto pravit stadion nikome?

NUMAN KURDIĆ JEDAN JE OD VAS!!!!
-
- Kontakt:
Evo ja imam neke informacije da uprava i klub zele Butmir. Da kosevo uopšte nije ozbiljna opcija.
Tako da svu ovu predstavu koriste politicari, opozicija napada osjetila da tu moze dobiti izbore a Ajandzic sad pred izbore pokusava da prikrije ne rad od 4 godine. Al nadam se da ce se iz ove zavrzlame izroditi nesto dobro za FKS
Tako da svu ovu predstavu koriste politicari, opozicija napada osjetila da tu moze dobiti izbore a Ajandzic sad pred izbore pokusava da prikrije ne rad od 4 godine. Al nadam se da ce se iz ove zavrzlame izroditi nesto dobro za FKS
Jel moguce ovo, od gradjana ovog grada se finansiraju privatni djepovi kriminalca Osima i pulena, ova sredstva nisu za neki projekat nego za redovno poslovanje Kluba( davanje plata igracima itd...) , vec od Januara su skrsili 300 hiljada opstinskih para i to samo namirili dio plata igracima, ne bi me cudilo ninrate kredita da im Opstina vraca, majku im rezimsku yebempasica je napisao/la: ↑23 jun 2020, 13:59Dok se novac poreskih obaveznika uredno trosi na budzetske kurave i rezimskoradnicku stoku:
https://sc-sport.ba/predstavnici-zeljez ... oj-pomoci/
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- AlainProst
- Kontakt:
Brate tvoja prica smrdi od samog pocetka svega ovog, et reci tim sto su ti dali tu informaciju nek potpisu ovaj dokument koji im je Klub dostavio i daju stadion pod koncesiju pa ces vidjet koliko je Klub tj Nam ozbiljansa ulaganjembordobijeli je napisao/la: ↑23 jun 2020, 14:08Evo ja imam neke informacije da uprava i klub zele Butmir. Da kosevo uopšte nije ozbiljna opcija.
Možemo sad mlatiti praznu slamu, psovati, prijetiti, ali sta dobivamo...?
Imao je Ajnadžic ove nase uslove i namjerno ih je zaobisao ovim Memorandumom...
Medjutim ne vidim razlog a se sada ovoliko nerviramo jer efekta nema...Izadjimo na izbore i maknimo g.ovno...
Mi imamo sposobnu Upravu i odlicno su ovo uradili sto su objavili pod kojim uslovima mi prihvatamo ponudu...
Malo si se z.ayebao generale, tamo ne sjede mutavci koje ces ti prevesti žedne preko vode...
Imao je Ajnadžic ove nase uslove i namjerno ih je zaobisao ovim Memorandumom...
Medjutim ne vidim razlog a se sada ovoliko nerviramo jer efekta nema...Izadjimo na izbore i maknimo g.ovno...
Mi imamo sposobnu Upravu i odlicno su ovo uradili sto su objavili pod kojim uslovima mi prihvatamo ponudu...
Malo si se z.ayebao generale, tamo ne sjede mutavci koje ces ti prevesti žedne preko vode...
- hordasDoboj
- Kontakt:
Nek nasi sutra organizuju press, pozovu Ajnadzica da potpise memorandum.
A posto g.ovno nece doci, nek upoznaju širu javnost s kime imamo posla!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- feniksptica
- Kontakt:
Gospodine nije nam se Sarajevo jos zamracilo, dje je Najdzel
Moramo dovest bekove btw. kvalitetne, ako hocemo nesto vise, ne moze se oslonit na ove i na Pidru koji se ni sam ne sjeca kad je igro. U danasnjem fudbalu bekovi su mozda i najvaznija pozicija a mi tu skirpimo
Moramo dovest bekove btw. kvalitetne, ako hocemo nesto vise, ne moze se oslonit na ove i na Pidru koji se ni sam ne sjeca kad je igro. U danasnjem fudbalu bekovi su mozda i najvaznija pozicija a mi tu skirpimo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Iskreno ovo sam cuo od jednog navijaca koji je upucen u rad uprave. I kaze da je njihova opcija broj 1 Butmir, sto mozda i ima smisla. Jedino me buni sto je Sabrina kazala da u ovi par godina ne razmosljamo o stadionuInijesta je napisao/la: ↑23 jun 2020, 14:14Brate tvoja prica smrdi od samog pocetka svega ovog, et reci tim sto su ti dali tu informaciju nek potpisu ovaj dokument koji im je Klub dostavio i daju stadion pod koncesiju pa ces vidjet koliko je Klub tj Nam ozbiljansa ulaganjembordobijeli je napisao/la: ↑23 jun 2020, 14:08Evo ja imam neke informacije da uprava i klub zele Butmir. Da kosevo uopšte nije ozbiljna opcija.
-
- Kontakt:
Bas tako, treba se sluziti njegovim fintamahordasDoboj je napisao/la: ↑23 jun 2020, 14:17Nek nasi sutra organizuju press, pozovu Ajnadzica da potpise memorandum.
Trebamo i mi njemu "pruziti ruku" i dati da pozpise memorandum koji je u nasu korist kao sto jenon ponudio memorandum u njihovu korist
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Apsolutno!!! Vratiti smradu istom mjerom. Sazvati pressicu sutra i pozvati Ajnadzica da potpise nas memorandum. Šta god da uradi donji je.hordasDoboj je napisao/la: ↑23 jun 2020, 14:17Nek nasi sutra organizuju press, pozovu Ajnadzica da potpise memorandum.
Svaka čast na idejiOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑23 jun 2020, 14:26Apsolutno!!! Vratiti smradu istom mjerom. Sazvati pressicu sutra i pozvati Ajnadzica da potpise nas memorandum. Šta god da uradi donji je.hordasDoboj je napisao/la: ↑23 jun 2020, 14:17Nek nasi sutra organizuju press, pozovu Ajnadzica da potpise memorandum.

Pa et i taj navijac od kojeg si cuo i koji danima vec potencira tu pricu po fb se poklopio po usima i kaze da je ovaj dokument koji je Uprava poslala konkretanbordobijeli je napisao/la: ↑23 jun 2020, 14:22Iskreno ovo sam cuo od jednog navijaca koji je upucen u rad uprave. I kaze da je njihova opcija broj 1 Butmir, sto mozda i ima smisla. Jedino me buni sto je Sabrina kazala da u ovi par godina ne razmosljamo o stadionuInijesta je napisao/la: ↑23 jun 2020, 14:14Brate tvoja prica smrdi od samog pocetka svega ovog, et reci tim sto su ti dali tu informaciju nek potpisu ovaj dokument koji im je Klub dostavio i daju stadion pod koncesiju pa ces vidjet koliko je Klub tj Nam ozbiljansa ulaganjembordobijeli je napisao/la: ↑23 jun 2020, 14:08Evo ja imam neke informacije da uprava i klub zele Butmir. Da kosevo uopšte nije ozbiljna opcija.
Kazem ti samo insistirat nek Ajnadzic potpise ovaj dokument pa ces pnda vidjet ulaganja i koliko je klub ozbiljan
Mene samo zanima gdje su oni protestanti Musemicevi sad kad tolko vole klub, gdje ste sad kad najvise treba .....
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
I naš klub treba da napravi press konferenciju obavezno !
Ne bi bilo loše ni neko face to face suočavanje tipa Ajnadžić - Jahić.
Ne bi bilo loše ni neko face to face suočavanje tipa Ajnadžić - Jahić.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Nakon brace ocekujemo pojavljivanje ostalih legendi koje zive za Sarajevo i vole ga vise od svoga zivota i kazu nam da glasamo za nacelnika . Kad je braco mogo nauciti ove tri recenice moze valjda i runda i usref barem uci i reci ne prodajite grunt glasajte za ovog finog covjeka

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Samo demagogija, to je njihov životni put.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Vanja8 i 69 gostiju.