FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E **** ga. Bezveze se obradovah.
-
- Kontakt:
Ma nikom to nije ni bitno ovdje se vodi predizborna kampanja. Vecini ovim sto pisu i nije bitan stadion. Po meni je ovo prava prilika da se ulozi u modernizaciju dobicemo na 30 god stadion i to je to.Elcor je napisao/la: ↑23 jun 2020, 13:33Ovo pise na Klix:
"Ajnadžić je potom potpisao Memorandum o razumijevanju koji je poslao FK Sarajevo."
Znaci to je to? Memorandum koji su nasi poslali?
Ako nasi potpisu (a zasto ne bi, potpisali su nas dokument) to je to?
Jbt kako mi je drago, ne mogu opisati!
SARAJ'VO!!!!
PS Ili sam ja polupao loncice, i oni su potpisali onaj prvi memorandum?
Ma nikad nam ovaj nece dati koncesiju a da se on tu ne nadje,jedva ceka da odemo na drugu lokaciju da moze prodat "tibri"i slicnima da prave zgradurine,tako da se ja ne nadam da ce ikad Kosevo biti nase pa i na 30+ godina
I sada na osnovu starih zasluga, treba nekome gledati kroz prste ?
Pa koja je razlika između Alaima i Ajnadžića po ovom pitanju ? Oba imaju isti cilj.
Sarajevo je Sarajevo, ali bitnija je dobra plata, pozicija i SDA. Isto kao što Husref voli Sarajevo, a uzima mu
200 000 KM
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- AngelDiMaria
- Kontakt:
"Pozivao sam Vladu Kantona Sarajevo, pozivam Vladu Federacije i nisu ništa dali. Pozivam vlasnika FK Sarajevo da nam se pridruži da napravimo dobar posao."
Ne moze supcino ne moze. Kad si obecavao nisi pozivao nikoga nego si rekao vi cete tj opcina centar. Vi ste krivi, ne treba nista dati i to je to.
Ne moze supcino ne moze. Kad si obecavao nisi pozivao nikoga nego si rekao vi cete tj opcina centar. Vi ste krivi, ne treba nista dati i to je to.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ne budi naivan, imamo posla sa hobotnicom.Elcor je napisao/la: ↑23 jun 2020, 13:33Ovo pise na Klix:
"Ajnadžić je potom potpisao Memorandum o razumijevanju koji je poslao FK Sarajevo."
Znaci to je to? Memorandum koji su nasi poslali?
Ako nasi potpisu (a zasto ne bi, potpisali su nas dokument) to je to?
Jbt kako mi je drago, ne mogu opisati!
SARAJ'VO!!!!
PS Ili sam ja polupao loncice, i oni su potpisali onaj prvi memorandum?
Oni samo gledaju svoj interes, keš.
Potpisao je svoj papir.
Mislim da je sada do nas navijača. U ovom trenutku nam treba masa koja će na izborima zamjeniti ovog čovjeka. Nadam se da će do tada uprava imati "svog čovjeka" za koga možemo glasati i od koga možemo očekivati konkretne stvari po pitanju stadiona.
SVE JE DO NAS. IZBORI 2020
SVE JE DO NAS. IZBORI 2020
Ne vidim cilj ovdje
Ako se ne dogovori s nama kao sto izgleda i nece
Onda ide na to da klub ode s Koseva, ok , radit ce Arenu kome? Kojem klubu? Repka ide u Halilovice?
Neki investitor ce uraditi arenu fudbalsku i sportske terene za nikog? Gdje je isplativost? Ili se peru pare necije? Jel moguce da niko ne zna te investitore? Iz australije i te arape?
Vojnik Alaim se izdade sam da csr nema marke za plate a ne dalje....zasta trebaju 3 godine? Tim investitorima, jer to je period na koji su nam nudili stadion....
Ovo je ili sve ogroman blef da mi se zaletimo
Ili nas tjeraju zbog nekoga, a opet kazem zasto pravit stadion nikome?
Ako se ne dogovori s nama kao sto izgleda i nece
Onda ide na to da klub ode s Koseva, ok , radit ce Arenu kome? Kojem klubu? Repka ide u Halilovice?
Neki investitor ce uraditi arenu fudbalsku i sportske terene za nikog? Gdje je isplativost? Ili se peru pare necije? Jel moguce da niko ne zna te investitore? Iz australije i te arape?
Vojnik Alaim se izdade sam da csr nema marke za plate a ne dalje....zasta trebaju 3 godine? Tim investitorima, jer to je period na koji su nam nudili stadion....
Ovo je ili sve ogroman blef da mi se zaletimo
Ili nas tjeraju zbog nekoga, a opet kazem zasto pravit stadion nikome?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Potrajat ce ovo.
Uglavnom sada bi bilo normalno da poslije njihovog prijedloga i poslije naseg prijedloga se sastanu i vide sta se moze dogovoriti.
Ali realno prijedlog opstine je bio minimalisticki, a prijedlog kluba BI BIO maksimalisticki da smo trazili da opstina sredi stadion da bude kategorije 4.
Ja ovdje vidim da je klub napravio veliki korak ka kompromisu samim preuzimanjem troskova za kategoriju 4.
Mislim da opstina nije trebala ovaj press sazvati ovako brzo poslije prijedloga koji su poslali. Jasno je da se na ovaj nacin mogu zatvoriti vrata kompromisu i ko god im je ovo savjetovao je pretjerao i pogriješio.
Mislim da se i mi malo trebamo suzdržati od teskih rijeci i psovki i pustiti da klub nastavi voditi pregovore na ovu temu. Nama je u interesu da se ove stvari privedu kraju i da se jednom konacno konkretnije rijesi to pitanje stadiona. Kao sto sam rekao mislim da smo mi napravili veliki kompromis preuzimanjem troskova ulaganja u stadion do kategorije 4. Sa nase strane se tesko moze napraviti jos neki kompromis osim eventualno nekih dodatnih sitnica.
Ukoliko je ovo zadnja ponuda opstine i ne zele dalje pregovarati mozemo reci da smo na gubitku ali da nismo najveci gubitnik u svemu ovome.
Uglavnom sada bi bilo normalno da poslije njihovog prijedloga i poslije naseg prijedloga se sastanu i vide sta se moze dogovoriti.
Ali realno prijedlog opstine je bio minimalisticki, a prijedlog kluba BI BIO maksimalisticki da smo trazili da opstina sredi stadion da bude kategorije 4.
Ja ovdje vidim da je klub napravio veliki korak ka kompromisu samim preuzimanjem troskova za kategoriju 4.
Mislim da opstina nije trebala ovaj press sazvati ovako brzo poslije prijedloga koji su poslali. Jasno je da se na ovaj nacin mogu zatvoriti vrata kompromisu i ko god im je ovo savjetovao je pretjerao i pogriješio.
Mislim da se i mi malo trebamo suzdržati od teskih rijeci i psovki i pustiti da klub nastavi voditi pregovore na ovu temu. Nama je u interesu da se ove stvari privedu kraju i da se jednom konacno konkretnije rijesi to pitanje stadiona. Kao sto sam rekao mislim da smo mi napravili veliki kompromis preuzimanjem troskova ulaganja u stadion do kategorije 4. Sa nase strane se tesko moze napraviti jos neki kompromis osim eventualno nekih dodatnih sitnica.
Ukoliko je ovo zadnja ponuda opstine i ne zele dalje pregovarati mozemo reci da smo na gubitku ali da nismo najveci gubitnik u svemu ovome.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- AngelDiMaria
- Kontakt:
aj pogledajte lakrdiju brace na klixu molim vas...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Nema vise ulaska braci na "San Siro"
Klub treba sazvati press i kulturno mu **** sve i reci javno da je ocito cilj Ajnadzica zgrada u Titovoj i reci nas prijedlog je taj i taj (ono sto je receno u onom nasem memorandumu) pa hoces, neces, ne treba pustiti da ostane na ovome jer saopstenja su ok ali javni nastup ipak ima daleko veci odjek
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 23 jun 2020, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Joj gadosti evo vam stadion dok mi ne nadjemo investitora, a Alaim posebno , pu mater prodanu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Halalite na upadu.... Samo da nešto šarnem...
Neka vam ova cijela situacija komšije otvori oči, pa ako živite u istoimenoj opštini, ili Vam neko živi u njoj, da se ne glasa za čovjeka koji gdje god je prošao, tu trava više ne raste! Dobro pa su navijači Vaši shvatili da je riječ o izbornoj kampanji, ali da li su to shvatili obični smrtnici od M.Dvora, preko Koblje Glave, do Tržnice?
Neka vam ova cijela situacija komšije otvori oči, pa ako živite u istoimenoj opštini, ili Vam neko živi u njoj, da se ne glasa za čovjeka koji gdje god je prošao, tu trava više ne raste! Dobro pa su navijači Vaši shvatili da je riječ o izbornoj kampanji, ali da li su to shvatili obični smrtnici od M.Dvora, preko Koblje Glave, do Tržnice?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Nema od tog nista. Treba nastaviti s pritiskom hocemo kosevo na koncesiju 30 god. Napraviti krov i teren i to je to.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jun 2020, 13:30Sve napore smo ulozili da ostanemo na Kosevu,ali vidis i sam sta rade,i da ih boli **** za stadionom..Taman dok je korona napustiti stadion,i polako ganjati dozvole za gradnju stadiona na Butmiru,imamo spreman plan i sve,samo se trebamo aktivirati..Tamo samo treba jedan dobar prilazni put,i vise gradskog prevoza..Povezati autobuse do Butmira,i napraviti ogromnu cestu za prilaz stadionu..I onda polako,jednu po jednu tribinu praviti,i za 3-4 godine imamo najbolji stadion u BiH..A ne **** se sa ovim SDA ****.Ja razumijem da volite Kosevo,volim ga i ja,ali vidite da ovo ne vodi nigdjeHztesanj je napisao/la: ↑23 jun 2020, 13:26A izvini Bgt što bi mi odlazili sa našeg stadiona? moj ga dedo pravio za džabe na radnoj akciji zajedno sa ostalim sarajlijama 1947 kad Ajnadžić i SDA nisu postojali. Taj stadion je napravljen samo za FK Sarajevo a ne za merline i ace pejovice..a druga je stvar sto su ga oni modernizovali za olimpijadu i oteli nam ga bukvalno....pa ni jedan stadion u BiH nije napravio klub(osim Veleža)... Ako je tako, nema ni Zvezda ni Partizan svoj stadion...pa opet ne bježe u "Haliloviće"
Realno mi imamo investitora koji ce ulagat u njega i treba ga u papirima prepisat na nas, a mi ga možemo posudit centru na korištenje...
Komentar koji vrijedi pročitati i upravi kluba i načelniku općine
Ma vjerujete, ide Turkish Airlines Arena
Vec pola sredstava imas zbog glavnog sponzora, ostatak je lahko nabaviti

Vec pola sredstava imas zbog glavnog sponzora, ostatak je lahko nabaviti

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Fakat mislis da ce lopov potpisati to?Da je htio ista uraditi uradio bi dok mu je trajao mandat..Ljudi dragi pricamo o SDA kakve dogovore mozes s njima napraviti?**** ce on potpisati onaj ugovor sto smo mi poslali..U nasem ugovoru nema gdje da ukrade pare,sto bi ga potpisivao?bordobijeli je napisao/la: ↑23 jun 2020, 13:55Nema od tog nista. Treba nastaviti s pritiskom hocemo kosevo na koncesiju 30 god. Napraviti krov i teren i to je to.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jun 2020, 13:30Sve napore smo ulozili da ostanemo na Kosevu,ali vidis i sam sta rade,i da ih boli **** za stadionom..Taman dok je korona napustiti stadion,i polako ganjati dozvole za gradnju stadiona na Butmiru,imamo spreman plan i sve,samo se trebamo aktivirati..Tamo samo treba jedan dobar prilazni put,i vise gradskog prevoza..Povezati autobuse do Butmira,i napraviti ogromnu cestu za prilaz stadionu..I onda polako,jednu po jednu tribinu praviti,i za 3-4 godine imamo najbolji stadion u BiH..A ne **** se sa ovim SDA ****.Ja razumijem da volite Kosevo,volim ga i ja,ali vidite da ovo ne vodi nigdjeHztesanj je napisao/la: ↑23 jun 2020, 13:26A izvini Bgt što bi mi odlazili sa našeg stadiona? moj ga dedo pravio za džabe na radnoj akciji zajedno sa ostalim sarajlijama 1947 kad Ajnadžić i SDA nisu postojali. Taj stadion je napravljen samo za FK Sarajevo a ne za merline i ace pejovice..a druga je stvar sto su ga oni modernizovali za olimpijadu i oteli nam ga bukvalno....pa ni jedan stadion u BiH nije napravio klub(osim Veleža)... Ako je tako, nema ni Zvezda ni Partizan svoj stadion...pa opet ne bježe u "Haliloviće"
Realno mi imamo investitora koji ce ulagat u njega i treba ga u papirima prepisat na nas, a mi ga možemo posudit centru na korištenje...
Komentar koji vrijedi pročitati i upravi kluba i načelniku općine
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dok se novac poreskih obaveznika uredno trosi na budzetske kurave i rezimskoradnicku stoku:
https://sc-sport.ba/predstavnici-zeljez ... oj-pomoci/
https://sc-sport.ba/predstavnici-zeljez ... oj-pomoci/
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Znači, za početak predstave postavljen je "vojnik kluba" , Alaim koji priča ono što mu je stranka naložila.
Naravno, tu ubacuje poneku rečenicu kako on voli Sarajevo i kako je 20 godina branio, pokušavajaći da prevesla i na tu kartu pridobije manje inteligentne navijače Sarajeva, po principu: "Alaim je jedan od nas, on sigurno želi dobro klubu."
Zatim slijedi đeneral koji u prvi plan izbacuje pojam
"1 KM" , naravno ne pominjući da bi mi tim preuzeli troškove održavanja i plate njihovih radnika, te u slučaju našeg potencijalnog ulaganja , da oni mogu hladno stadion sebi da uzmu nazad i ponude nekom drugom.
U prevodu ti trebaš da uređuješ tuđu kuću, i sutra kada dođe investitor i ponudi ti bolju "kiriju" ili otkup, ti si bacio pare u bunar.
Poslije je izbjegavao pitanja i prosipao je nevezane šuplje priče.
U toku konferencije je čuo da smo mi poslali naš memorandum i samo se nasmijao na riječ "koncesija."
Za kraj cirkusa puštaju Bracu da priča svije budalaštine.
I on voli Sarajevo puno, ali keš je keš.
PS. Ovo je sve samo predstava za javnost, pokušaj obmanjivanja glasača i prebacivanje odgovornosti na naš klub.
Naravno, tu ubacuje poneku rečenicu kako on voli Sarajevo i kako je 20 godina branio, pokušavajaći da prevesla i na tu kartu pridobije manje inteligentne navijače Sarajeva, po principu: "Alaim je jedan od nas, on sigurno želi dobro klubu."
Zatim slijedi đeneral koji u prvi plan izbacuje pojam
"1 KM" , naravno ne pominjući da bi mi tim preuzeli troškove održavanja i plate njihovih radnika, te u slučaju našeg potencijalnog ulaganja , da oni mogu hladno stadion sebi da uzmu nazad i ponude nekom drugom.
U prevodu ti trebaš da uređuješ tuđu kuću, i sutra kada dođe investitor i ponudi ti bolju "kiriju" ili otkup, ti si bacio pare u bunar.
Poslije je izbjegavao pitanja i prosipao je nevezane šuplje priče.
U toku konferencije je čuo da smo mi poslali naš memorandum i samo se nasmijao na riječ "koncesija."
Za kraj cirkusa puštaju Bracu da priča svije budalaštine.
I on voli Sarajevo puno, ali keš je keš.
PS. Ovo je sve samo predstava za javnost, pokušaj obmanjivanja glasača i prebacivanje odgovornosti na naš klub.
Braco,Alaim i klaun Ajnadžić u najnovijoj cirkuskoj predstavi ,, Zeleni cirkus'
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Hajdeee, johntravolta123, Kaunas, svabonja, VolimBiH96 i 76 gostiju.