FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagor1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 23 jun 2020, 12:59

Ma zestoko uzvratiti pa sta bude. Ovi nasi bivsi igraci,"prijatelji" kluba nosite se u pm.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 23 jun 2020, 12:59

Na kraju je neki novinar postavio pitanje da li je vidio ovaj naš memorandum i pomenuo je koncesiju , gdje se đeneral nasmijao na riječ "koncesija" i počeo pričati stvari nevezane za pitanje.
Tako da se ne nadate džabe.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 23 jun 2020, 13:00

feniksptica je napisao/la:
23 jun 2020, 12:55
Pa **** ti majku pa ti si obeco izgradit stadion do sad..znaci da si obecanje odrzo ne bi se ovo ni dogodilo. Eto Horde protiv ovi ljudi se trebaju protesti pravit i skandirat a ne protiv svojih, da vas vidimo sad kad blate nas klub ovako

POTPIS!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 23 jun 2020, 13:00

Cuj evo im stadion za marku neka se brinu o njemu i uvaljuju dok mi ne nadjemo investitora a onda noga,ja sljama zelenog

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 23 jun 2020, 13:01

Koji mućki provokator 😑
Ko glasa za njega nek više nikad ne dođe na Koševo
FKS

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 23 jun 2020, 13:21

E cuj Alaim i on vojnik Kluba, e yebo majku to cim se izjasni ko vojnik Kluba treba pistolj uzet i upucat... eto ti prilike vojnice Kluba protisni tog kera Ajnadzica nek potpise ovaj dokument sto je Klub dostavio !
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 23 jun 2020, 13:22

samoSA je napisao/la:
23 jun 2020, 13:00
Cuj evo im stadion za marku neka se brinu o njemu i uvaljuju dok mi ne nadjemo investitora a onda noga,ja sljama zelenog
To je sustina svega, kako su samo mutni ali skontali smo mi svi sta se desava i navijaci i uprava
Nista ne prihvatati ispod 30 godine koncesije i ne dati im da se priblize stadionu taj period

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 jun 2020, 13:24

Ne znam zasto ste toliko negativni meni je ovo pocetak rijesavanja problema oko stadiona. zaljuljalo se i to je dobro uprava - klub trebaju da izvuku maksimalno iz ove situacije posebno sad pred izbore,kad prodju izbori nece se četiri godine niko počesat za kosevom.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 jun 2020, 13:25

Hajde molim vas odgovorite ovim ****,i zvanično recite kako napuštamo Koševo :pray:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 23 jun 2020, 13:26

A izvini Bgt što bi mi odlazili sa našeg stadiona? moj ga dedo pravio za džabe na radnoj akciji zajedno sa ostalim sarajlijama 1947 kad Ajnadžić i SDA nisu postojali. Taj stadion je napravljen samo za FK Sarajevo a ne za merline i ace pejovice..a druga je stvar sto su ga oni modernizovali za olimpijadu i oteli nam ga bukvalno....pa ni jedan stadion u BiH nije napravio klub(osim Veleža)... Ako je tako, nema ni Zvezda ni Partizan svoj stadion...pa opet ne bježe u "Haliloviće"
Realno mi imamo investitora koji ce ulagat u njega i treba ga u papirima prepisat na nas, a mi ga možemo posudit centru na korištenje...

Komentar koji vrijedi pročitati i upravi kluba i načelniku općine
12. igrač kluba iz Titove 38b

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 jun 2020, 13:26

Ginem, krv prosipam, vojnik, qurac palac :puke:

Pa nije rat mater vam yebem.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 23 jun 2020, 13:29

Alaima treba postediti ruznih rijeci samo radi jednog dogadjaja, onog u Sirokom Brijegu. Necemo pretjerivati, koliko god kivni bili. S druge strane, Ajnadzicu je.bemo rod i porod, zajedno sa svim pripadnicima stranke i njihovim glasacima.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 jun 2020, 13:30

Hztesanj je napisao/la:
23 jun 2020, 13:26
A izvini Bgt što bi mi odlazili sa našeg stadiona? moj ga dedo pravio za džabe na radnoj akciji zajedno sa ostalim sarajlijama 1947 kad Ajnadžić i SDA nisu postojali. Taj stadion je napravljen samo za FK Sarajevo a ne za merline i ace pejovice..a druga je stvar sto su ga oni modernizovali za olimpijadu i oteli nam ga bukvalno....pa ni jedan stadion u BiH nije napravio klub(osim Veleža)... Ako je tako, nema ni Zvezda ni Partizan svoj stadion...pa opet ne bježe u "Haliloviće"
Realno mi imamo investitora koji ce ulagat u njega i treba ga u papirima prepisat na nas, a mi ga možemo posudit centru na korištenje...

Komentar koji vrijedi pročitati i upravi kluba i načelniku općine
Sve napore smo ulozili da ostanemo na Kosevu,ali vidis i sam sta rade,i da ih boli **** za stadionom..Taman dok je korona napustiti stadion,i polako ganjati dozvole za gradnju stadiona na Butmiru,imamo spreman plan i sve,samo se trebamo aktivirati..Tamo samo treba jedan dobar prilazni put,i vise gradskog prevoza..Povezati autobuse do Butmira,i napraviti ogromnu cestu za prilaz stadionu..I onda polako,jednu po jednu tribinu praviti,i za 3-4 godine imamo najbolji stadion u BiH..A ne **** se sa ovim SDA ****.Ja razumijem da volite Kosevo,volim ga i ja,ali vidite da ovo ne vodi nigdje
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 23 jun 2020, 13:33

Mislim da trebamo sačekati odgovor jer je loptica sada prebačena na općinu sto je veliko bravo za upravu,slažem se da su se danas trebali pojavit i face to face sve da se zna ko laže ali i ovo je za pohvalu sada je na njima hocel se složit s ovim sto klub nudi 30godina

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 23 jun 2020, 13:33

Ovo pise na Klix:

"Ajnadžić je potom potpisao Memorandum o razumijevanju koji je poslao FK Sarajevo."

Znaci to je to? Memorandum koji su nasi poslali?

Ako nasi potpisu (a zasto ne bi, potpisali su nas dokument) to je to?

Jbt kako mi je drago, ne mogu opisati!

SARAJ'VO!!!!

PS Ili sam ja polupao loncice, i oni su potpisali onaj prvi memorandum?
Zadnja izmjena: Elcor, dana/u 23 jun 2020, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 23 jun 2020, 13:35

Elcor je napisao/la:
23 jun 2020, 13:33
Ovo pise na Klix:

"Ajnadžić je potom potpisao Memorandum o razumijevanju koji je poslao FK Sarajevo."

SARAJ'VO!!!!
Pogresno si razumio.
Potpisao je memorandum koji je on dan prije poslao.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jun 2020, 13:36

Pozadina svega mimo ovoga da se opere pred izbore i da se ogradi da on vise nemora "ulagati" u stadion,je da se klubu uzmu prostorije u Titovoj.Kao sto ste mogli cuti od njega licno kako govori" evo napravio sam vam dvije prostorije da se mogu preseliti uprava i fan shop" i da se dole ostavi prazno,da bi oni mogli uzeti te prostore sebi,i da bi nakon tog nekog vremena kada bi se pojavio" investiror" mi ostali na ledu niti bi imali nesto od stadiona niti bi imali prostorije u Titovoj jel bi to kroz dogovore njima pripalo.A ta tema i to nase " tjeranje" odozdo je dugo na radaru, i ovo je bio neki fin pokusaj preuzimanja toga.

Sam press je po sebi najbolji pokazatelj koliko je prica "zdrava" i ovo sto su pozvali Bracu najbolje opisuje ozbiljnost svega.

Gospodja "ovaj ovaj ovaj" i Alaim "kada sam ja igrao nismo imali wc sada vidite imamo" .

Iskreno ja svoje misljenje imam odavno,i ovdje sam ga dosta puta i rekao i ne djelim misljenje vecina i ove šatro FGR raje "mora Kosevo po cijenu svega" na to se grozim isto ko na ove ljude sto su danas pricali.

Jedino sto se slazem sa njim vezano za muzej,da treba muzej ali komplet stadion da bude neko gradski muzej ,jel to odavno lici na sve osim na ono sto treba biti.Zivim za dan kada cemo pobjeci sa istog i skloniti se od ovih ljudi,taman da sutra naprave Nou Camp sa njima nebi saradjivao,i marke u isti dao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jun 2020, 13:36

Elcor je napisao/la:
Ovo pise na Klix:

SARAJ'VO!!!!

PS Ili sam ja polupao loncice, i oni su potpisali onaj prvi memorandum?
Daj mi da vidim tu rečenicu tačno? To se nije desilo koliko ja znam, potpisali su svoj papir.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 23 jun 2020, 13:36

Elcor je napisao/la:
Ovo pise na Klix:

SARAJ'VO!!!!
Pogresna informacija, tek su na pressu saznali za nasu ponudu. Potpisao je svoje smece.
Amer Dupovac!

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 23 jun 2020, 13:37

Ma i ja mislim da će Kosevo biti naše realno ovaj bi guzicu svoju dao zbog izbora sad kao uostalom i svi oni zeleni, a kamoli stadion koji im samo crpi pare a naša uprava sposobna kakva i jest će vjerujem ovo iskoristit i zauvijek preuzet stadion AFH

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, mnon46, MSOZ101, napoleon72 i 71 gost.