Bar odi sarni se kod svog maticnog da ne glasas za Baketa naknadno , bar ponisti listic, upisi Ahmetovic i ubaci u kutiju....ostanes li kuci, glasas za SDA znaci 100%revolt je napisao/la: ↑23 jun 2020, 09:38100%Pantelija je napisao/la: ↑23 jun 2020, 09:19Ne izgledas mi kao neko ko ... Nije infeligentan. Buraz jel stvarno mislis da to sto ne glasa pomaze?fera je napisao/la: ↑23 jun 2020, 09:14Ma SDA, SDP sve su to ista **** samo se jedno zakotrljalo desno a drugo lijevo...
Politika je **** i treba stvarno izbjegavati svaku pricu o njoj i brisati postove koji ce izazvati neku polemiku o go.vnima kojim nije mjesto na ovoj temi.
Sto se mene tice i da nam daju stadion u vlasništvo od mene glasa nece dobiti nikad niko.
Zao mi samo sto se nobel nasekirao![]()
Uzmi listic i napisi konji. Kurve. Lopovi. Al nemoj sjediti kuci. Sjedio sam u birackim odborima, neces ti glasati licno ali tvoj glas ide njima.
Ovo **** je sa 11% glasovaa postalo nacelnik opstine. Da se ubijes. Upravo zbog vas fensi raje "ja nedam glas niome". Upravo ste vi najveci krivci.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Svaka na mjestuStroj1946 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 09:52Jedini pravi problem oko Koševa je njegova lokacija. Da je stadion smješten negdje na Jezeru, Šipu ili Betaniji, ne bio problem, ali ona lokacija je idealna za gofnare zelene da prave hotele, luksuzne zgrade itd. Oni da mogu bi Zetru srušili i one okolne objekte, terene samo da se dočepaju zemljišta da prodaju ili izgrade navedeno. Yebli krv svoju poganu.
FKS
Zelena mafija krade na asfaltu, svaka rekonstrukcija ulica i svega.
Zelena mafija krade na hrani, lijekovima.
Kradu na respiratorima, donacijama NA SVEMU.
Ne znam sta vas cudi ovo ponasanje zelenih mafijasa.
Haram mu bilo ko god im da glas. Nema tu nikakve relativizacija.
Zelena mafija krade na hrani, lijekovima.
Kradu na respiratorima, donacijama NA SVEMU.
Ne znam sta vas cudi ovo ponasanje zelenih mafijasa.
Haram mu bilo ko god im da glas. Nema tu nikakve relativizacija.
- FKS -
Ma sve su stranke u pet deka da se razumijemo, evo npr uprava sa Selimovićem je dogovorila sa Memicem stvari oko kampa u Butmiru i on je SDA, imaš Efendica koji je otvoren za saradnju treba vidjet sa čovjekom mislim da se sa njim najlakše može dogovorit, al ovaj u centru je katastrofa sa njim ništa ne možeš još se kofrci mjesto da se umili navijačima znaci da mu je sila u glavu udarila.
Cuj ono ce upoznati navijace sa necim...**** ti komplet rod da ti ****, zeleno **** koje samo krade, unistio toliko firmi, kosovac...mrs debilu debilni
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Malo ko zna kakvo je to smece od covjeka. Imao sam priliku kroz posao da pregovaram s njim, vjerujte da mu se ponude pare ispod stola da bi prepisao kosevo, nikakve koncesije.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Nisu sve stranke u 5 deka. To je suplja od sda kada su skontali da su ih svi proglasili lopovima. Onda ide prica " svi su isti pa eto glasajte za nas".Dobar je napisao/la: ↑23 jun 2020, 11:07Ma sve su stranke u pet deka da se razumijemo, evo npr uprava sa Selimovićem je dogovorila sa Memicem stvari oko kampa u Butmiru i on je SDA, imaš Efendica koji je otvoren za saradnju treba vidjet sa čovjekom mislim da se sa njim najlakše može dogovorit, al ovaj u centru je katastrofa sa njim ništa ne možeš još se kofrci mjesto da se umili navijačima znaci da mu je sila u glavu udarila.
Ne! Nisu svi isti. Ovi kradu na lijekovima u doba opste krize i katastrofe.to je ravno ratnoj izdaji naroda!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Smece ljudsko. Ne smao on nego i oni prije njega, komunjare mrtve **** zajedno sa titom.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
pantelija izdajnik bosnjackog naroda i zemlje bosne
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Nedžade Ajnadžiću ima li gojzderica za vojnike na rate ustateje.bem
-
- Kontakt:
Jel klub napisao sta zeli ? Volio bih da cujem iz kluba sta oni traze , javno da kazu hocemo to i to onda da vidimo ko sta gdje ....
Kao sto se moze vidjeti, jakooooo dugo sam na ovoj temi al rijetko kada pisem, ali jednostavno moram nesto reci. Politika mi je bitna kao nuklearna medicina dakle 0%. Ovo sto @pantelija govori 100% je tacno, svi oni koji ne glasaju i pricaju kako se ne moze nista promjeniti su najveci problem ove drzave. Dodajte tih 30% koji ne glasaju nikad, SDA u KS unazad 10 15g nikad nebi pobjedila. Ja se nadam da ce svi, a posebno u opstini Centar, zbog nase svetinje stadiona AFH, kao i svega ostalog u nasim zivotima, ustati i dati glas opoziciji bilo kojoj i osobi koja bude kandidat za nacelnika ispred te opozicije. Ako kojim slucajem to bude gdin Mandic tim jos bolje, jer sam od dosta prijatelja zaista cuo da je dobar covjek i nas navijac. Uglavnom sve vas jos jednom molim sa svih opstina stavite prst na celo i razmislite. Zbog FKS, zbog nas, zbog nase djece zbog svega i za sva vremena ZELENU STOKU NAPOLJEEEEE .. 

.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sad naši prebaciše lopticu na njih opet. Mudar potez.
Mnogo mi je drago što uprava nije politizovana, i ne benda sda ni 1%. Sabrina <3
Mnogo mi je drago što uprava nije politizovana, i ne benda sda ni 1%. Sabrina <3
- feniksptica
- Kontakt:
30 +15 g. Malo majku mu s obzirom da se za opciju produzetka moraju ulozit bas velika novcana sredstva
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sad kad počne pres i počne govor Ajnadzica oko njega par momaka u bordo majicama, dao im cvaju da aplaidiraju.
Fino će to srociti, svoje novinare dovest, i oplest po upravi po klubu u stilu evo mi nudimo ,molimo dajemo stadion šta hoće. Imaju investitora kurce se ,pa bujrum evo vam Koševo.
Neko je već napisao da u bivšoj Jugi niko nije napravio stadion osim Veleza,i to je tačno. Samo igranjem na tim stadionima tim klubovima je isti predat.
Dobise i Hajduk i Zvezda, samo je Partizan imao nekih problema pravo na vlasništvo je tražilo Ministarstvo odbrane, al pritisak Grobara je urodio plodom.
Fino će to srociti, svoje novinare dovest, i oplest po upravi po klubu u stilu evo mi nudimo ,molimo dajemo stadion šta hoće. Imaju investitora kurce se ,pa bujrum evo vam Koševo.
Neko je već napisao da u bivšoj Jugi niko nije napravio stadion osim Veleza,i to je tačno. Samo igranjem na tim stadionima tim klubovima je isti predat.
Dobise i Hajduk i Zvezda, samo je Partizan imao nekih problema pravo na vlasništvo je tražilo Ministarstvo odbrane, al pritisak Grobara je urodio plodom.
Auuu

Ova uprava ima muda, i svaka im cast. Sabrina kraljice.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Koja je sramota ova Opstina Centar, bas sramota, sad oni odjednom daju ya 1 km da od onog kolosa zapustenog mi gradimo stadion, al i dalje nije nas , pa to nema nigdje u pm
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
To je to, ovo su nasi zahtjevi i realni su. Problem bi mogao biti oko ovih zaposlenih ne znam koliko radi ljudi na stadionu al to bi mogao biti problem. Sad je na opštini da nam odgovori na nase zahtjeve. Mozda bi ovo ipak moglo biti ok.
Kakav šamar opališe laznom generalu
Eto jarane, vidis da hoćemo. Ito 4. Kategorija. Nije da se nema

Eto jarane, vidis da hoćemo. Ito 4. Kategorija. Nije da se nema

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.