Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Ne znam da li se slažem jer nisam igrao igricu, ako je pitanje da li vjerujem mainstream recenzentima ili medijima, ne, šta god da je u pitanju, igrica, film, album, serija, apsolutno ne. Imam par određenih ljudi koje godinama pratim i kojima znam da mogu vjerovati, ukupni skor na osnovu recenzija mi je nebitan.
Još manje vjerujem ljudima koji su skočili na bandwagon da popljuju nešto, jer je popularno, što je na internetu superčesta pojava.
Šta bih vrhunskih filmova i albuma, igrica manje više nisam neki gejmer, propustio zadnjih par godina, da sam nasjeo na placipickanje ljudi koji nisu ni gledali ni slušali, već su uzjahali hejt bandwagon na osnovu tuđih mišljenja i dostupnih informacija.
Još manje vjerujem ljudima koji su skočili na bandwagon da popljuju nešto, jer je popularno, što je na internetu superčesta pojava.
Šta bih vrhunskih filmova i albuma, igrica manje više nisam neki gejmer, propustio zadnjih par godina, da sam nasjeo na placipickanje ljudi koji nisu ni gledali ni slušali, već su uzjahali hejt bandwagon na osnovu tuđih mišljenja i dostupnih informacija.
Vjerujem da igra nije ni 0 i 1/10 sto bomnbarduju fanovi ali mnije sigurno ni 10/10 sto postavljaju recenzenti.
Donnie Darko je napisao/la: ↑21 jun 2020, 19:51Ne znam da li se slažem jer nisam igrao igricu, ako je pitanje da li vjerujem mainstream recenzentima ili medijima, ne, šta god da je u pitanju, igrica, film, album, serija, apsolutno ne. Imam par određenih ljudi koje godinama pratim i kojima znam da mogu vjerovati, ukupni skor na osnovu recenzija mi je nebitan.
Upravo. Istina je izmedju. Koliko je blize 0 ili 10 tu je debata.
Bandwagon hateri koje @Donnie pominje su idioti cije ciljeve i razloge hejta ne treba ni pokusavati razumjeti.
Ali ovi drugi. Ovi 10/10 su oni sa razlozima. Vrlo jadnim,komicnim,cinicnim. Oni su gori! To su likovi o kojima je pokojni Tottalbiscuit pricao.
I sto je najgore imaju platformu i glas.
Kada bi njima vjerovao...pfff pa manje dobrih albuma,filmova i igara bi konzumirao nego da si hater.
Ko nije igrao jedinicu za koju se jednoglasno proglasilo igrom decenijom, a mnogi je smatraju jednom od najboljih igara svih vremena, onda ne mozete najbolje svarit sranja koja su uradili u dvojci
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Playstation fanboy-i su za proucavanje. **** da upakujes u fin okvir, oni bi kupili.
Najveci retardi gaming scene. Nintendo fanboys su kamilica.
Najveci retardi gaming scene. Nintendo fanboys su kamilica.
Nek' puste na PC, biće bolja ocjena.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Bila su ocekivanja velika za nastavak price nakon onakvog poduhvata keca.
Cinjenica je da igra nije masterpiece, al' nije vala ni izmet kako se pise.
P.S. Kako me trznula ona bomba sa konjem u pm.
Cinjenica je da igra nije masterpiece, al' nije vala ni izmet kako se pise.
P.S. Kako me trznula ona bomba sa konjem u pm.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Svega u Božijoj bašti. 

Gasi se Mixer, ni Ninja ga nije mogao spasit
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kakav mixer

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Poceo drug igrati i zeza me kako sam pao na hype da je igra losa,gameolay mu top,grafika ubija. "Naughty dog je ovo,prica ce bit top ko u kecu,kome smeta sto je glavni lik lezba,nek se ubije" itd itd
Maloprije pise da je prestao igrat naoon 15h i da o.djebem
Maloprije pise da je prestao igrat naoon 15h i da o.djebem

Damn, son!
Detroit Become Human

Je li F1 2019 krekovana?
Vidim na crackwatchu da nije, a evo preko godinu dana proslo.
Vidim na crackwatchu da nije, a evo preko godinu dana proslo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.