Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Chat
Šta ste se uhvatili teorisanja, TZ općine uzima SDP, miješane hdz ili sda, i eventualno opcina centar / ilidža da padne u ruke lijevog bloka.
Za krajinu sam slabije upoznat.
Uglavnom, sve ostaje poprilično isto.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Kada nogometnu utakmicu igraju reprezentacije Švedske i Danske, na semaforu će pisati SWE:DEN, a slova koja nedostaju u tim imenima bit će DEN:MARK. 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- ASD
- Kontakt:
Mi smo gluplji.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 jun 2020, 01:52Kod nas vladajuci debili SDA sa svojom koalicijom dobiju 30% glasova i to sa tendencijom opadanja, kod njih vucko sam 65%. Glupi smo, ali izgleda da su oni nazalost jos vise zatupljeni
Vučko je kod njih juče zajahao. Kod nas SDA od 1990-te godine.
SDP:Tuzla, Gračanica, GradačacDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jun 2020, 11:23Šta ste se uhvatili teorisanja, TZ općine uzima SDP, miješane hdz ili sda, i eventualno opcina centar / ilidža da padne u ruke lijevog bloka.
SDA: Živinice, Lukavac (SDBiH), Teočak, Čelić, Srebrenik, Doboj Istok. S tim da bi Srebrenik i Živinice mogli i u SDP ko zna.
PDA: Banovići, Sapna, Kladanj
Kalesija nezavisni kandidat.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Citam i ja da je zemlja ravna ploca, ali nesto ne vjerujem bas u to...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pogodi ko je 92. imao svo oružje svijeta i prejak oficirski kadar JNA pa opet nije glupog Bošnju u patikama izbrisao sa lica zemlje.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Nikad SDA nije imala količinu vlasti koju Vučić ima posljednje četiri godine, i koju će imati naredne četiri. SDA mora da gladi jaja svojim koalicionim partnerima, da trguje i radi sve i svašta da bi provodili svoje odluke.
SDA i HDZ nemaju zajedno koliko je imao Vučić prije ovih izbora.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ASD
- Kontakt:
Pa djelimično tačno.Virtu4l je napisao/la: ↑22 jun 2020, 12:34Nikad SDA nije imala količinu vlasti koju Vučić ima posljednje četiri godine, i koju će imati naredne četiri. SDA mora da gladi jaja svojim koalicionim partnerima, da trguje i radi sve i svašta da bi provodili svoje odluke.
SDA i HDZ nemaju zajedno koliko je imao Vučić prije ovih izbora.
SNS je ipak stranka za državnog nivoa, a SDA to nikad nije bila. Uvijek su se zadovoljavali svojom trećinom države i cilj im je da tu dominiraju.
S druge strane. SDA jeste imala žestoku moć odmah poslije rata. Na svojoj trećini.
-
- Kontakt:
Čitam i ja da je Raška Sandžak , ali nešto ne vjerujem baš u to.

Zadnja izmjena: bombaysaphire, dana/u 22 jun 2020, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Šta ti kažeš na ovo? 189 mjesta u Parlamentu, jbt, to Sloba nije imao.

Kon jutros upozorava da je epidemiološka situacija veoma loša, mogao je bar par dana sačekati, da ne bude ovako providno. Mogli bi vas opet zatvoriti.
Pa tu su negdje sa ovim rezultatima, mislim da Lukašenko ima negdje oko 65%.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Rezultati svakih izbora su, kako god, mjerodavni. Krađe i mafijanja svakako su prisutni, ali ljudi ga izabraše. Glas je glas. Glas je znak. I to je slika i prilika Srbije koja se vučićizirala. A obradovići, trifunovići i jovanovići mogu zajedno pod ruku.
brzo su oformili novu KPJ, 0 opozicionih zastupnika
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
bombaysaphire je napisao/la: ↑22 jun 2020, 12:40Čitam i ja da je Raška Sandžak , ali nešto ne vjerujem baš u to.
![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Izgleda da su i Sabac i Paracin pali u Srbiji,gdje ce sad gledat dobar los zao 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa dobro marco,reci mi po tebi sta je prava istina,koliko je zavrnuo i pokrao ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Manje vise ocekivano, obzirom da vecina gradjana nije ni izaslo na izbore i da je opozicija, barem ono sto je ostalo od nje (ds, dveri..) potpuno bojkotovala iste...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.