Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ne može se ovo naše porediti sa njihovim, on je uzeo 64%, a nas handre sa 25% samo zbog nakaradno uređene države.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kod nas vladajuci debili SDA sa svojom koalicijom dobiju 30% glasova i to sa tendencijom opadanja, kod njih vucko sam 65%. Glupi smo, ali izgleda da su oni nazalost jos vise zatupljeni
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nismo mi toliko glupi, da nemamo Komšiće i Radončiće, SDA bi imala veoma malo vlasti. Oni su naš problem, oni ih uvijek vraćaju u život.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kifla, Sdp, Nasa Stranka, Sepic i Hadzibajric, čini mi se, za sada. Profa će solo, kao i Fahro i Sejdo. Jedini ko ima mašineriju da se suprostavi SDA je SDP ali oni su mutavi. Kifla je nivo Ilidže, Naša Stranka su građani od Skenderije do Importanea, a Sepic i Hadzibajric rang dvorske lude. Pojedinacno, na nivou BiH, ne znam da li bi ko prešao 15%, a ova buranija ni 1,2 %. Profa će ih dodatno razvodniti. A kad bi se svi udružili u blok mislim da bi mogli nagurati do 65% ali to je nemoguće sprovesti. I bojim se da će se ili ovako ili onako SDA pitati, kao koalicija u vlasti ili kao neki super opozicionar, gdje bi bukvalno sa jednim preletacem mogli da sjebu vlast.
Ma ja jos ne mogu da vjerujem momci moji,cuj 60 % glasova imao psihopata....svasta.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Prosle izbore je to bio sukob interesa unutar Bosnjaka. Becirovic bi 100% uzeo izbore preko poltrona Dzafera da niko nas za alkoholicara Komsica nije glasao ali bi onda Covic bio u predsjednistvu. Sad da li je bolje Becirovic-Čović ili Dzaferovic-Komšić je pitanje od milion dolara
Radoncic odavno nije relevantan, dok Komsica i DF u zivotu drzi HDZ
#Punoljetstvo
Kad se sjetim kakva sam gluperda,zaokruzio Komsica **** mi pas materBosniaBoston je napisao/la: ↑22 jun 2020, 01:57Prosle izbore je to bio sukob interesa unutar Bosnjaka. Becirovic bi 100% uzeo izbore preko poltrona Dzafera da niko nas za alkoholicara Komsica nije glasao ali bi onda Covic bio u predsjednistvu. Sad da li je bolje Becirovic-Čović ili Dzaferovic-Komšić je pitanje od milion dolara
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nalupa ti svašta, al' ono baš svašta.sljivo je napisao/la: ↑22 jun 2020, 01:57Kifla, Sdp, Nasa Stranka, Sepic i Hadzibajric, čini mi se, za sada. Profa će solo, kao i Fahro i Sejdo. Jedini ko ima mašineriju da se suprostavi SDA je SDP ali oni su mutavi. Kifla je nivo Ilidže, Naša Stranka su građani od Skenderije do Importanea, a Sepic i Hadzibajric rang dvorske lude. Pojedinacno, na nivou BiH, ne znam da li bi ko prešao 15%, a ova buranija ni 1,2 %. Profa će ih dodatno razvodniti. A kad bi se svi udružili u blok mislim da bi mogli nagurati do 65% ali to je nemoguće sprovesti. I bojim se da će se ili ovako ili onako SDA pitati, kao koalicija u vlasti ili kao neki super opozicionar, gdje bi bukvalno sa jednim preletacem mogli da sjebu vlast.
Taj blok postoji samo u Kantonu Sarajevo i samo za lokalne izbore.
Hadžikadić nebitan, ni tamo ni vamo, Hadžibajrić je lokalac kojeg je apsurdno svrstavati u opoziciju.
SDA ima 10% više od SDP, i nikako mi nije jasno kako bi to SDA osvojila 'petobu' kako ti reče??
15% je ogromno u Federaciji jer je uređenje veoma kompleksno i nikako se ne može upoređivati sa drugim zemljama.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hadzikadic i Hadzibajric su bitni kao virto i ja 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Naivno razmišljanje. Bolje Čović u Predsjedništvu, nego HDZ na 15% u Federaciji, a tih 15% je dobio upravo zahvaljujući Komšićevoj kandidaturi koja je ugasila opoziciju kod Hrvata. Svi su se digli da podrže Čovića i usput dali nikad veću moć HDZ-u.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 jun 2020, 01:57Prosle izbore je to bio sukob interesa unutar Bosnjaka. Becirovic bi 100% uzeo izbore preko poltrona Dzafera da niko nas za alkoholicara Komsica nije glasao ali bi onda Covic bio u predsjednistvu. Sad da li je bolje Becirovic-Čović ili Dzaferovic-Komšić je pitanje od milion dolara
Radončić je itekako relevantan, kao i Komšić, oni zajedno imaju 16,5% vlasti na državnom nivou. To im daje pet zastupnika u Paramentarnoj skupštini. Plus njihova moć na drugim nivoima vlasti, recimo 18 zastupnika u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH, itd, itd...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zar se toliko propituje sad na haubi? Ja kad sam položio kiša pljuštala, nije frajer ništa me ni pitao oko toga, kaže hajmo mi unutra.Captain4 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 11:03Pao sam i to momački. Zaslužio sam pasti jer sam bio van sebe nakon 10minutnog objašnjavanja na haubi.
Čim sam došao na poligon reče mi instruktor došao ti je debil koji će te oboriti vrlo vjerovatno. Pomiješala se trema i bijes, auto mi se 2x ugasilo, dao sam ukupno 3 žmigavca. Bio sam van sebe i dobiješ to što dobiješ.
Nije mi krivo ni sekunde jer je vjerovatno dotični znao da neće feninga dobiti. Biće bolje idući put. Žao mi je samo što se nisam bolje psihički spremio na potencijalni pad, pravo sam popizdio.![]()

A nezz fakat ko plaća da položi vozački ispit, taj treba da preispita svoje psihofizičke sposobnosti.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Podržavam ideju.kraljttbvb je napisao/la: ↑20 jun 2020, 17:22Najbolje je govorio rahmetli Nijaz Durakovic: dajte ulicama umjesto imena ljudi, samo brojeve, kao u Americi. Ulica broj 1,ulica broj 2,ulica broj 3...
I niko ne bi bio zakinut i ne bi imali glupih rasprava.
Ni sami nismo svjesni kakvog smo čovjeka imali![]()
Jel to ono ti imaš mišiće da pridržiš vrata?
Šta su ovo ukinuli lajkove? Malo se Ančica Sečan zajebunila?
Ćazim Ričards.
Ja bih samo da vidim ovu Mihajlovićku, al vidim spominju se neka djeca, to sigurno ima 30+.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑21 jun 2020, 13:44Očekujem PP sa detaljima o kolegicama![]()
Čeka da ovo sa koronom prođe, ne smije praviti svadbu sad![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pokret obnove kraljevine Srbije 2.9%

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 308 gostiju.