Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
glaj ove desno sunce ti
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
bogme smrdi i goli je ****jolicnikola je napisao/la: ↑22 jun 2020, 00:44ma ova Sanja nit smrdi nit miriše, al mi je goli k***c u odnosu na ove dvije lijevo od nje
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Anđa je meni za dvije klase iznad Viki, a četiri iznad Sanje.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
upao si u mantru legitimnih predstavnika, to je ona logika moj tata je jači od tvog, a u ovom slučaju ja sam veći hrvat od tebe. Ne govorim o prošlosti već o svijesti naroda koja se vjerujem promijenila što je vrlo kompleksan proces, ali je vrijeme došlo. A ako već govorimo o Komšiću, vidjet ćeš kada će on opet biti ikakav faktor, taj će biti brutalno kažnjen.alan_kardec je napisao/la: ↑22 jun 2020, 00:28" су у тој " $ на " за ? $ ? за Хрвата. Зато % су " у "тору" па не знају " $ " / $, $Pogba je napisao/la: ↑21 jun 2020, 23:56Rekao bih da su Bošnjaci u ovom momentu najosvješteniji i da će svrgnuti ovu bandu s vlasti, bar dosta toga ukazuje na to, nadam se. A nema sumnje da i ako sda lopovija dobije zbog botova i penzionera da će to biti tijesno i da će u konačnici biti izbačeni iz vlasti. Srbi i Hrvati su u torovima i to ostaje još dugo.
Dakle, u prvi plan stavljam svijest koja je vjerujem u potpunosti promijenjena za razliku od druga 2 naroda koja se nisu pedalj pomjerila. Vidjet ces po rezultatima.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 22 jun 2020, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
jolicnikola je napisao/la: ↑22 jun 2020, 00:50da po karakteru, jest da je Viki ljepša, al jbg kad je ona glupača
Dobra pi*ka
jel to ova u sredini? ako jes tako je imas pravo
-
- Kontakt:
evo u Sr bugarski vozovi, Brbić i Tudor rasturiše Hajduk ko bugarsku skupštinu, jesul one pevaljke krive (iz Bugarske naravno), a povukle ih Viki i Anđa 

-
- Kontakt:
a možda je zato što se povukla sa scene u najboljem trenutku i posvetila se porodici i profesorskom poslu, a ne ko Sonja Kovač, koja se prema mnogima seljači sa prasadima i vucara sa parama po svijetu
edit: ono za Sonju nije moje mišljenje, nego pišem kako mnogi o njoj misle, a po tom životu poslije Susjeda nemam nikakav stav
Zadnja izmjena: jolicnikola, dana/u 22 jun 2020, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
ok
Čim jedan političar kao što Čedomir Jovanović i njegova stranka dobiju onako malo glasova jasno je o kakvoj se državi i društvu radi. Pogotovo ko je pratio društvene mreže i komentare stanovnika Srbije o Jovanoviću i onoliku mržnju u istim, jasno je o kakvom se bolesnom narodu radi.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Koje su opozicije u bloku kod nas? Kod nas najmanje opozicione stranke imaju više od najvećih opozicionih u Srbiji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislim da je došao vakat da Vučić uradi ono zbog čega ima podršku komplet zapada, od EU do SAD-a. Konačno suočavanje Srbije s istinom, priznavanje Kosova i ulaska u NATO savez, pride će dobiti i EU članstvo zauzvrat i odrj. ruke da bude doživotni diktator Srbije.
it's football day
Priznanje Kosova i doživotna vlast ne može u istu rečenicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ko je uzeo izbore ? 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Evo citam sad bas,lik imao preko 2 miliona glasova,mislio sam da nema glupljeg od bosnje ali srbi su nam ozbiljna konkurencija.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.