Imam problem sto se cetniku i botini poput tebe dopusta pisanje bez ikakvih sankcija. Lijep pozdrav.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Hvala za crnkuOrtega10 je napisao/la: ↑21 jun 2020, 23:09? ?... % " " " "... то ' " у "...bombaysaphire je napisao/la: ↑21 jun 2020, 23:05
Tako što ga svaku emisiju ismijava ?
Tako što prikazuje narodu debile iz njegove stranke kao u zadnjoj emisiji sa onom hanumom što pričati ne zna ?
Vučiću ne treba kampanja, em je čitavu državu stavio pod svoju kontrolu preko medija em opozicija je za qrac ...
& ", ¥ ' " ?... А " вјеруј $ је Зоран " $ ? " " & " $ & "...
" " за &. $ /.

Kesić je legenda , Ivan isto je dobar ali već sam napisao da je Vučić toliko preko medija sebe učvrstio kao boga Srbije da opozicija može qrcu svirati ...
Isto tako Kesić sviju ismijava ne samo režim, to što Vučićeva ekipa debila mu daje najviše povoda yebi ga nije do njega ...
Jedan je bio Preletačević , on je bio Vučićev igrač...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
" ?... $ су се ? " $ Н1 " Нова... " $ " $ у $. " расте...bombaysaphire je napisao/la: ↑21 jun 2020, 23:20
Hvala za crnku![]()
Kesić je legenda , Ivan isto je dobar ali već sam napisao da je Vučić toliko preko medija sebe učvrstio kao boga Srbije da opozicija može qrcu svirati ...
Isto tako Kesić sviju ismijava ne samo režim, to što Vučićeva ekipa debila mu daje najviše povoda yebi ga nije do njega ...
Jedan je bio Preletačević , on je bio Vučićev igrač...
" је ". " ' $ ? & је по $ & "... " је.... $ ' ¥...
? & је $ & 60%... $...
" " $.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hitler je isto rastao zbog medija koji nisu pod njegovom kontrolom, nikako jer je bio diktator. Kakav lik.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
@Ortega je lik na 2:47.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ја ' ¥ $ је " $ 60 посто ?... а % " % $ не схватају $ све ово % " $ $ на ту $...
Преостаје " $ ' $ /...
Преостаје " $ ' $ /...
" " $.
- alan_kardec
- Kontakt:
" " у " " у " ' $ " ? ", то се опет ? & ¥.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Rekao bih da su Bošnjaci u ovom momentu najosvješteniji i da će svrgnuti ovu bandu s vlasti, bar dosta toga ukazuje na to, nadam se. A nema sumnje da i ako sda lopovija dobije zbog botova i penzionera da će to biti tijesno i da će u konačnici biti izbačeni iz vlasti. Srbi i Hrvati su u torovima i to ostaje još dugo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Volio bi da je SDP jaci..jes da mrzim ljevicu i petokraku fuj ali dacu im glas ali samo ako ne budu u koaliciji sa ovima koji stekose milione u SDA pa osnovase sebi stranke da sami mogu jahati.
Dobro rece onaj iz Zurnala..SDA vs SDA odmetnici je trenutno borba medju bosnjacima.
Da je bogdom jaci SDP..ali kako sa Masicem, Cengic, kako jbt, u Zenici ih SDA odmetnik kupi tako sto im da prostorije besplatno i oni kujice. Ne moze tako a oni su jedina opozicija.
Dobro rece onaj iz Zurnala..SDA vs SDA odmetnici je trenutno borba medju bosnjacima.
Da je bogdom jaci SDP..ali kako sa Masicem, Cengic, kako jbt, u Zenici ih SDA odmetnik kupi tako sto im da prostorije besplatno i oni kujice. Ne moze tako a oni su jedina opozicija.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
ma ove Hajdukove sezone su ne ko sapunice nego ko repriza reprize reprize Zauvijek susjeda (za mnoge, a za mene nije), previše tragikomedije a ponavlja se isto
NAPRIJED - SDA!
-
- Kontakt:
j**o politička-krimi-narko s****a, samo Viki i Anđa 

- ASD
- Kontakt:
Po meni je SDP u TK ispoštovao nešto što su građani od njih tražili.avenija je napisao/la: ↑22 jun 2020, 00:14Volio bi da je SDP jaci..jes da mrzim ljevicu i petokraku fuj ali dacu im glas ali samo ako ne budu u koaliciji sa ovima koji stekose milione u SDA pa osnovase sebi stranke da sami mogu jahati.
Rekli su da neće sa SDA i to su održali, a to je za mene vrijedno divljenja.
SDA im je kupio mnoge članove i faktički ih raspolovio, ali oni su održali riječ koju su obećali svojim glasačima.
- alan_kardec
- Kontakt:
" су у тој " $ на " за ? $ ? за Хрвата. Зато % су " у "тору" па не знају " $ " / $, $Pogba je napisao/la: ↑21 jun 2020, 23:56Rekao bih da su Bošnjaci u ovom momentu najosvješteniji i da će svrgnuti ovu bandu s vlasti, bar dosta toga ukazuje na to, nadam se. A nema sumnje da i ako sda lopovija dobije zbog botova i penzionera da će to biti tijesno i da će u konačnici biti izbačeni iz vlasti. Srbi i Hrvati su u torovima i to ostaje još dugo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kakav SDP kakvi bakrači. Sama ideologija partije je beton ali fazon je što se to ne slijedi niti poštuje. Nešto ne vidim potencijale da afirmišu partiju još dugo kako na državnim, tako i na kantonalnim nivoima.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
nego znate li šta se dogodilo prije tačno dvije godine?
MOJ MOJI PRSTI PRSTI KLIZE PO NJOOJ
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:

mnogi će reći: krivci za sve, pa i za ono oko Hajduka hehe

Trenutno korisnika/ca: Jabroni, kraljttbvb i 40 gostiju.