La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Alaa ovi imaju problema sa rezonovanjem, pa Pero da hoće navući navlačio bi svake godine i usput bi poslao Barcelonu u francusku ligu. Svakako nisu nizačeg boljeg.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ako ne mogu na normalan način da osvoje ligu protiv ovakve Barcelona onda je bolje da im odma daju pehar, da se ne peglaju. Valjda im ne ispadne.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- LlullSergio
- Kontakt:
Nek istupe, ko im **** mater.Wandelanoite je napisao/la: ↑21 jun 2020, 23:59
Ovo je naravno ponisten gol, da Barca ima upravu vec sutra bi zaprijetili istupanjem iz lige i prelazak u Francusku.
Da pohvalim sudiju, konačno jedan penal kad je bitno, a ne u 93. minuti kad je već riješeno. Ko protiv Valencije daje onom crveni bezveze, a ništa ne znači.
Vala ja ne znam ko je gori Real ili Barsa,nije mi jasan taj Atletiko koji ne moze iskoristiti ovu katastrofu.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ovo se desi u istoj utakmici,u prvoj situaciji ne svirne penal u drugoj nakon ovog nedosudjenog faula zabiju gol.
Al ne **** to ajmo kukat gura se Real.
Valjda bude snimak iza gola kod onog suta imaju onu 360 stepeni tehnologiju pa nek malo zarotiraju.
A ako pravila kazu da se u takvim situacijama sudi ofsajd onda se sudi pa nije ih Perez pisao.
Nek neko postavi pa da protumacimo,zvat cemo i Salema Prolica
- LlullSergio
- Kontakt:

Pokralo, namjestilo.
Blejzer10 je napisao/la: ↑21 jun 2020, 23:34anonymousHD je napisao/la: ↑18 dec 2019, 20:51Najveća mafija u fudbalu, j3bo talijane za njih, ovo nije humano.
Turbogenerator je napisao/la: ↑18 dec 2019, 20:48Kakve penale ne sviraju.![]()
![]()
Dobro je Real uzeo i ove dvije lige sa ovakvim suđenjem.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Neki dan Messi udara onog iz Seville, ni žuti da dobije. I to pazi sad, udara ga jer je ovaj izbio loptu ispred njega. A Ronaldo nekad 2017. dobija crveni zbog navodnog simuliranja iako ga je očito Umtiti držao, i povrh toga još 4 utakmice suspenzije.
Uvijek se pravilima moze opravdati ovakvo nesto, ali u praksi ovo se ne sudi.
Pola golova nakon guzve u 16m bi bilo ponisteno, da se striktno ovog pravila drze.
Pa bolje je ako se drže.
Ne razmijem vas sto im se pravdate. Sve regularno i po nogometnim udzbenicima.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Dvije lige u 12 godina. Golemo bogami.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
mene zanima jel ikad neki tim u Spaniji posteno osvojio titulu bila to Barca ili Real ? 

Ma de bolan,kazem ti sda.
@evander e jbg sad to ko ono protiv Juventusa penal je al gdje ces svirat penal tako kasno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.